Pomoc v akordech

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
Andrea Vyskoká

Pomoc v akordech

Příspěvek od Andrea Vyskoká »

Ahoj, zdravím všechny muzikanty.
Prosímvás, jdu na vás s jednou prosbou.. najela jsem na internetu na jednu písničku. Je moc krásná, ale akordy jsou prolbém a nebo některé nepoznám ... video: http://www.youtube.com/watch?v=kJkq81TH ... bw&index=1 ( 12:12- 15:55 ) Všem děkuji. :wink: Andrea
Tengli

Re: Pomoc v akordech

Příspěvek od Tengli »

S Harichem nee-neepomůžu,ale fakt se jmenuješ Vyskoká??? OT ale nedalo mi to...... Tož tak...
Andrea Vyskoká

Tengli píše:S Harichem nee-neepomůžu,ale fakt se jmenuješ Vyskoká??? OT ale nedalo mi to...... Tož tak...
Něco proti tomu mladému chlapcovi? Má svoji muziku. Ted nevím jak si to myslel,takže promiň..ale nadávat někomu kdo chce dělat svoji hudbu a k tomu "domácí" slovenskou, je kravina. Jinak jmenuji:-) Ale někomu když se to špatně vyslovuje tak říká Vysoká:-)))
MilanT

Příspěvek od MilanT »

Andrea Vyskoká píše: nadávat někomu kdo chce dělat svoji hudbu a k tomu "domácí" slovenskou, je kravina.
Můžu vědět, kdo komu tady na fóru nadával?
Prosím, svoje jména a jejich výslovnost si napište přes soukromé zprávy. To do hraní na kytaru opravdu nepatří. Díky.
filo01

Příspěvek od filo01 »

Andrea Vyskoká píše:Něco proti tomu mladému chlapcovi? Má svoji muziku.
Já bych teda s dovolením proti téhle variaci na Biebera něco měl, ale to je irelevantní. Zkusila jsi mu napsat? Nebo přímo tomu kytaristovi? Jeho jméno tam zmínili. Bavíme se předpokládám o té doprovodné akustice. Po prvním poslechu tam kromě "čistých" dur a moll slyším jen Add9 a snad susy, nic složitého. Pokud se nenajde do té doby jiný masochista, tak bych si za 14 dní (až se mi vrátí kytara ze servisu) nalil panáčka a zkusil potěšit bližního svého. Kdyby tě zajímalo proč panáčka, tak se mi to už jednou osvědčilo.
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
Andrea Vyskoká

filo01 píše:
Andrea Vyskoká píše:Něco proti tomu mladému chlapcovi? Má svoji muziku.
Já bych teda s dovolením proti téhle variaci na Biebera něco měl, ale to je irelevantní. Zkusila jsi mu napsat? Nebo přímo tomu kytaristovi? Jeho jméno tam zmínili. Bavíme se předpokládám o té doprovodné akustice. Po prvním poslechu tam kromě "čistých" dur a moll slyším jen Add9 a snad susy, nic složitého. Pokud se nenajde do té doby jiný masochista, tak bych si za 14 dní (až se mi vrátí kytara ze servisu) nalil panáčka a zkusil potěšit bližního svého. Kdyby tě zajímalo proč panáčka, tak se mi to už jednou osvědčilo.
Milý zlatý, moc tě nechápu. Toto tu nechci řešit. Jednalo se mi pouze o to, jestli mi nekdo s akordama neporadí,protože na tuto písničku je nemohu najít.Spíše se obrátím na interpreta:-))
filo01

Příspěvek od filo01 »

Na tvém místě bych to udělal, budeš to mít z první ruky. Jestli ti je pošle, tak je sem hoď, ať to má nějaký happyend.
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
shoooter

Příspěvek od shoooter »

Andrea Vyskoká píše: Něco proti tomu mladému chlapcovi? Má svoji muziku. Ted nevím jak si to myslel,takže promiň..ale nadávat někomu kdo chce dělat svoji hudbu a k tomu "domácí" slovenskou, je kravina. Jinak jmenuji:-) Ale někomu když se to špatně vyslovuje tak říká Vysoká:-)))
Sorry já měl taky snahu pomoci, ale tohle fakt nedoposlouchám :(
JInak bych se zkusil na "domácí" (to jsem nepochopil) slovenskou muziku zeptat na domácím (tedy slovenském) fóru. Ideálně nějakém pubertálním - tady je to samý metalista. :lol:
Na tohle demagogické fórum už nechodím.
Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

nojo metalisti holt neslyšej akordy :P je tam víc než dvě struny což, navíc kapodaster.. (trošku sem si rýpnul sorry :oops: )

Andreo, jinak si myslim, že na tom videu je to krásně vidět i slyšet, takže kapodaster a musíš to dát :) pokuď ovšem to opravdu nedáš, a máš možnost napsat přímo tomu kdo to hraje/zpívá je to nejlepší volba ;) good luck a píseň to podle mě není vůbec špatná (abych vyvážil trošku to zbytečné pohrdání tady).
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Andrea Vyskoká

pupack píše:nojo metalisti holt neslyšej akordy :P je tam víc než dvě struny což, navíc kapodaster.. (trošku sem si rýpnul sorry :oops: )

Andreo, jinak si myslim, že na tom videu je to krásně vidět i slyšet, takže kapodaster a musíš to dát :) pokuď ovšem to opravdu nedáš, a máš možnost napsat přímo tomu kdo to hraje/zpívá je to nejlepší volba ;) good luck a píseň to podle mě není vůbec špatná (abych vyvážil trošku to zbytečné pohrdání tady).
Díky:-)) Já fakt nevím ani co to je za akordy, takže raději interpretovi napisu,ale jinak děkuji:-))
shoooter

Příspěvek od shoooter »

pupack píše:nojo metalisti holt neslyšej akordy
Slyšej, ale nevěřím, že si to poslechnou :lol:
Na tohle demagogické fórum už nechodím.
Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“