Ahoj všem,
nedávno jsem zakoupil externí zvukovou kartu - http://kytary.cz/steinberg-ci1/HN113723/
a stále se nemohu zbavit jednoho technického problému... karta mi občas vynechá zvuk, občas jakoby zvuk "praskne" nebo se odmlčí... a za vteřinu či dvě zase vše hraje. Zkoušel jsem si hrát s velikostí bufferu, ale i když nastavím maximum, dělá to stále.
Většinou když např. běží jeden program na pozadí. Nevíte, jak se toho problému zbavit? Nepište mi, prosím, abych vypnul ty programy na pozadí. Podle mě by to karta měla zvládat i tak, počítač daleko přesahuje doporučené technické parametry.
Moc děkuju za jakoukoliv radu.
STEINBERG CI 1 - praskání, vynechání zvuku
Pravidla fóra
Re: STEINBERG CI 1 - praskání, vynechání zvuku
Napíš tu tvoj PC hw.
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
Re: STEINBERG CI 1 - praskání, vynechání zvuku
to je vesmě problém usb, zvláště pokud je to USB 1 což zřejmě tato karta bude a zvláště pokud máš win7 a jestli máš navíc intel chipset. odpoj všechno jiné z usb co není potřeba, zkus jiné usb porty, nastav "výkon pro aplikace na pozadí" ale uplně se toho nezbavíš (vlastní zkušenost). a i tak ti doporučím vypni vše co může zaměstnávat pc v průběhu nahrávání čili i ty jiné aplikace, antivir či cokoliv co běží zbytečně v systray byť si myslíš, že máš nadupanou mašinu.
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge