Digitech death metal

Pedály, multiefekty, procesory, ...
jaroslav.celujko
last.fm: http://www.last.fm/user/celujkojaroslav
Kontaktovat uživatele:

Digitech death metal

Příspěvek od jaroslav.celujko »

Mate s timto efektem zkusenosti? Hrjae docela dobre, ale na BOSSY nema. Radili byste tuhle koupi?
-Charvette 150 Japan;
-Kemper Profiling Amp rack;
-Marhsall 8100 + Marshall 1960A;
-Marshall 8080;
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hardcore guitarist »

Mno záleží co hraješ za styl... Kámoš ho má hraje v metalcoreové kapele a nestěžuje si já bych do něj šel klidně....
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Mam rad tvrdsi hudbu, ale i presto si myslim, ze Death Metal neni moc dobra krabicka :? Leze z toho dost necitelny bordel a to skoro pri jakemkoli nastaveni, pokud chces svou hru utopit [nekomu to asi vyhovuje], pak ho klidne kup, ale jestli chces hutny zkresleni a pritom konkretni ton, zkus se podivat po necem jinym.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Wohma píše:Mam rad tvrdsi hudbu, ale i presto si myslim, ze Death Metal neni moc dobra krabicka :? Leze z toho dost necitelny bordel a to skoro pri jakemkoli nastaveni, pokud chces svou hru utopit [nekomu to asi vyhovuje], pak ho klidne kup, ale jestli chces hutny zkresleni a pritom konkretni ton, zkus se podivat po necem jinym.
Třeba digitech distorsion factory nebo metal master a nebo jěště metalcore :lol:
kissak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kissak »

Já ji mám a už bych si ji nikdy nekoupil, je to fatk strašný. Jak je tady napsaný: absolutní nečitelnost, velký šum atd. Za sebe ti říkám do téhle krabky nechodit.
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Tak sumet ti bude kazda vytavena hi-gain krabka, pokud nebude mit noise-gate [napr. Line6 UberMetal ma a funguje dost dobre]. A vetsinou kdyz clovek hraje hi-gain kytaru, tak je na nakej sum zvyklej, zkratka se da prezit... Ale ta necitelnost fakt ne.
Jinak se pridavam k hardcore guitaristovi, akorat pridavam zmineny UberMetal a pokud nemas moc penez, urcite stoji za zvazeni i Ibanez SM7 [taky ma neco jako noise gate], podle me dost podcenovanej efekt.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Wohma píše:Tak sumet ti bude kazda vytavena hi-gain krabka, pokud nebude mit noise-gate [napr. Line6 UberMetal ma a funguje dost dobre]. A vetsinou kdyz clovek hraje hi-gain kytaru, tak je na nakej sum zvyklej, zkratka se da prezit... Ale ta necitelnost fakt ne.
Jinak se pridavam k hardcore guitaristovi, akorat pridavam zmineny UberMetal a pokud nemas moc penez, urcite stoji za zvazeni i Ibanez SM7 [taky ma neco jako noise gate], podle me dost podcenovanej efekt.
Jj ten si myslím že je taky podcenovaný a ty ukázky co mají na stránkách stojí za prd...
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Jo jestli nemáš moc peněz tak zkus tady na e-shopu se podívat na daneeletro a efekt black coffe metal....
majkie

Příspěvek od majkie »

hardcore guitarist píše:Jo jestli nemáš moc peněz tak zkus tady na e-shopu se podívat na daneeletro a efekt black coffe metal....
teda, sice sem ho zkousel jen chvili v obchode ale ten me moc nezaujal (zvukem ani zpracovanim)...to uz radsi nakej digitech
Bach LP, KUSTOM Dart 10, 40 W trandak, Zoom g2.1u, Ernie Ball 13, Tortex 0.88

Sláva veškeré hudbě vznikající severně od Kodaně :)
freelancer02

Příspěvek od freelancer02 »

majkie píše:
hardcore guitarist píše:Jo jestli nemáš moc peněz tak zkus tady na e-shopu se podívat na daneeletro a efekt black coffe metal....
teda, sice sem ho zkousel jen chvili v obchode ale ten me moc nezaujal (zvukem ani zpracovanim)...to uz radsi nakej digitech
No já měl zapojenej pedal-board od Digitechu(tzn, Grunge, Hot Rod, Death Metal, Bad Monkey a Screamin' Blues) a žádnej z nich mě vůbec nezaujal... Hrál jsem na svojí kytaru(Les Paul-Epiphone a kombo jsem měl v obchodě Laney byla to stvoka, hybrid), ale byla to tragédie... Grunge zněl jako moje kombo(Crate GTX65), ale neměl tu sílu, bylo to plochý, bez dynamiky, nemělo to koule.. Hot head, Screaming blues, a Bad monkey, zněj dost podobně a taky dost suše, takřka nekreslej a Death Metal je jak tu už několikrát padlo ideální tak na udušení zvuku.... Má rada Digitech nebrat.......
Epiphone LP Custom, Marshall DSL40 + nějaké blbosti kolem
majkie

Příspěvek od majkie »

freelancer02 píše: No já měl zapojenej pedal-board od Digitechu(tzn, Grunge, Hot Rod, Death Metal, Bad Monkey a Screamin' Blues) a žádnej z nich mě vůbec nezaujal... Hrál jsem na svojí kytaru(Les Paul-Epiphone a kombo jsem měl v obchodě Laney byla to stvoka, hybrid), ale byla to tragédie... Grunge zněl jako moje kombo(Crate GTX65), ale neměl tu sílu, bylo to plochý, bez dynamiky, nemělo to koule.. Hot head, Screaming blues, a Bad monkey, zněj dost podobně a taky dost suše, takřka nekreslej a Death Metal je jak tu už několikrát padlo ideální tak na udušení zvuku.... Má rada Digitech nebrat.......
no taky nerikam ze to sou nejlepsi efekty to mi me slabe zkusenosti rict nedovoli jen sem chtel rict ze mi prisly lepsi nez ten black coffee.... srovnaval sem ho primo s tim death metalem a ten byl pro me usi vazne o dost lepsi o zpracovani nemluve :)
Bach LP, KUSTOM Dart 10, 40 W trandak, Zoom g2.1u, Ernie Ball 13, Tortex 0.88

Sláva veškeré hudbě vznikající severně od Kodaně :)
Trao
last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trao »

Death metal je hrozně omezenej co se týče škály zvuků a hlavně hrozně šumí (ne kvůli chybně nastavenejm korekcím). Když nehraju, tak to zmírní noise gate, ale jakmile začnu hrát, je to nehratelný. Jako pro sólovou hru je úplně příšernej, na doprovod by se dal možná teoreticky využít...
Die Hard or Die Home
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

Já teda na ten Digitech nehrál, ale prej se u něj nedá ubrat gain, to by mě na něm asi tankovalo :)
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Calex99

Příspěvek od Calex99 »

Já ho doma měl...a musím říct že ten zvuk kterej se z něj loudil se nedal s tím co mám dititech na stránkách vubec srovnat. Už bych si ho nikdy nekoupil fakt mě zklamal
B.C.Rich Warlock(body art collection)
kissak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kissak »

Stanley píše:Já teda na ten Digitech nehrál, ale prej se u něj nedá ubrat gain, to by mě na něm asi tankovalo :)
dá se ubrat gain
Isachs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Isachs »

NN Death Metal má gain nastaveno výrobně na max. Alespoň ta verze co jsme zkoušeli to tak měla.
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka :)
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Gain se ubrat nedá je už firmy nastavený na max to bude možná ta chybka...ale myslím si že když budeš mít dobrý kabel a kytaru ze silnýma snímačema tak to bude v pohodě...
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

hardcore guitarist píše:Gain se ubrat nedá je už firmy nastavený na max to bude možná ta chybka...ale myslím si že když budeš mít dobrý kabel a kytaru ze silnýma snímačema tak to bude v pohodě...
Jo je to samozdřejmě jenom můj názor...
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

Isachs, hardcore guitarist: Díky klucí, už jsem se bál, že jsem zas plácnul nějakou chujovinu :D
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
kissak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kissak »

Stanley píše:Isachs, hardcore guitarist: Díky klucí, už jsem se bál, že jsem zas plácnul nějakou chujovinu :D
Jej no tak to se omlovám ale zdálo se mi, že se tam dá upravovat gain :oops:
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“