RACK - stavba - rozměry....

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
DJ Murano
Bandzone: www.bandzone.cz/tarquam

Re: RACK - stavba - rozměry....

Příspěvek od DJ Murano »

Ahoj ahoj, koukám, že téma se sice jmenuje Rack - rozměry, ale není tu o tom ani čárka :-/ Chci si dát vyrobit studiovej stůl podle svých představ a tak potřebuju vědět jaký maj ty racky rozměry? Žádnej tu ještě nemám abych si ho změřil a nejdřiv si to chci sám nakreslit než to budu někomu dávat. Nikde jsem se nic o rozměrech nedočetl. Ví to tu někdo prosím? :) Zajímá mě výška zařízení, šířka těla, šířka čelního panelu zařízení, a kde a jak od sebe jsou ty díry. Hloubka mě nezajímá, na tý to nestojí :wink:
| Multiinstrumentalista - Tarquam | Symphonic metal band - Wishmasters | Studio AD-SOUND |
Klávesy Yamaha PSR3000, El. kytara Cort X-11, Ak. kytara Stagg, Baskytara Ibanez GSR180, housle, zobcová Alt flétna, mikrofony Recording Tools MC-700, MC-520, Samson C05, monitory EVE SC208, DAW Cubase Pro 8, FL Studio 12, Universal Audio UAD-2, samply a ruchy Hollywood Edge
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

takto je to řešeno u klasického 19'' /482.6mm/ racku, rozteč děr na šířku je 18.3'' /464.82mm/
rozměry si přepočítej na mm
Obrázek
DJ Murano
Bandzone: www.bandzone.cz/tarquam

Příspěvek od DJ Murano »

jo tenhle obrázek jsem našel, tak to bychom měli šířku panelu, rozteč děr, ale jak je to s šířkou těla?
| Multiinstrumentalista - Tarquam | Symphonic metal band - Wishmasters | Studio AD-SOUND |
Klávesy Yamaha PSR3000, El. kytara Cort X-11, Ak. kytara Stagg, Baskytara Ibanez GSR180, housle, zobcová Alt flétna, mikrofony Recording Tools MC-700, MC-520, Samson C05, monitory EVE SC208, DAW Cubase Pro 8, FL Studio 12, Universal Audio UAD-2, samply a ruchy Hollywood Edge
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

maximální šířka rackové věcičky je podle mě cca 448mm.
jakub.kubaaa
Kontaktovat uživatele:

Re:

Příspěvek od jakub.kubaaa »

afektband píše:Je mi jasný že ve předu do lišty, ale zdá se mi to hrozně málo, jak můžou udržet 4 šrouby na hliníkový liště preamp, kterej má třeba 7 kg
To bys nevěřil co tyhle 4 šroubky unesou, pokud se jedná o normální rozvaděčové racky (ne ty hudební) tak do nich dáváme kamerové záznamy, servery nebo UPSky co váží desítky kilogramů a není s tím žádný problém pokud jsou ty šíny kvalitní.
"Nezáleží na co hrajete ani přes co hrajete, ale jak hrajete" R. Hladík
Obrázek
jakub.kubaaa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jakub.kubaaa »

DJ Murano píše:jo tenhle obrázek jsem našel, tak to bychom měli šířku panelu, rozteč děr, ale jak je to s šířkou těla?
Tak šířka těla nesmí překročit tu mezeru mezi šínami, což je 460 mm (a vzdálenost mezi šrouby je 465mm). Ale to je skutečně maximum, jinak bys to neprostrčil a nepřidělal.

Pokud se tedy jedná o 19'' rack.
"Nezáleží na co hrajete ani přes co hrajete, ale jak hrajete" R. Hladík
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“