anmelden píše:to je geniální občas mi ty pazvuky na začátku zatahaly za uši (a bit crazy i know), ale jinak je to skvělé...
Dík, sem rád, že se to někomu líbí upřímně, když sem si to pak poslouchal, tak sem hodně dlouho kroutil hlavou a říkal si, co je to za magora.
Trey píše:Nápady tam jsou, jenom se mi to kompozičně úplně nezdá a občas to tahalo za uši...ale nějak se s těma experimentama začít musí aby se v tom člověk zlepšil
Jo, přesně. Ona ta kompozice.. no, měl sem daný asi tři body, kterých sem chtěl dosáhnout, a taky takovou celkovou kostru, jinak většina byla dost improvizace. Takže jak říkáš, byl to dost experiment
switchfoot píše:Switchfoot zas udělal nějakou kravinu. Kdo si troufne.. tak nebude litovat. Ale možná taky bude!
Takže dneska prý zabavili dvěma holanďanům na letišti V.Havla šílené množství koksu - VÍME ?
Z toho je jasné, že pracuješ jako celník - VÍME ?
Nevim kolik balíčku jsi stopil, ale už to nemáš pod kontrolou - VÍME ?
A mě to asi manželka dává do čaje, protože se mi to líbilo - VÍME ?
Dokonce přemýšlím, že ti k tomu dohraju ještě elektrickou linku - VÍME ?
switchfoot píše:Switchfoot zas udělal nějakou kravinu. Kdo si troufne.. tak nebude litovat. Ale možná taky bude!
Takže dneska prý zabavili dvěma holanďanům na letišti V.Havla šílené množství koksu - VÍME ?
Z toho je jasné, že pracuješ jako celník - VÍME ?
Nevim kolik balíčku jsi stopil, ale už to nemáš pod kontrolou - VÍME ?
A mě to asi manželka dává do čaje, protože se mi to líbilo - VÍME ?
Dokonce přemýšlím, že ti k tomu dohraju ještě elektrickou linku - VÍME ?
Haha. Ty mě fakt dostáváš.
Ne, celník fakt nejsem! Nicméně tam asi nepsali, že malá část z toho koksu prošla ke svým nedočkavým zákazníkům - hmmmm.. asi bych si s tvojí manželkou v tomhle směru rozuměl
JO, natoč k tomu něco!! Máš moji absolutní podporu!! Řekni ženě, ať se s tebou pořádně podělí a pusť se do toho!
MejlaSN píše:ročně se podaří odhalit a zabavit přibližně 4% drog, co jde přes naše území myslim, že maji na letošní rok splněno
https://www.box.com/s/31jgn3b5rvfi4nqmpn33 - tady je takový výplod z kuchyně naší školní třídy. Berte to s nadsázkou...
Kytaru jsem nahrával čistě na MV3 Vermonu - do sola lehce s Tubescreamerem - konečně mám zvuk, jaký jsem aspoň přibližně chtěl...
Amorph píše:Ahoj, davam doma dohromady novou pisnicku pro moji kapelu. Co na to rikate? Jak vam prijde aranz, vadi vam neco?
K aranži připomínky nemám, jako spíš k mixu, ale na to tu je jiné podobné téma. Ale když už jsem to nakousl: zpěv mi přijde utopený, místy jsem nerozuměl co se zpívá. Ale po pár přehráních jsem to dal do kupy. Celkově trochu zahuhlané, chtělo by to vyčistit a bude to ok . Pěkné .
Můj pokus o něco, ale akorát se utvrzuju v tom, že neumím "mixovat", "masterovat" a tak.. (Reaperem to určitě není, ale ty kytary jsou 80-100% dual track levá-pravá, a stejně to je zahuhlaný uprostřed..) https://soundcloud.com/bazdesh/dat-s-mile
Samozřejmě pokud to nebude bráno jako reklama, 15.března hrajem ve strážnici pokud to bude bráno jako reklama, tak prosím adminy o edit příspěvku.
Díky moc
Ha,nekdo asi ma rad BFMV No,hezky,ale trochu na jedno brdo A ten cisty zpev je fakt udesny A take jako staromilci mi tam schazi nejaka skladba o masturbujicim kytaristovi Jinak palec nahoru
Samozřejmě pokud to nebude bráno jako reklama, 15.března hrajem ve strážnici pokud to bude bráno jako reklama, tak prosím adminy o edit příspěvku.
Díky moc
WOW to je vynikající práce - kdo by si pomyslel, že tu vyleze něco ve stylu Killswitch. Čistej hlas mi nevadí, jen by měl přidat na síle a více protahovat legáta....je to drobnost, ale leze to pak lépe do uší, jinak poctivej výkon !