Nebo napada vas jine reseni? podotykam, ze sem omezenej financema do cca 1 600/1 mic a nepotrebuju nejakou extra svetobornou kvalitu zaznamu, ktera se bude reprodukovat pro fanjsmekry, je to spis jenom pro zabavu
Mikrofony Behringer
Pravidla fóra
-
velka_zebra
Mikrofony Behringer
Koukal sem na stranky Behringeru a vsim sem si, ze vyrabej pomerne velky vyber kondenzatorovejch mikrofonu a vzhledem k faktu, ze bych chtel delat zaznam zvuku z vetsich ploch, tak se mi celkem libila dvojice mikrofonu Behringer C4. Jenze at sem hledal jak sem hledal nikde sem nenasel nejakou zvukovou ukazku z techto mikrofonu, nasel sem ukazku z C3, ta znela celkem dobre, ale zase bych se trochu bal, ze vec ve vzdalenosti 3-5 metru zase nezabere moc jasne.
Nebo napada vas jine reseni? podotykam, ze sem omezenej financema do cca 1 600/1 mic a nepotrebuju nejakou extra svetobornou kvalitu zaznamu, ktera se bude reprodukovat pro fanjsmekry, je to spis jenom pro zabavu
-
Letho
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mikrofony Behringer
Pokud je rozpočet takto přiškrcený, není celkem co radit, behringerem to sice nevyhraješ, ale ani vyloženě neprohraješ, narozdíl od plasťáčů jako apex, atd...
Mikrofony od Behringera mají za malou cenu robustí konstrukci, já jsem jeden takový mikrofonní korpus koupil od kamaráda, dal jsem do něj jednu kapsli, co mi přebývala ze zásob a doteď ten korpus přežil házení, flusání pády atd...prostě zátěžák.
Jinak tady je toho víc:
http://www.acousticguitarforum.com/foru ... p?t=172831
Jinak kdyby tohle četl někdo s vyšším rozpočtem, AKG Perception 170, sE 1a jsou jistoty.
Mikrofony od Behringera mají za malou cenu robustí konstrukci, já jsem jeden takový mikrofonní korpus koupil od kamaráda, dal jsem do něj jednu kapsli, co mi přebývala ze zásob a doteď ten korpus přežil házení, flusání pády atd...prostě zátěžák.
Jinak tady je toho víc:
http://www.acousticguitarforum.com/foru ... p?t=172831
Jinak kdyby tohle četl někdo s vyšším rozpočtem, AKG Perception 170, sE 1a jsou jistoty.
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
+1 za sE 1a; jsou to sice nějaký skorem 4kKč za kus, ale solidní majk to je! Jinak k Behr. - co model B-5?
P.
P.
Je to sice drahé, ale velka_zebra za ty 4 roky snad něco už došetřil. 
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
P.
-
Letho
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
Aj, tak snad to pomůže i někomu jinému.pavlii píše:![]()
já ale vůůůbec nekoukal na datum původního příspěvku, haha!
P.
pavlii : sEčka obecně se vyplatí, dobré mikrofony za přijatelnou cenu, škoda že je málokdo v Česku používá.