Digitech Hot Head

Pedály, multiefekty, procesory, ...
guitarpepe

Re: DIGITECH - Hot Head (ukazka)

Příspěvek od guitarpepe »

speed8 píše:Ještě bych měl jeden dotaz nebo spíš takový poznatek.
Jestli chci hrát dejme tomu na pokojové hlasitosti, tak musím vytáhnout na efektu LOW skoro na max, jinak to prostě nejde slyšet - strašně potichu. Stejně to tak mám i ve zkušebně, jinak bych měl poměr hlasitosti mezi zkresleným a cleanem velmi velký.
to strašně zaleží na nastavení,nezdá se mi že by byl potichej.já mám level na 12h,low na max,high 12h,gain na max a hlasitost je stejná při vypnutí.
guitar:Semi Acoustic SX GG5-STD-BK,Maison black stratocaster,Jolana galaxis,Esp-ltd MH 100QM
head:blackheart bh15,Box: Framus 2x12..,behringher vt999,,ehx lpb-1,wah-wah vox v845,,EHX memory boy,T-rex tremonti phaser
speed8
Kontaktovat uživatele:

Re: DIGITECH - Hot Head (ukazka)

Příspěvek od speed8 »

Právě! Zkus si dát LOW na 12 hodin a neuslyšíš skoro nic.
lodyha

digitech hot head

Příspěvek od lodyha »

Ahoj dostal jsem hot head a popravdě nevím jestli ho prodat nebo si ho mám nechat. Vypadá jako nový, ale nevím jestli ho využiju a tak se vás chci zeptat jestli by jste si ho nechali jen tak do zásoby nebo ho prodali za pár stovek. Zatím jsem neměl ani možnost ho vyzkoušet takže popravdě nevím ani jak hraje tak kdyby jste ho nějak zhodnotili.
Naposledy upravil(a) wikxzen dne 19.02.2013 19:33, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeno s existujícím tématem. Užívej funkci hledat!
Ibanez S 420 (sh13-sh1), cort EVLZ6 (EMG 81-60), squier bullet (RM F1) ---------> Cry Baby, BOSS MT-2, BOSS CH-1, ----------> Engl Fireball II 100w, Harley Benton 2x12 V30, Peavey Bravo 112 (nejlepší cajk co mám, Americká lampa ručně dělaná z 80-90 let. kdyby jí někdo viděl na bazaru napište mi prosím)
klobasnik

Re: digitech hot head

Příspěvek od klobasnik »

lodyha píše:Ahoj dostal jsem hot head a popravdě nevím jestli ho prodat nebo si ho mám nechat. Vypadá jako nový, ale nevím jestli ho využiju a tak se vás chci zeptat jestli by jste si ho nechali jen tak do zásoby nebo ho prodali za pár stovek. Zatím jsem neměl ani možnost ho vyzkoušet takže popravdě nevím ani jak hraje tak kdyby jste ho nějak zhodnotili.
To mě poser, dva roky to tady spí, ty přijdeš, probudíš to tady takto zrůdným dotazem, probudíš ostatní, ti se naserou a dají ti to sežrat.
První si tu krabici vyzkoušej.

"Ahoj, říkají mi lodyha, dostal jsem baskytaru, ještě jsem na ni nehrál, co si o ni myslíte? Mám ji prodat sousedovi?"
lodyha

Re: Digitech Hot Head

Příspěvek od lodyha »

zatím ho nemám jak vyzkoušet tak proto se ptám
Ibanez S 420 (sh13-sh1), cort EVLZ6 (EMG 81-60), squier bullet (RM F1) ---------> Cry Baby, BOSS MT-2, BOSS CH-1, ----------> Engl Fireball II 100w, Harley Benton 2x12 V30, Peavey Bravo 112 (nejlepší cajk co mám, Americká lampa ručně dělaná z 80-90 let. kdyby jí někdo viděl na bazaru napište mi prosím)
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“