Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele

Máte nápad na zlepšení? Sem s ním!
Odpovědět
MilanT

Re: Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele

Příspěvek od MilanT »

Tuto debatu, kterou začal Ol´Dawg a kterou teď ukončil, jsem si přečetl několikrát.
Přiznám se, že vlastně nevím o co tu jde. Snažím se, ale nejde mi to. :oops:
Nechápu, proč by Ol´Dawg postupoval tvrději než moderátoři a pak tvrdí, že moderátor nesmí nikoho napomínat a trestat:
Ol'Dawg píše: Postupoval bych na jednu stranu mnohem tvrději, na druhou stranu taktičtěji....Pokud budeš naši žádost o spolupráci ignorovat, budeme, ač neradi, nuceni dočasně, případně trvale omezit Tvůj přístup do fóra. ...
Toto upozornění dostaneš jen jednou. ...přes upozornění nadále porušuješ pravidla fóra, čímž mj. do určité míry znehodnocuješ výsledky úsilí celé komunity udržet fórum na určité úrovni nejen obsahově, ale i přehledností. Tvé počínání hodnotíme jako nekolegiální. Proto ti byl zablokován přístup na fórum. Pokud se během jednoho měsíce omluvíš, vysvětlíš důvody svého jednání a slíbíš, že se to již nebude opakovat, bude ti přístup znovu umožněn (od dnešního dne za měsíc, o uvolnění přístupu budeš informován emailem). Bude-li se nevhodné jednání i potom opakovat, bude ti zablokován přístup trvale.
Ol'Dawg píše: Moderátor není vládcem fóra, ale je jakýmsi údržbářem, který se má starat to, aby vše fungovalo, jak má. Moderátor tu není od toho, aby kohokoli trestal, peskoval nebo napomínal a už vůbec ne od toho, aby určoval, co komu má/smí/může vadit a co je pro něj dobré. Chce-li někdo být dobrým moderátorem, tohle musí vědět.
Já v tom pořád vidím nějaký rozpor a jsem dost zmaten a nevím, jak se nadále chovat, pokud bych měl dodržovat doporučení Ol´Dawga. Pohrozit banem nebo naopak nenapomínat, držet hubu a krok a nechat fórum zaneřádit? Tomu se snad říká schizofrenie a tou já zatím netrpím.

Dále jsem se nedozvěděl můj konkrétní prohřešek vůči nováčkům.
Jako první tady byla chudák Bubeníková. Ol´Dawg ale zřejmě vůbec neznal celou anabázi s madam Lili a tak tiše přešel na moje hrubé napomenutí "nováčka" SUKa. Zde také Ol´Dawg přestřelil a tak se pozornost vrhla na neznámeho zmateného nováčka, kterému jsem (nebo jiný moderátor?) přesunul téma a on se vylekal:
Pochází od uživatele, který se jaksi netrefil do tématu a jeho zpráva byla přesunuta. Dotyčný se vylekal a ztratil odvahu se dál na něco zeptat. Mě kontaktoval emailem, je to jeden z čtenářů mých stránek.
Z této debaty si odnáším několik poznatků:
Děkuji většině reagujících za podporu a uznání mé práce tady. Poděkoval bych i negativně kritizujícím, ale z jejich nekonkrétních a zmatených reakcí si neumím vzít ponaučení a jakoukoliv radu. Bohužel je to tak, ale přesto děkuji za to, že jsem si já (i všichni ostaní) mohl o nich udělat obrázek.
Ol'Dawg píše:V tomto threadu nebudu pokračovat, další šťouchance nebudu ani číst, nechám je tedy bez odpovědi.
Toto vypovídá o mnohém - rozvířit, napadnout, protiřečit si a jakmile se objeví opačný názor a dojdou argumenty - nenechat se grilovat, tiše zmizet a ani nečíst.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Mrzí mě, že další debata, co možná mohla nabídnout nějaký alternativní názorový přístup, skončila jen stažením ocasu mezi nohy a demonstrativním odchodem, tedy uznáním toho, že kritizovat se dá snadno, ale přijít s řešením je mnohem těžší.

Stejně jako Milan si podobné debaty čtu několikrát, a snažím se i mezi řádky najít, co mohl asi který diskutující chtít říct, ale v tomto případě si z toho nejsem schopen odnést vůbec nic.

Jako admin musím podobným debatám věnovat docela značný objem času, z kterého vůbec nic nemám a mohl bych ho věnovat jiným, důležitějším činnostem. A většinou se prokáže, že i smysluplnějším, protože když druhá strana místo odpovědí na otázky a snahu situaci řešit utíká pryč, je veškeré mé snažení v tomto threadu k ničemu. Bohužel ani jednoduchá otázka "Jak to tedy dělat lépe?" se odpovědi nedočkala.

Škoda...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Bejk
Moderátor

Příspěvek od Bejk »

Ol'Dawg píše:
Bejk píše:Ta zpráva kterou jsi obdržel byla od nějakého uživatele, který dodržoval alespoň trochu zásady slušného chování?
... budu rád, když se nad tím zamyslíš a nějak mi (nám) odpovíš.
Pochází od uživatele, který se jaksi netrefil do tématu a jeho zpráva byla přesunuta. Dotyčný se vylekal a ztratil odvahu se dál na něco zeptat. Mě kontaktoval emailem, je to jeden z čtenářů mých stránek.
Počkej to snad nemyslíš vážně? A tohle tě tak nastartovalo proti moderátorům? Že něčí téma bylo přesunuto do správné sekce a uživatel se bál dál ptát a tak si stěžoval u tebe na hudební fórum?
Kdybys mohl, velice rád bych si přečetl co ti dotyčný napsal, ale to jsou zprávy mezi vámi dvěma, takže bys ho musel poprosit o zveřejnění.
MilanT

Příspěvek od MilanT »

Bejku, on ti už neodpoví. Nebude to tady ani číst.
Pokud bys opravdu prahnul po pravdě, srovnej si zaregistrované uživatele na jeho stránkách se zdejšími.
Neboj, není jich tolik, jen 31 - http://www.kytara.net/index.php?m=ulist
No a pak to chce projít všechny příspěvky toho uživatele se souhlasnými nicky (tedy pokud jsou stejné tam i tady) a najít moje reakce.
Bejk
Moderátor

Příspěvek od Bejk »

Aaa díky Milane, mě to tak praštilo, že jsem nečetl jeho poslední příspěvek kde na všechno rezignuje.
Nebudu to hledat, tolik mě to nezajímá, jestli už to nehodlá dál řešit tak je to zbytečné. Celou tuhle jeho debatu beru jako výkřik do tmy a ty bys měl taky :) . Pokračuj ve skvělé práci moderátora.
MilanT

Příspěvek od MilanT »

Díky za podporu.
Ony ty představy některých nezasvěcených a neodpovědných za chod tohoto fóra jsou jako představy Hurvínka o válce.
Jsme ve vlákně, kde se mohou psát i stížnosti na uživatele.
Tak ti dám příklad z dnešního dne.
Jedno duplicitní vlákno jsem už zamknul - elektricke-kytary/dlouhy-sustain-t36144.html
a onen uživatel si jako naschvál opět vytvořil duplicitní - snimace-hardware-prislusenstvi-udrzba/d ... ml#p585981 Beru to jako výsměch moderátorské práci a ne jako chybu nováčka, který je tu 3 roky. A to jsem použil návod Ol´Dawga, dlouze jsem to zdůvodnil, požádal o pokračování v nabídnutém vlákně, poprosil, poděkoval. Ale slušnost se tady tvrdě nevyplácí a moderátor je za ní po právu potrestán.
A teď se tady ukázal někdo, kdo sem 14 minut po své registraci plácne dotaz na kytaru do 3000.
elektricke-kytary/poradte-mi-starsi-kyt ... 36143.html
Co s tím? Ol´Dawg by ti napsal, že já jsem tu kvůli nováčkovi a nemám právo ho peskovat, napomínat, trestat.
A grock ti na to napíše, že naše činnost je nechutná.
To je komedie, viď :D
Jenomže moderátor nemá nárok si stěžovat, jen neslyšně a neviditelně makat. Od toho tu je, ne?
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

Ahoj všem.
Chtěl bych snad ne s křížkem po funuse poděkovat modům a hlavně MilanT za práci, kterou dělá. Kolikrát jsem se sám snažil nováčky při vytvoření duplicitního vlákna nasměrovat odkazem na stávající, ale příliv nováčků je nekonečný a boj s větrnými mlýny jsem vzdal a kolikrát mám i chuť jim napsat co si myslím (hlavně o jejich neschopnosti seznámit se s pravidly fóra, kde se registrují), ale pak radši nic nenapíšu, abych nebyl hrubý (protože bych schytal banánem :) ).
O to víc si vážím práce těch, kteří ten nekonečný boj, který nemohou vyhrát, nevzdávají. Díky hoši.
Ol'Dawg
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/martink52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ol'Dawg »

ban1.png
ban1.png (6.81 KiB) Zobrazeno 1831 x
Dokáže mi někdo z moderátorů vysvětlit tohle?
Hrajete dobře, když vám to připadá snadné.
Cort Gold Edge LE + L. R. Baggs Anthem
AER Alpha
http://www.kytara.net
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Cca 3 roky zpět byly kvůli botům zablokovány maily s adresou končící na net - tehdá nikdo z řádných uživatelů takovou adresu nepoužíval, doteď si na to nikdo nestěžoval.

Nicméně jsem to kvůli tobě odblokoval, snad se nám sem nepřižene kvůli tomu armáda spammerů.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Ol'Dawg
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/martink52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ol'Dawg »

Děkuji mnohokrát. Pokud to ale působí problémy, nemusím tuhle adresu používat, rád se přizpůsobím. Dnes stejně používám adresu jinou, jen jsem uvažoval udělat si pořádek v příchozích mailech, ale ten mám stejně udělaný filtrováním. Pokud bych měl být jediný s adresou .net, klidně to znovu zablokuj, opravdu to nemusím používat.
Hrajete dobře, když vám to připadá snadné.
Cort Gold Edge LE + L. R. Baggs Anthem
AER Alpha
http://www.kytara.net
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Nechme to pro teď odblokované. Budu to sledovat a kdyby to dělalo nějaké problémy, napsal bych ti SZ a domluvili bychom se.

PetrPeter 1975 - 2008
MilanT

Příspěvek od MilanT »

Ol'Dawg píše: Dokáže mi někdo z moderátorů vysvětlit tohle?
Nero už odpověděl, já si jen dovolím malou technickou poznámku.
Na otázky ohledně zabanovaných emailových adres je tu vlákno - hudebniforum-cz/problem-s-emailem-t24073.html
Toto vlákno se týká stížností na konkrétní osoby, ne na technický chod fóra. Příště prosím lépe hledej. Děkuji.
ricardo
Nedůvěryhodný žvanil

Re: Haluze

Příspěvek od ricardo »

milane jdi odemknout to v kytarach o washburnu a spoj to s tim vlaknem co s tam dal link . jindy to deláš . co je to s tebou zapodívaš se blbostma misto abys delal slušnou praci :roll: si ho uplne špatne pochopil
nedelejte že to nevíte , sem stredoevropan heterosexual ... ať to neni tady nejaka pozitivni diskriminace jo ?
Bejk
Moderátor

Příspěvek od Bejk »

To už si ze mě děláš p***l ne? Ty jsi důvod po tohle fórum přispěl tím, že jsi tu napsal tunu blbostí a otevíráš si hubu na moderátory, kteří se snaží tady v tom dělat trochu pořádek? Zamknul mu to proto, že už takové téma existuje tak ať se ptá tam. Většinou ho Milan sloučí, ale tady se tazatel zeptal rozkazovacím způsobem a ještě RYCHLE! Nepřečetl si ani čárku z pravidel fóra a nejspíš i slušného chování. Proto to Milan zamknul ať se kdyžtak zeptá v tématu kam ho odkázal.
Ty nás musíš mít za úplný blbce jazzyme, to si fakt myslíš, že ti všechno uvěříme, že jsi jazzymův soused, máš klíče od baráku, máte společnej účet pro fotky a určitě i společnou postel, že jo? A ještě ti máme věřit tvoje bláboly o kytarach a o hraní, které jsi sebral nevím kde a k tomu všemu kecáš do práce moderátorům, kteří ji podle mého (hlavně Milan) odvádí více než dobře.
ricardo
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od ricardo »

Tak poprve me taky bavi nekoho servat, milan to snese, 8) psal sem to do haluzi když už tak mate od ricarda haluz sprdnutí ..nechapeš co?
Když se už vlákno rozjede a lide neco napišou jako že Washburnum se krouti krky tak by bylo vhodny aby se to nechalo otevreny na obhajobu protože tenhle problem byl u washburnu jenom kratkou dobu
krom toho když se nekomu kytara zalibí je ve sleve tak asi je cely vzrušený a nedočkavý a nejradej by ji šel hned vzít ..tak to napsal skracene RYCHLE !!! nechapu jak to muže nekdo chapat z jine strany jako že si poroučí nebo co :roll: Nepotrebuju si nechat foukat p***l rečičkama jako že prosím spechám .. proste to chapu a chapali to i lide co tam už začali psát , nikdo se nenarkl na to.... ale to spiš bude opravdu asi o inteligenci. :?
nedelejte že to nevíte , sem stredoevropan heterosexual ... ať to neni tady nejaka pozitivni diskriminace jo ?
MilanT

Příspěvek od MilanT »

ricardo píše:milane jdi odemknout to v kytarach o washburnu a spoj to s tim vlaknem co s tam dal link . jindy to deláš . co je to s tebou zapodívaš se blbostma misto abys delal slušnou praci :roll: si ho uplne špatne pochopil
Ricardo, děkuji za návrh co bych měl dělat. Bohužel tvé žádosti nevyhovím a trvám na zamknutí toho duplicitního vlákna. Tuším, že máš na mysli tohle elektricke-kytary/rychle-poradit-kytara ... ml#p595078
Svoje důvody jsem tam uvedl a nebudu je zde tedy opakovat. Co myslíš tím, že jsem ho nepochopil? Že potřebuje rychle poradit, protože ta sleva na kytaru platí jen 8 dní? Pokud by se uživatel zeptal ve starším vlákně, mohl mít už plno odpovědí. Ale on porušil pravidla fóra, založil duplicitní vlákno a tak je to jen a jen jeho chyba. K formě a způsobu dotazu a názvu tématu se nebudu už vyjadřovat.
Vysvětli mi prosím, jakými blbostmi se zabývám a co si představuješ pod "slušnou prací". Rád se nechám od tebe poučit. A nejen od tebe. Vždy jsem byl přístupný konstruktivní diskuzi o tom, jakou kdo zde odvádí práci, jak se chová, jak dodržuje pravidla, jak je slušný, jak pomáhá zpřehlednit toto fórum...
Díky za odpovědi.
ricardo píše: proste to chapu a chapali to i lide co tam už začali psát , nikdo se nenarkl na to.... ale to spiš bude opravdu asi o inteligenci. :?
A cos mu tam poradil ty ricardo? Koukám, že jsi hodně pomalý a ani jsi nestihl reagovat a poradit a tak se pouštíš do mě. Dva lidi mu tam poradili, ať si kytaru vyzkouší. Tato věta je tu na fóru asi milionkrát.
Pokud máš ty tolik inteligence, tak běž do kytar.cz, kytaru vyzkoušej a tazateli napiš. Tím mu pomůžeš víc než já a pak můžeš kritizovat, že jsem líný a nabídl jsem tazateli jen duplicitní vlákno. Co jsi udělal ty do této chvíle?
ricardo
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od ricardo »

ale nech toho, jen sem to zabarvil ad se lidi bavi na me (v Haluzích)
Bejk
Moderátor

Příspěvek od Bejk »

A najednou se to snažíš změnit na vtip? Nemluv prosímtě o inteligenci a navíc jsi mi neodpověděl, jestli si z nás děláš p***l a nebo jestli si myslíš, že jsme tak blbý, co jazzyme?
Já samozřejmě chápu, že někdo potřebuje rychle poradit, ale to se přece dá napsat normálně a slušně, ale to tobě asi nic neříká. Ty jsi s tím začal Milan ti to vysvětlil a teď už nevíš co na to říct a skrýt svojí hloupost tak píšeš, aby toho nechal, když jsi to začal?

Milane: Vím, já mu tam moc neporadil, ale byl to tak trochu záměr za znění jeho dotazu, nechtěl jsem tam napsat víc informací, když on se s tím ani neobtěžoval. Pokud se zeptá slušně ve správném vlákně, bude moje odpověď rozsáhlejší :).
MilanT

Příspěvek od MilanT »

Venco, to nebylo nic proti tobě ani proti těm, co mu tam radili. Co se dá taky jiného poradit, že? Kdo tu konkrétní kytaru držel v ruce a má stejný vkus, sluch, zrak, postavu a prsty jako tazatel? Nikdo. Kdo jiný na tu konkrétní kytaru bude hrát než tazatel?
10 lidí mu tam napíše ber jí, 10 lidí mu napíše neber jí, jsou lepší kytary. Místo toho, aby zvednul zadek a tu kytaru vyzkoušel, tak píše zoufalé výkřiky se třemi vykřičníky na internetu.

A pak se najdou tací, co mu neporadí, nepomohou, ale negativně kritizovat je jejich zábava:
ricardo píše:Tak poprve me taky bavi nekoho servat,
MilanT

Příspěvek od MilanT »

ricardo píše:ale nech toho, jen sem to zabarvil ad se lidi bavi na me (v Haluzích)
O co ti tedy jde? :shock:
To moje zamknutí byla jen záminka pro tebe aby ses mi mohl mstít za moje narážky na tvojí dualitu Ricardo-Jazzym? Tak sis tedy počkal na můj moderátorský zásah a pustil ses do mě a nějaká kytara ve slevě je ti šumafuk?
Tak to máš pravdu, každý máme inteligenci na jiné výši.
Odpovědět

Zpět na „HudebníFórum.cz“