Crimson Guitars

prave proživam krizy , kdy se mi zdaj ty kresby už moc kýčový ..Nero píše:Škoda, že nemá výraznější kresbu topu.
Souhlasricardo píše: prave proživam krizy , kdy se mi zdaj ty kresby už moc kýčový ..![]()
Zkus si nějaké staré studioricardo píše: a taky sem zavrel peneženku pred všemy ty Faded a Studio , ..pokud to nema perletový logo neni to pro mě pravý Gibson
A já myslel, že kytary posuzuješ podle menzury a jestli akordy znějí "pokope"ricardo píše:pokud to nema perletový logo neni to pro mě pravý Gibson
Nooo , nejak sem to myslel, že jako když si chci koupit Gibsna jako výstavní kusMilanT píše:Pokud má ale perleťové logo vliv na akordy a vybíráš podle toho kytary a navíc podle toho posuzuješ pravost Gibsonu, tak je to prima.ricardo píše:pokud to nema perletový logo neni to pro mě pravý GibsonA kdo a kde ty nepravé Gibson Faded a Studio vyrábí?
Aha, takže snobárna.ricardo píše:Nooo , nejak sem to myslel, že jako když si chci koupit Gibsna jako výstavní kuslegendu , proste aby to doma dýchalo nečím výnimočným ,
S tímhle přístupem bych šel do LemonburstuRocky_MK píše:Spíš díkybohu

A to dělá logo? To bych víc chápal, kdybys řekl, že nekoupíš kytaru, která je mladší 30 let.ricardo píše: Nooo , nejak sem to myslel, že jako když si chci koupit Gibsna jako výstavní kuslegendu , proste aby to doma dýchalo nečím výnimočným
No jo, ta tvoje Emerald Green.Nero píše:Možná jsem už sem tuhle kacířskou krásku vkládal, ale kdyby náhodou ne...
(A kdyby ano, už vidím Milana, jak mi to předhodí)
KrásaNero píše:S tímhle přístupem bych šel do LemonburstuRocky_MK píše:Spíš díkybohu![]()
NeskutečnýNero píše:
S tímhle přístupem bych šel do Lemonburstu