peavey 50/212

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
votoc

peavey 50/212

Příspěvek od votoc »

zdravím, mám jeden problém. Včera při zkoušce mi z ničeho nic začalo kombo pískat a musel jsem hodit kombo do režimu stanby,aby se uklidnilo. Kombo píská pouze v režimu LEAD,,, při akustické hře to vypadá v pohodě. Když jsem se díval na lampy, všechny svítili... poraďte někdo prosím, kdo se vyzná:) díky. popř. jaká je přibližná cena opravy...
Demilich

Re: peavey 50/212

Příspěvek od Demilich »

Nebylo to prilisnym zkreslenim a hlasitosti? Predtim to za stejnych podminek nedelalo? S jinou kytarou to dela?
Mohly by to byt lampy, ktere se casem a opotrebenim staly vice mikrofonicke a napiskavaji, mozna. To je jedine co me jako neexperta napada :) Ale urcite to chce vice informaci z tve strany. :wink:
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
votoc

Příspěvek od votoc »

Hlasitosti a zkreslením to určitě nebylo. Lampy tam jsou asi 2 roky, tak si myslím, že by v lampách problém být neměl. Předtím to bylo vše v pohodě a jestli to dělá s jinou kytarou, to jsem ještě nezkoušel. Ale nedělá to pořád, teď jsem na tom odehrál koncik a bylo vse v pohodě, tak nevim, kde byl problém. Pokud začne znovu pískat, budu to řešit radikálněji....
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Takže ty sice nevíš, čím to je, ale víš čím to není, ano? ;) Tohle fakt vypadá na mikrofonickou elku, resp. bylo by to to první, co bych zkontroloval.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Rošky
Bandzone: www.rosky.cz

Příspěvek od Rošky »

votoc píše:zdravím, mám jeden problém. Včera při zkoušce mi z ničeho nic začalo kombo pískat a musel jsem hodit kombo do režimu stanby,aby se uklidnilo. Kombo píská pouze v režimu LEAD,,, při akustické hře to vypadá v pohodě. Když jsem se díval na lampy, všechny svítili... poraďte někdo prosím, kdo se vyzná:) díky. popř. jaká je přibližná cena opravy...
Lampy na odchodu začínají být mikrofonické, vyměnit u někoho kdo tomu rozumí. Mám Peavey Classic 50 2x12, servisuje mi to Petr Faiereisel a nedávno jsem absolvoval totéž, jednou za čas je zkrátka nutný lampy vyměnit.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“