chtěl bych se zeptat jestli byste mi nemoh někdo něco říct o Fleabass - Touring Bass (http://kytary.cz/flea-bass-feb-32pro-bkwh/HN114479/).
Díky
Ja mam Fleabass a som snou velmy spokojny elbo co potrebujem mi basa dava.Basa ma samostatne kvalitnu pevnu kobilku,struny sa nerozladuju.Jedine co som urobyl po kupe basy,bola vymena snimaca a elektroniky.Ta povodna pasivna elektronika mi prisla taka trochu onicom,nebola taka prierazna (hlavne vo vyskach a stredoch) ako som potreboval.Ked som vymenil elektroniku so sniamcom a hraval som cez moj byvaly GK RB aparat 2X12 NEO repraky,tak som bol velmy spokojny so zvukom a dokonca som dosiahol i zvuk ako mal Flea so svojim Fleabasom (ja som si vyberal z viacero kusov tak co som potreboval som nasiel ^^).Co dodat,nieje to uplne kvalitna basa ale zase to nieje basa na zahodenie a ta basa ma hlavne svoj specificky zvuk cize pred kupou by som si ho hlavne siel niekde vyskusatLutrown píše:Zdravím, na baskytaru hraju něco přes 2 roky a od začátku hraju na http://www.e-hudebniny.cz/zbozi/3463/Ep ... Bass-Ebony. Ta mi sice sloužila dobře, ale řekl jsem si, že by to možná chtělo něco nového. Moc se mi líbil zvuk Fleabass, která se dá dneska už sehnat celkem levně (199eur) avšak našel jsem si na ni nějaké review, kde hodně lidí říkalo, že to nějaký zázrak není. Zájímá mě váš názor. Myslíte si, že se za tu cenu vyplatí, nebo existuje lepší alternativa (v ceně kolem 6000kč)
"Jedine?" To se mi zda jako hodneJack31 píše: Jedine co som urobyl po kupe basy,bola vymena snimaca a elektroniky.
Tak chcel som si vylepsit zvuk to je vsetko (vymena snimaca alebo elektroniky je na kazdom,kazdy chce iny zvuk a ja som si ho chcel len spestrit)KIWI píše:"Jedine?" To se mi zda jako hodneJack31 píše: Jedine co som urobyl po kupe basy,bola vymena snimaca a elektroniky.Nicmene to nic nemeni na veci, ze se kvalitou Baxth1z3r nijak extremne neposune
To je jako říct... Koupil jsem si novou Škodu Rapid, s motorem 1.4TSI. Dobré auto, ale chtěl jsem si zpestřit jízdu, tak jsem tam koupil automatickou převodovku, nová litá kola, nové brzdy a tlumiče a dal jsem tam třílitr z porsche.Jack31 píše:Tak chcel som si vylepsit zvuk to je vsetko (vymena snimaca alebo elektroniky je na kazdom,kazdy chce iny zvuk a ja som si ho chcel len spestrit)KIWI píše:"Jedine?" To se mi zda jako hodneJack31 píše: Jedine co som urobyl po kupe basy,bola vymena snimaca a elektroniky.Nicmene to nic nemeni na veci, ze se kvalitou Baxth1z3r nijak extremne neposune

Kazdy ma na to iny nazor,umna si ta basa naslo miesto.Skyusal si na tej abse hrat s inou elektronikou alebo snimacom?Samo o sebe originalny snimac a pasivna elektronika je trochu onicom,malo vysoka zvuk neni taky pestry ale po vymene je to nieco ine..ale jasne nikomu nechcem do hlavy vrtat toto je dobre proste ja som stym anstrojom spokojnyDJmanasek píše:Tohle jsou podle mě vyhozené peníze.
Jenze tou asi nechapes, ze toou basou chce nahradit jinou basu ve stejne kategorii. Navic rict, ze kdyz vymenis snimac a elektroniku, tak to hraje dobre je opravdu jako rict, ze kdyz vymenis v aute motor, tak taky bude jezdit dobreJack31 píše:Kazdy ma na to iny nazor,umna si ta basa naslo miesto.Skyusal si na tej abse hrat s inou elektronikou alebo snimacom?Samo o sebe originalny snimac a pasivna elektronika je trochu onicom,malo vysoka zvuk neni taky pestry ale po vymene je to nieco ine..ale jasne nikomu nechcem do hlavy vrtat toto je dobre proste ja som stym anstrojom spokojnyDJmanasek píše:Tohle jsou podle mě vyhozené peníze.
kazdy hlada a chce iny zvuk,promne to hraje dobre a pritom som uz mal 2X Musicmana nebo Fendera,naozaj som stym zvukom spokojny aj s hratelnostouKIWI píše:Jenze tou asi nechapes, ze toou basou chce nahradit jinou basu ve stejne kategorii. Navic rict, ze kdyz vymenis snimac a elektroniku, tak to hraje dobre je opravdu jako rict, ze kdyz vymenis v aute motor, tak taky bude jezdit dobreJack31 píše:Kazdy ma na to iny nazor,umna si ta basa naslo miesto.Skyusal si na tej abse hrat s inou elektronikou alebo snimacom?Samo o sebe originalny snimac a pasivna elektronika je trochu onicom,malo vysoka zvuk neni taky pestry ale po vymene je to nieco ine..ale jasne nikomu nechcem do hlavy vrtat toto je dobre proste ja som stym anstrojom spokojnyDJmanasek píše:Tohle jsou podle mě vyhozené peníze.
Nebyl jsi tu driv pod prezdivkou Budaj-31? Protoze ten byl podobne natvrdly, treba byste si rozumeliJack31 píše: kazdy hlada a chce iny zvuk,promne to hraje dobre a pritom som uz mal 2X Musicmana nebo Fendera,naozaj som stym zvukom spokojny aj s hratelnostou
Mé srdce je naplněno štěstím, poprvé na fóru čtu, že snímač snímá, proto je to snímač tónu a ne tvořič tónu a že když nemá na mizerné base co snímat, tak je tam nanic. Ještě kdyby to někdo vysvětlil kytaristům, co si koupí LP z Číny, nacpou tam Duncana a otravují mě kecy o tom, jak jim to hraje jako originál Gibson.Jenze tou asi nechapes, ze toou basou chce nahradit jinou basu ve stejne kategorii. Navic rict, ze kdyz vymenis snimac a elektroniku, tak to hraje dobre je opravdu jako rict, ze kdyz vymenis v aute motor, tak taky bude jezdit dobre
Dobrý snímač nepomáhá dotvořit výsledek, ale zaručuje, že výsledek nebude horší než to, co nástroj dokážeMoon píše:Snad upřesnit, že snímač pomáhá dotvořit výsledek ?