Díky
Začátečník - Kurzweil SP2XS nebo keyboard ?
Pravidla fóra
Začátečník - Kurzweil SP2XS nebo keyboard ?
Čau, moje mamka má možnost koupit od známých relativně drahé piano Kurzweil SP2XS. A já bych potřeboval od vás radu, jestli by do toho měla jít nebo si raději koupit nějaký keyboard ? Záleží samozřejme, co od toho chce, ale jako lajk to sama neví, respektivě, chce se prostě naučit hrát
Já si jen říkám, jestli neni škoda nemít keayboard, s kterým se dají dělat všelijaký blbosti 
Díky
Díky
Re: Začátečník - Kurzweil SP2XS nebo keyboard ?
Záleží co si představuješ pod pojmem blbosti. Pokud chce hrát hlavně na klavír, tak určitě Kurzweil.
Current Gear: KORG M50 - 61, STUDIOLOGIC VMK188+
Past Gear: KORG KARMA, YAMAHA PSR 280
Past Gear: KORG KARMA, YAMAHA PSR 280
Nojo ... jako nahrada klaviru je to dobry. Nauci se hrat a nejaky dalsi zvuky ji z toho taky polezou ... ale kdyby chtela se do toho ponorit hloubs, tak se v Kurzweilu poradne nevyzna a bude tapat. Podle myho. Ale piano ... jo.
Current gear: Korg Krome, Vox ToneLab ST, Epiphone Gold Top LP
Past gear: Hartke KM200, Korg M50, Korg microX, Korg X50
Past gear: Hartke KM200, Korg M50, Korg microX, Korg X50
Freedy.x,
1, jestli je SP2XS dobrá koupě asi záleží na tom, za kolik by to piáno koupila. Můj osobní názor na Kurzweilí _piána_ je, že bývají hodně předražená, vzhledem k tomu, co poskytují, ale v tom se názory lidí tady hodně různí.
2, V otázce digitální piáno - keyboard, o co ti jde? O nedostatek jiných zvuků nebo o přenosnost?
Pokud opravdu zamýšlí naučit se hrát na piáno, a nechce to nikam tahat, tak je digitální piano nejlepší volbou.
1, jestli je SP2XS dobrá koupě asi záleží na tom, za kolik by to piáno koupila. Můj osobní názor na Kurzweilí _piána_ je, že bývají hodně předražená, vzhledem k tomu, co poskytují, ale v tom se názory lidí tady hodně různí.
2, V otázce digitální piáno - keyboard, o co ti jde? O nedostatek jiných zvuků nebo o přenosnost?
Pokud opravdu zamýšlí naučit se hrát na piáno, a nechce to nikam tahat, tak je digitální piano nejlepší volbou.
Kawai CA65 :: Galaxy Vintage D, Vienna Grand a Giant :: Pianoteq 5 Stage :: Kontakt :: Reaper