softwarový efekt
Pravidla fóra
softwarový efekt
Zdravím...
je možné, že to co bduu chtít a psát je nemožné, já teda nevím. Mám kytaru, kombo a na kombu mám výstup do sluchátek, to jsem pripojil k PC do portu "Line In". Když hraji na kytaru, jde mi slyšet zvuk z reproduktorů, ale chtěl jsem se zeptat, jestli nmeexistují nějaké programy, které by mi zvuk ihned "mutovali", jako nějaký kytarový efekt, který by hrál v reálném čase, snad mi rozumíte. Pokud nějaký, pokud možno jednoduchý existuje, doporučte prosím. A neřikejte prosím, ať si to vygooglim, já totiž ani nevím, jestli to, co chci udělat je reálné. Díky moc
je možné, že to co bduu chtít a psát je nemožné, já teda nevím. Mám kytaru, kombo a na kombu mám výstup do sluchátek, to jsem pripojil k PC do portu "Line In". Když hraji na kytaru, jde mi slyšet zvuk z reproduktorů, ale chtěl jsem se zeptat, jestli nmeexistují nějaké programy, které by mi zvuk ihned "mutovali", jako nějaký kytarový efekt, který by hrál v reálném čase, snad mi rozumíte. Pokud nějaký, pokud možno jednoduchý existuje, doporučte prosím. A neřikejte prosím, ať si to vygooglim, já totiž ani nevím, jestli to, co chci udělat je reálné. Díky moc
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
řeší se tu toho moc. nechce se mi to ted hledat, mozna vecer ti hodim odkazy z fora ale snad umis pouzit funkci hledat
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Díky. Díky i tobě co jsi mi poradil ten GuitarFX... Ale ten mi nějak nefunguje, jako ten program funguje, ale i když ho zapnu a hraju tak slysim zvuk uplně čistě, jako než jsem ten program zapnul, nedělá to žádné změny...Caggan píše:řeší se tu toho moc. nechce se mi to ted hledat, mozna vecer ti hodim odkazy z fora ale snad umis pouzit funkci hledat
Nevíš čím to?
http://forum.kytary.cz/viewtopic.php?t=4955
http://forum.kytary.cz/viewtopic.php?t=4952
Jinymi slovy Amplitube a GuitarRig. Nejsou teda zadarmo, takze si je budes muset koupit, ale podle me se pri spravnym stelungu ta simulace hoodne blizi realnym predloham a clovek neznaly problematiky to IMHO ani nepozna.
http://forum.kytary.cz/viewtopic.php?t=4952
Jinymi slovy Amplitube a GuitarRig. Nejsou teda zadarmo, takze si je budes muset koupit, ale podle me se pri spravnym stelungu ta simulace hoodne blizi realnym predloham a clovek neznaly problematiky to IMHO ani nepozna.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
musíš kytaru dát do mikráku... kliknout v programu na spustit.. nastavi jaký efekty chceš a vypnout přehrávání tý ukázky co tam standartně jeneocrazis píše:Díky. Díky i tobě co jsi mi poradil ten GuitarFX... Ale ten mi nějak nefunguje, jako ten program funguje, ale i když ho zapnu a hraju tak slysim zvuk uplně čistě, jako než jsem ten program zapnul, nedělá to žádné změny...Caggan píše:řeší se tu toho moc. nechce se mi to ted hledat, mozna vecer ti hodim odkazy z fora ale snad umis pouzit funkci hledat
Nevíš čím to?
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
kde se vypíná ta ukázka???turbo_MaCk píše:musíš kytaru dát do mikráku... kliknout v programu na spustit.. nastavi jaký efekty chceš a vypnout přehrávání tý ukázky co tam standartně jeneocrazis píše:Díky. Díky i tobě co jsi mi poradil ten GuitarFX... Ale ten mi nějak nefunguje, jako ten program funguje, ale i když ho zapnu a hraju tak slysim zvuk uplně čistě, jako než jsem ten program zapnul, nedělá to žádné změny...Caggan píše:řeší se tu toho moc. nechce se mi to ted hledat, mozna vecer ti hodim odkazy z fora ale snad umis pouzit funkci hledat
Nevíš čím to?
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
je někde na seznamu těch efektu, uz si nepamatuju jak se to menuje ale jak tam mas seznam efektu tak někde je tam napsana nějaka prednastavena nahravka, tak tu vyhodis
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
už sem to našel ale díi:)Caggan píše:je někde na seznamu těch efektu, uz si nepamatuju jak se to menuje ale jak tam mas seznam efektu tak někde je tam napsana nějaka prednastavena nahravka, tak tu vyhodis
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
Re: softwarový efekt
MIMOCHODEM KDES VZAL TEN NICK??? To seš Nazi?? to by bylo propagování pravicového extrémismu - protizákonne jednání tudíž by ti tady nero musel hodit bann. navíc bych se tu rozepsal o tom jaká si ******a dal by ho i mě.neocrazis píše:Zdravím...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Re: softwarový efekt
Pokud chces prodiskutovat ten jeho nick, klidne zaloz thread jinde, ale bud slusnyturbo_MaCk píše:MIMOCHODEM KDES VZAL TEN NICK??? To seš Nazi?? to by bylo propagování pravicového extrémismu - protizákonne jednání tudíž by ti tady nero musel hodit bann. navíc bych se tu rozepsal o tom jaká si ******a dal by ho i mě.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
- DaveMurray
To je super no, jenže GuitarFX chce poprvé připojení k netu a jelikož já mám net jen na notebooku a nahrávací studio na stolnim PC, nikdy mi to tam nebude fungovat
Co se týče Amplitubů a Guitarrigů, tak tam mám strašný zpoždění (a bude asi i u FX), takže nemůžu nahrávat v realnym čase. Nevíte někdo co s tím? (btw nemůžu to napsat do jinýho tématu, protože ty odkazy nefungujou
)