CORT A4 OPN /nebo/ ESP LTD B-4Z NS
Pravidla fóra
- michalkrupka
CORT A4 OPN /nebo/ ESP LTD B-4Z NS
Zdravím,
přišel čas obměny nástroje. Doteď Ibanez GSR 200, hraju pop-rock, až hard-rock.
Dosud jsem byl přesvědčen o Cortce, ale jak vylezla cena, tak mě pěkně nassr...
Co si o tom myslíte?
přišel čas obměny nástroje. Doteď Ibanez GSR 200, hraju pop-rock, až hard-rock.
Dosud jsem byl přesvědčen o Cortce, ale jak vylezla cena, tak mě pěkně nassr...
Co si o tom myslíte?
Re: CORT A4 OPN /nebo/ ESP LTD B-4Z NS
Myslím si, že než pořizovat Cortku za 15.000, je lepší pořídit za tu cenu nějakou Ibanezu. Osobně je řadím o třídu výš, než Cort. Samozřejmě jak který model, ale když se podíváš například do série SR, která se v této cenové relaci pohybuje, najdeš tam opravdu dobré nástroje. Jestli tě odradila tvoje GSR 200, tak tě můžu ujistit, že SR jsou někde úplně jinde.
Na ESPčka obecně slýchám docela dobré reference. Zejména z řad metalových baskytaristů. Sám s nimi ale zkušenosti nemám.
Na ESPčka obecně slýchám docela dobré reference. Zejména z řad metalových baskytaristů. Sám s nimi ale zkušenosti nemám.
Pokud shanis nastroj kolem 15 tisic, muzu ti nabidnout Sterling by MusicMan Ray34 v paradnim stavu.
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=7 ... rder=datum
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=7 ... rder=datum
Sterling by MusicMan Ray 35; Hartke HA3500; Fender 410 PRO SL; Korg DTR-1; BBE 382i Sonic Maximizer
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Thumb up.Durin píše:Jestli tě odradila tvoje GSR 200, tak tě můžu ujistit, že SR jsou někde úplně jinde.
Na ESPčka obecně slýchám docela dobré reference.
Nedávno jsem koupil SR605 NTF a nadmíru spokojen. I učitel v hudebce je z ní nadšený. A co se ESP LTD týče, také jsem slyšel dobré reference. Než jsem koupil tu SR, ESP LTD byl druhý horký favorit, i kvůli většímu výřezu pro lehkou dosažitelnost 24. pražce. Ale nakonec vyhrála SR.
Nwm, jestli tam nebude vadit, že nemá 24 pražců, jelikož požadavek tazatele mi připadá spíš na modern bass.dzzerza píše:Sterling by MusicMan Ray34
Jako já. Také jsem dlouho váhal a vybíral meziHendrek píše: Nedávno jsem koupil SR605 NTF a nadmíru spokojen. I učitel v hudebce je z ní nadšený. A co se ESP LTD týče, také jsem slyšel dobré reference. Než jsem koupil tu SR, ESP LTD byl druhý horký favorit, i kvůli většímu výřezu pro lehkou dosažitelnost 24. pražce. Ale nakonec vyhrála SR.
Ibanezou http://kytary.cz/ibanez-sr-505-bm/HN129077/
a ESPčkem http://kytary.cz/esp-ltd-b-335-sbrn/HN117991/
Nakonec jsem vybral Ibanez především díky většímu pohodlí, ale to už je věc subjektivní. Z toho jednoho chvilkového hraní na ESP můžu říct, že je dobrá.
- michalkrupka
Panove,o ty Ibaneze SR taky premejslim! Ale proc Cort/esp?
-modern bass
-pruchozi krk
-struny skrz telo
A hlavne 4ku,protoze soudim,ze 5ky pusobi diky 5.strune vetsi tlak a ty basy budou za neco stat az pres 20k.
Budu rad i kdyz mi to vyvratite!
Cort a4 jsem uz testoval a libila se mi!
Ty SRka maj kolik sroubu na krku?
Zaverem diky za nabidku,bude to kvalitni kousek!ale zatim to jeste neni moje krevni skupina...
zrovna ta Ibaneza SR600 NTF, ta se zda byt solidni alternativou.
-modern bass
-pruchozi krk
-struny skrz telo
A hlavne 4ku,protoze soudim,ze 5ky pusobi diky 5.strune vetsi tlak a ty basy budou za neco stat az pres 20k.
Budu rad i kdyz mi to vyvratite!
Cort a4 jsem uz testoval a libila se mi!
Ty SRka maj kolik sroubu na krku?
Zaverem diky za nabidku,bude to kvalitni kousek!ale zatim to jeste neni moje krevni skupina...
zrovna ta Ibaneza SR600 NTF, ta se zda byt solidni alternativou.
Naposledy upravil(a) MilanT dne 14.03.2013 20:15, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučil jsem ti 2 posty. Příště prosím edituj. Díky.
Důvod: Sloučil jsem ti 2 posty. Příště prosím edituj. Díky.
za mě cort řada A OPBC.na bazaru je jedna v pětce myslím kolem 13 klacků.a hraje to jak ďábel
Warwick Corvette $$ NT ASH 5str., Harley Benton PJ5DeLuxe
MarkBass LM250 Black, Warwick WCA 210,Warwick BlueCab 60
MarkBass LM250 Black, Warwick WCA 210,Warwick BlueCab 60
Moje SR505 má na krku 4 šrouby. A co se týče 5. struny, tak si vůbec nestěžuju. Hraje to nádherně a za ty prachy dost high-end zvuk. 
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
To si rozhodně nemyslím, hrál jsem na dost pětek za 10 - 20k, co hrály velmi solidně.michalkrupka píše:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- michalkrupka
Tak je rozhodnuto. Zajistil jsem starší Ibanezu SR 500. Pro zatím mnohem levnější varianta než původně navrhované, uvidíme jak to bude vypadat. Nicméně musim poznamenat, že v porovnání s ní, si moje GSR 200 nestojí zas tak uplně špatně!!!