Prosímvás, jdu na vás s jednou prosbou.. najela jsem na internetu na jednu písničku. Je moc krásná, ale akordy jsou prolbém a nebo některé nepoznám ... video: http://www.youtube.com/watch?v=kJkq81TH ... bw&index=1 ( 12:12- 15:55 ) Všem děkuji.
Pomoc v akordech
Pravidla fóra
-
Andrea Vyskoká
Pomoc v akordech
Ahoj, zdravím všechny muzikanty.
Prosímvás, jdu na vás s jednou prosbou.. najela jsem na internetu na jednu písničku. Je moc krásná, ale akordy jsou prolbém a nebo některé nepoznám ... video: http://www.youtube.com/watch?v=kJkq81TH ... bw&index=1 ( 12:12- 15:55 ) Všem děkuji.
Andrea
Re: Pomoc v akordech
S Harichem nee-neepomůžu,ale fakt se jmenuješ Vyskoká??? OT ale nedalo mi to...... Tož tak...
-
Andrea Vyskoká
Něco proti tomu mladému chlapcovi? Má svoji muziku. Ted nevím jak si to myslel,takže promiň..ale nadávat někomu kdo chce dělat svoji hudbu a k tomu "domácí" slovenskou, je kravina. Jinak jmenuji:-) Ale někomu když se to špatně vyslovuje tak říká Vysoká:-)))Tengli píše:S Harichem nee-neepomůžu,ale fakt se jmenuješ Vyskoká??? OT ale nedalo mi to...... Tož tak...
Můžu vědět, kdo komu tady na fóru nadával?Andrea Vyskoká píše: nadávat někomu kdo chce dělat svoji hudbu a k tomu "domácí" slovenskou, je kravina.
Prosím, svoje jména a jejich výslovnost si napište přes soukromé zprávy. To do hraní na kytaru opravdu nepatří. Díky.
Já bych teda s dovolením proti téhle variaci na Biebera něco měl, ale to je irelevantní. Zkusila jsi mu napsat? Nebo přímo tomu kytaristovi? Jeho jméno tam zmínili. Bavíme se předpokládám o té doprovodné akustice. Po prvním poslechu tam kromě "čistých" dur a moll slyším jen Add9 a snad susy, nic složitého. Pokud se nenajde do té doby jiný masochista, tak bych si za 14 dní (až se mi vrátí kytara ze servisu) nalil panáčka a zkusil potěšit bližního svého. Kdyby tě zajímalo proč panáčka, tak se mi to už jednou osvědčilo.Andrea Vyskoká píše:Něco proti tomu mladému chlapcovi? Má svoji muziku.
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
-
Andrea Vyskoká
Milý zlatý, moc tě nechápu. Toto tu nechci řešit. Jednalo se mi pouze o to, jestli mi nekdo s akordama neporadí,protože na tuto písničku je nemohu najít.Spíše se obrátím na interpreta:-))filo01 píše:Já bych teda s dovolením proti téhle variaci na Biebera něco měl, ale to je irelevantní. Zkusila jsi mu napsat? Nebo přímo tomu kytaristovi? Jeho jméno tam zmínili. Bavíme se předpokládám o té doprovodné akustice. Po prvním poslechu tam kromě "čistých" dur a moll slyším jen Add9 a snad susy, nic složitého. Pokud se nenajde do té doby jiný masochista, tak bych si za 14 dní (až se mi vrátí kytara ze servisu) nalil panáčka a zkusil potěšit bližního svého. Kdyby tě zajímalo proč panáčka, tak se mi to už jednou osvědčilo.Andrea Vyskoká píše:Něco proti tomu mladému chlapcovi? Má svoji muziku.
Na tvém místě bych to udělal, budeš to mít z první ruky. Jestli ti je pošle, tak je sem hoď, ať to má nějaký happyend.
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
Sorry já měl taky snahu pomoci, ale tohle fakt nedoposlouchámAndrea Vyskoká píše: Něco proti tomu mladému chlapcovi? Má svoji muziku. Ted nevím jak si to myslel,takže promiň..ale nadávat někomu kdo chce dělat svoji hudbu a k tomu "domácí" slovenskou, je kravina. Jinak jmenuji:-) Ale někomu když se to špatně vyslovuje tak říká Vysoká:-)))
JInak bych se zkusil na "domácí" (to jsem nepochopil) slovenskou muziku zeptat na domácím (tedy slovenském) fóru. Ideálně nějakém pubertálním - tady je to samý metalista.
Na tohle demagogické fórum už nechodím.
Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com
Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
nojo metalisti holt neslyšej akordy
je tam víc než dvě struny což, navíc kapodaster.. (trošku sem si rýpnul sorry
)
Andreo, jinak si myslim, že na tom videu je to krásně vidět i slyšet, takže kapodaster a musíš to dát
pokuď ovšem to opravdu nedáš, a máš možnost napsat přímo tomu kdo to hraje/zpívá je to nejlepší volba
good luck a píseň to podle mě není vůbec špatná (abych vyvážil trošku to zbytečné pohrdání tady).
Andreo, jinak si myslim, že na tom videu je to krásně vidět i slyšet, takže kapodaster a musíš to dát
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
-
Andrea Vyskoká
Díky:-)) Já fakt nevím ani co to je za akordy, takže raději interpretovi napisu,ale jinak děkuji:-))pupack píše:nojo metalisti holt neslyšej akordyje tam víc než dvě struny což, navíc kapodaster.. (trošku sem si rýpnul sorry
)
Andreo, jinak si myslim, že na tom videu je to krásně vidět i slyšet, takže kapodaster a musíš to dátpokuď ovšem to opravdu nedáš, a máš možnost napsat přímo tomu kdo to hraje/zpívá je to nejlepší volba
good luck a píseň to podle mě není vůbec špatná (abych vyvážil trošku to zbytečné pohrdání tady).
Slyšej, ale nevěřím, že si to poslechnoupupack píše:nojo metalisti holt neslyšej akordy
Na tohle demagogické fórum už nechodím.