WAH-WAH
Pravidla fóra
Re: WAH-WAH
na obe ty kvakadla jsem se neco nahral (v soucastny dobe vlastnim ten Vox) a je to dost presny. umel bych si predstavit trochu lepsi hrani, ale zvukove to odpovida. s tim rozdilem, ze crybaby classic mi prisel jeste trochu agresivnejsi nez v te ukazce.
Kdybyste měli možnost za stejný prachy koupit Cry baby 535Q a Cry baby 95Q, který byste si vybrali, resp. který byste mi doporučili? Váhám právě při koupi těchto dvou kvákadel. Používání především v rockovejch a metalovejch solech.
- luckyduck
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim
Potreboval bych poradit dobre kvakadlo, rekneme v cenove hladine do 4000, ktere by splnovalo nasledujici parametr - kvalitni true bypass, cili neovlivnovalo by znatelne signal (predevsim nekradlo vysky) ve vypnutem stavu. Rad bych v budoucnu rozsiril zvuk prave o kvalitni wah pedal, no a zatim jsem mel jen chvili pujcene nejake levnejsi Cry baby a mira oseknuti cisteho signalu me docela vydesila..
Epiphone Les Paul Standard (1995) ~~ Orange Rocker 30 + Checha 2x12 reprobox // Jensen 15" 18W by mmjuz // Golda 5W by mmjuz
ॐ
ॐ
mas stesti, v audioteku jsou zrovna slevy na RMC a presne ti to spada do rozpoctu
http://www.audiotek.cz/producer-real-mc ... =0&lang=cz
- luckyduck
- Kontaktovat uživatele:
Diky za tip
Tyhle RMC vypadaji dobre a ta sleva je znacna... no snad vydrzi jeste do vyplaty 
Epiphone Les Paul Standard (1995) ~~ Orange Rocker 30 + Checha 2x12 reprobox // Jensen 15" 18W by mmjuz // Golda 5W by mmjuz
ॐ
ॐ
Zkus ještě CryBaby 535Q a DB-01.
DB-01 sice nemá True Bypass, ale ztráty signálu jsem si nevšiml. Pro mě je DB-01 srdcová záležitost a žádný jiný kvákadlo mě zatím nepřinutilo měnit.
DB-01 sice nemá True Bypass, ale ztráty signálu jsem si nevšiml. Pro mě je DB-01 srdcová záležitost a žádný jiný kvákadlo mě zatím nepřinutilo měnit.
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
Aria Pe Dlx, Seymour Duncan Alnico Pro II, Monster Cable Rock,
To by mě zajímalo, co by dělali, kdyby si to někdo objednal 
haas12345: No já si to objednal. Budou tvrdit že se jedná o chybu v ceně. Ovšem pokud řeknou že ví o tom že ta cena je špatná jedná se o nekalou soutěž podle § 44 a násl. zákona č. 513/1991 Sb!
http://www.shopsys.cz/clanky/musi-eshop ... bnou-cenu/
http://www.shopsys.cz/clanky/musi-eshop ... bnou-cenu/
I já mám objednáno
.
Jsem zvědavej, jak to budou komentovat... 
Tak jsem si to taky objednal, uvidíme, jak se k tomu postaví 
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Není to poprvé, ani naposled, co se něco podobného nějakému e-shopu stalo. Omluvěj se, objednávku zruší, a hotovo.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Jasně, ale co ty víš Nero, třeba to uznají
. Zkusit se to musí.
Už se někomu z vás nějak ozvali zpět? Mě přišel jen mail o objednávce na 3Kč a to je vše zatím...
Už se někomu z vás nějak ozvali zpět? Mě přišel jen mail o objednávce na 3Kč a to je vše zatím...
Ne u mě bez odezvy. Ale opravily cenu 
Zdravím. Snad to tu ještě nebylo... Co si myslíte o tomto?
Ahoj, koupil jsem starsi kvakadlo Cry Baby, vse v poradku, jen plocha na kterou se slape ma chod bez odporu a v pozici max basy nedrzi a pada samo na vejsky. Mate nekdo zkusenosti, jak to resit? Honza
Když se podíváš mezi pedál a jeho základnu, tak tam na osku tlačí takový dlouhý plíšek. Tak buď ho přitáhni, nebo když bude nadoraz tak jej vyndej, narovnej a vrať ho zpět. Na obrázku jde vidět pod šipkpu "▼"
.......................................................................................▼

.......................................................................................▼

►Ibanez RG421M / Epiphone Nighthawk MIK / Cort M520 / Jolana Strat Bastl / Jolana Strat
►Digitech Hardwire CM-2 / Ibanez TS mini
►Ampeg GVT15 / Blackstar HT-1M
►Digitech Hardwire CM-2 / Ibanez TS mini
►Ampeg GVT15 / Blackstar HT-1M
Diky za radu
Koukam, ze to ma ten plisek i na opacne strane.
Trosku dumam, jak se tam dostanu sroubovackem, ale snad si poradim.
Trosku dumam, jak se tam dostanu sroubovackem, ale snad si poradim.