díky
Písnička bez basy (Nothing Else Matters)
Pravidla fóra
Písnička bez basy (Nothing Else Matters)
Čau chtěl jsem se zeptat, jestli nejde někde sehnat Nothing else matters bez basy, abych k tomu mohl zkusit basu zahrát.
díky
díky
Re: Písnička bez basy
To si nemuzes zahrat i tak? Dyt ta basa stejne neni slysettoms57 píše:Čau chtěl jsem se zeptat, jestli nejde někde sehnat Nothing else matters bez basy, abych k tomu mohl zkusit basu zahrát.![]()
díky
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Re: Písnička bez basy (Nothing Else Matters)
No právě teď jsem to zkoušel a celkem to jde
Pustil jsem písničku přez jedny rep. a basu přes druhy (lepší) a jede to.
Ale díky 
Respekt
No ja jen kdybych mel kazdou pisnicku co si chci zahrat mel shanet track bez basy, tak by si jich clovek asi moc nezahral
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Je to, podle mě, zbytečnost. Ale když jí chtěl a já mám plnej komp master tracků Metallicy, tak proč nepomoct. 
zkus stahnout GuitarPro 
Bass: Stagg BC300
Handmade hlava a box
Handmade hlava a box
ja neviem, podľa mna sa lepšie hraje ked tá basa v songu ide a ty hraješ spolu s nou, aspon máš malú "nápoved" 
Carpe Diem
-
Amityville
Zelsam : zkus stahnout GuitarPro
Viete mi niekdo vysvetliť čo je Guitar Pro ? Všade sa to tu spomína a ja vôbec netuším čo to je. Viem že je to nejaký program a to je asi všetko. Som pozadu ja viem.
Viete mi niekdo vysvetliť čo je Guitar Pro ? Všade sa to tu spomína a ja vôbec netuším čo to je. Viem že je to nejaký program a to je asi všetko. Som pozadu ja viem.
Ta skladba je pro basáky opravdová lahůdkatoms57 píše:Čau chtěl jsem se zeptat, jestli nejde někde sehnat Nothing else matters bez basy, abych k tomu mohl zkusit basu zahrát.![]()
díky
(jinak, většinou postačí equaliser).
Kód: Vybrat vše
Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.Re: Písnička bez basy (Nothing Else Matters)
Otázka zcela mimo téma. Pokud jsi to nepochopila z toho, co je o GP napsáno tady na fóru, tak zkus internet.Amityville píše:Viete mi niekdo vysvetliť čo je Guitar Pro ? Všade sa to tu spomína a ja vôbec netuším čo to je. Viem že je to nejaký program a to je asi všetko. Som pozadu ja viem.
Třeba tady - http://methalllblog.wordpress.com/2011/ ... tar-pro-6/
-
Amityville
Viem že je to mimo téma ale keď už to tu bolo spomenuté.... Po napísaní môjho príspevku som presne tento článok našla.
A čo je na tej base lahôdkové?martina72 píše:Ta skladba je pro basáky opravdová lahůdkatoms57 píše:Čau chtěl jsem se zeptat, jestli nejde někde sehnat Nothing else matters bez basy, abych k tomu mohl zkusit basu zahrát.![]()
díky.
Nevšiml sis´ smajlíka? 
Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.Re: Písnička bez basy (Nothing Else Matters)
Víš co, pro začátečníka je to až moc ...martina72 píše:Ta skladba je pro basáky opravdová lahůdkatoms57 píše:Čau chtěl jsem se zeptat, jestli nejde někde sehnat Nothing else matters bez basy, abych k tomu mohl zkusit basu zahrát.![]()
díky.
A čím chceš jako začít?
Teď upřímně a bez machrování ...
Já začínal na kytaru někdy ve dvanácti, anobrž jsem si všímnul, že zatímco já housle, jiný machrujou tři akordy na španělu a maj holky, žejo ...
Takže sem nejdřív začal psát do notovýho papíru svý věci, svý sny, hledal sem je na kytaře, našel sem je, bylo to pracný, ale krásný. Pak sem zjistil to, že to, co sem vynaleznul, dávno vynalezli jiný lidi. Tak sem si za kapesný kupoval noty a mydlil, co to šlo. Hodně sem se naučil. Ale vybíral sem si. Nemůžeš hrát všecko, seš nějakej člověk, ne?
Nothing else matters je čistě fysikálně hrozně jednoduchá věc.
Já jsem to ale mohl hrát až ve zralém věku, kdy mám dospělé (ale ještě i další majinkaté) děti. Protože text je takovej nářez, že sem to prostě dřív nedal. A hudba je zcela podřízena textu, hudebně je to hloupé až nijaké ... kdyby tam nebyl ten text a Hetfíldoj prožitek ...
Je to dobrá věc ... ale muzikantsky na tom jako mlaďoch nemůžeš vyrůst ... technicky triviální, obsahově spíš pro páprdy.
Já začínal na kytaru někdy ve dvanácti, anobrž jsem si všímnul, že zatímco já housle, jiný machrujou tři akordy na španělu a maj holky, žejo ...
Takže sem nejdřív začal psát do notovýho papíru svý věci, svý sny, hledal sem je na kytaře, našel sem je, bylo to pracný, ale krásný. Pak sem zjistil to, že to, co sem vynaleznul, dávno vynalezli jiný lidi. Tak sem si za kapesný kupoval noty a mydlil, co to šlo. Hodně sem se naučil. Ale vybíral sem si. Nemůžeš hrát všecko, seš nějakej člověk, ne?
Já jsem to ale mohl hrát až ve zralém věku, kdy mám dospělé (ale ještě i další majinkaté) děti. Protože text je takovej nářez, že sem to prostě dřív nedal. A hudba je zcela podřízena textu, hudebně je to hloupé až nijaké ... kdyby tam nebyl ten text a Hetfíldoj prožitek ...
Je to dobrá věc ... ale muzikantsky na tom jako mlaďoch nemůžeš vyrůst ... technicky triviální, obsahově spíš pro páprdy.
Nahoď něco, ať vidíme...JleTmartina72 píše:A čím chceš jako začít?
proč to kupovat, když se to dá postavit
Není fér to rozpitvávat, ti lidé na tom krváceli (Hammett tedy ne).
Byla to první věc, kterou jsem nahrál, když jsem vyměnil mgf za šlapátko s kartou. Příští číslo byl čtyhlasý gospel. Je to na každém.
Byla to první věc, kterou jsem nahrál, když jsem vyměnil mgf za šlapátko s kartou. Příští číslo byl čtyhlasý gospel. Je to na každém.
zas kecáš. JleT
proč to kupovat, když se to dá postavit