HK AUDIO 1000 watt

Dotazy, rady, zkušenosti ...
Odpovědět
Tomino

HK AUDIO 1000 watt

Příspěvek od Tomino »

Ahoj. Mam doma HK AUDIO 1000. 600 wat bas, dvakrat satelit 200 watu, 4 ohmy a je to slaby. Chci koupit neco silnejsiho. Koukal jsem na behringery. Behringer Eurolive B512DSP B-Stock-tyhle bedny by mely mit 600 watu, ale nepisou, kolik je v basech a kolik na vejskach. Kdyz koupim tyhle dve bedny, pomuzu si? Ani jsem nenasel, kolik maji impedanci ty behringery. Doma mam jeste mix Mackie DFX 12. Chci se zeptat, jestli kdyz to koupim, jestli k tomu muzu dat ten mix, jestli to treba neodpalim, jestli muzu ten mix propojit s tema bednama. Hlavne by me zajimalo, jestlo to bude silnejsi, jde mi hlavne o vykon. Diky za odpovedi.
Cybermuff
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Re: HK AUDIO 1000 watt

Příspěvek od Cybermuff »

Ale píšou, stačí si vzít manuál z jejich webu...
Basy:
320W RMS do 8 ohmů
460W špička do 8 ohmů
Výšky:
80W RMS do 8 ohmů
140W špička do 8 ohmů

Těmto údajům se docela dá věřit, mám mj. B412DSP a odehrál jsem s nima desítky a desítky akcí, nedokážu to ani spočítat.
Podstatný je SPL, kolik to dělá celkově randálu při únosné kvalitě, to je tady 127dB @ 1m, což je sice míň než u RCF, ale zase za tu cenu...
Tenhle model má jenom jednu nevýhodu: je dost těžkej, byl nahrazen řadou 812/912/815. která už má spínaný zdroje a neodymové repráky, takže je lehká jako peříčko...
Zvukově třeba pro zpěv je mi ale 412 milejší v kritickém středním pásmu než nová 812 - přesto si na menší akce beru 812, protože mají poloviční váhu...
Jinak jelikož mají uvnitř DSP, tak se nějakého problému bát nemusíš, jsou to slušné bedny.

Btw... ty nový 812 mají sice kilowattový konec, ale ve výsledku stejný SPL jako starý B412...
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Ozvučování a osvětlování“