Zhodnoťte naše nahrávky - kytara

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
klobasnik

Re: Zhodnoťte naše nahrávky

Příspěvek od klobasnik »

marw píše:...že tu vyleze něco ve stylu Killswitch.
Tohle pro mě vždy bude znamenat negativní vlastnost. Netvrdím, že neexistuje inspirace, ale pokud si o kapele mohu říct, že hrajou jako tamti z Ameriky, ale ne tak dobře, je něco špatně.
Konkrétně mi vadí zpěv v obou polohách a žánrovost. Na texty se moc nesoustředím, zatím na mě působí hloupě.
marw

Příspěvek od marw »

klobasnik píše:
marw píše:...že tu vyleze něco ve stylu Killswitch.
Tohle pro mě vždy bude znamenat negativní vlastnost. Netvrdím, že neexistuje inspirace, ale pokud si o kapele mohu říct, že hrajou jako tamti z Ameriky, ale ne tak dobře, je něco špatně.
Konkrétně mi vadí zpěv v obou polohách a žánrovost. Na texty se moc nesoustředím, zatím na mě působí hloupě.
Mno od Elvise už je všechna muzika co se postupů týče vymyšlená.....takže nebuďme puritáni a neodsuzujme žánrovost. Ono ty fráze o svobodě a hudebním projevu jsou krásná představa, ale tisíckrát zahraná skladba někým jiným je pokaždé jiná....mě to nevadí.
FRAMUS COBRA
MESA
PRS MIRA
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

edit:
Naposledy upravil(a) pupack dne 5.03.2013 20:10, celkem upraveno 1 x.
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
tele.kom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tele.kom »

Máš nový tele? :) jinak paráda, máš to evidentně naučený do naprostejch detailů, to samý platí i o zvuku, nemam co vytknout. Možná bych trochu zvýšil hlasitost kytary oproti podkladu, aby víc vynikla, v některých pasážích mi přišla potichu
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Díky Ti. Mám půjčené tele od Vintage, vcelku super kytárka za ty peníze :) jojo hlasitost, včera mi odešly repráky a tak sem na rychlo koupil v kauflandu nějaký jebky a prd na nich slyším jak je neznám :) ale asi tuším že ty sloky s rotary zvukem jsou níž v mixu. Nějak ty repráky vytahávaj středy a lžou o levelech :) taky by mohl youtube dovolit reupload zvukové stopy.

edit: video vyměněno kytara by měla být lépe slyšet
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

Po dlouhé době jsem tady zavítal, protože není čas. Pupacku, paráda :) Líbí se mi to i když nemám rád všechny Edge-like kytaristy, kterých tu je asi 7! :D
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

sedum? :) sakra a kde jsou? :) vím jen o 3 a to už sem vlastně ani nechodí :) každopádně díky!
Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

Ve skutečnosti to mělo být dokonce sedm faktoriál :D Mi pokaždé připadá, že na všech hudebních fórech je nejvíce právě těch Edge-like kytaristů. Kromě sevenstring.org i když tam by se taky asi našli :D
Mimochodem, taky mi odešly bedny a ještě jsem se nedokopal je odvézt opravit, přes sluchátka mě nebaví hrát tak hraju pokaždé jen na koncertech (poslední 3 týdny). Naštěstí jsem ale odolal touze koupit v Tescu nějaké Aro bedničky :)
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

nojo, a to si představ že sem už leta na foru speciálně pro U2 sound, kde je 1800 kytaristů a všichni Edgelike :D lol. No radši jsem na specializovaném foru, tady s U2 už moc neotravuju, protože většinou je odezva spíš negativní :) Jinak jsem pořídil v Kauflandu Genius sp-u150 za 270,- kč že prý hrají perfektně, říkal pán v Planeu :D zřejmě odborník, horší repráky sem neslyšel, to mi hraje líp samsung android. Příjde mi že maj zabudovanej nějakej reverb a stereoenhancer hnus :) zní to jak pod vodou. Takže asi buď rád, žes nepořídil Aro :D
Mejla

Příspěvek od Mejla »

Aro bedničky(může obsahovat stopy po reproduktorech)...chlape ty to zabíjíš :D
Moleek

Příspěvek od Moleek »

Nový instrumentální homemade počin.
Zpěv ještě nemáme a bicí jsou Parkway Drive
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

dobrý šlapeto, má to šťávu docela bych to rád slyšel s tím zpěvem
Nessino

Příspěvek od Nessino »

Je to hned první pokus. Nahrávka v telefonové kvalitě.
►Ibanez RG421M / Epiphone Nighthawk MIK / Cort M520 / Jolana Strat Bastl / Jolana Strat
►Digitech Hardwire CM-2 / Ibanez TS mini
►Ampeg GVT15 / Blackstar HT-1M
Varach

Příspěvek od Varach »

Tak přidávám další improvizaci, za jakkýkoliv reakce budu hrozně rád, díky :)
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

Tak nevím jestli tu uspěji s renesančně-barokní skladbou, a zároveň se omlouvám za to, že to dávám do kytar, když je to nahráno na basu. V sekci baskytar takové téma není, nemýlím-li se.

https://www.box.com/s/sa1jruwos7km7ex4pc3q
Karel55

Příspěvek od Karel55 »

Nessino. Krom málo zkreslení nevidím žádný velký nedostatek. Solidní :!:
With all his greatness and accomplishments on the guitar, Dime will be missed more for his giving personality, charisma, caring for others, love and most of all his HEART!! Twice as big as the state of TEXAS!!!!!!!!!!!! Dime gave it all every day to each and every one of us and our lives have forever been hollowed without him...Thanks to all of you for reaching out to us in this time of our immeasurable loss.
REST IN PEACE BROTHER DIME!!!!!!
-Vinnie Paul
Jackson DK2M Dinky, Randall RX120RH, Randall R412CPB
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Nessino - nejsem znalec toho songu, že bych ohodnotil jestli to hraješ jak to má být, ale jako obyč posluchač líbí a dobrej nápad s kamerou :)

Varach - mrkni do jamsession topicu tam se jamuje a můžeš tam hodit i to pozadí, jinak jestli můžu hodnotit tak by možná bylo fajn si trošku ujednotit hrubej náčrt melodie nebo toho co tam chceš hrát, já vím že to je improvizace, ale aby to trošku mělo nějaký vývoj, dynamiku jestli mi rozumíš, aby to nebylo jen procházení pentatonických boxů porůznu jak to padne :) ale jinak dobrý, každá minuta takovéhleho hraní dá víc než kopie songu :)

Hendrek - uspěješ, příjemná změna pro mě, dobře se to poslouchá, basa mě vždycky fascinovala, líbí.
switchfoot
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od switchfoot »

Hendrek píše:Tak nevím jestli tu uspěji s renesančně-barokní skladbou, a zároveň se omlouvám za to, že to dávám do kytar, když je to nahráno na basu. V sekci baskytar takové téma není, nemýlím-li se.

https://www.box.com/s/sa1jruwos7km7ex4pc3q
Ajajajaj. Tak tohle jsem si užil. Skončilo to pro mě až moc rychle :) Jen tak dál!
http://www.youtube.com/user/SFmajkl - trocha mojí originální hudby :)
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

Oh, díky chlapci :) .
Budiž vaše ocenění impulsem pro mé pokračování v podobných kulišárnách.
switchfoot
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od switchfoot »

Návrat do Středozemě rychle a snadno.. :) (..tentokrát méně zhulenosti, více hudby)

http://www.youtube.com/user/SFmajkl - trocha mojí originální hudby :)
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“