Ano, je to jedno z těch témat, kde se nic nevyřeší. Měly by tu být jenom obrázky pěkně barevných kytar, aby až si jednou třeba pořídím něco stavěnýho na zakázku, tak si budu moct vybrat.
Momentální favorit - Capri Orange:
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Mě se moc líbí tahle barevná kombinace i provedení, dělal si to uživatel fora Plumm. download/file.php?id=1398&mode=view
(akorát mi to sem nejde vložit jako obrázek, ale jenom jako odkaz)
Squier Vintage Modified Stratocaster (SH-4), Marshall JH-1, Roland Cube 20XL
Eddie píše:Mě se moc líbí tahle barevná kombinace i provedení, dělal si to uživatel fora Plumm. download/file.php?id=1398&mode=view
Eddie píše:Mě se moc líbí tahle barevná kombinace i provedení, dělal si to uživatel fora Plumm. download/file.php?id=1398&mode=view
No vidíš, mi to jde .
No já nevim jak tobě, ale mě se tu ten obrázek stejně neukazuje. Místo něj mam červenej chybovej křížek.
Squier Vintage Modified Stratocaster (SH-4), Marshall JH-1, Roland Cube 20XL
Pak je chyba někde na tvé straně, mi se tu normálně zobrazuje, tak nwm . Jak v Google Chrome, tak v Opera. No, v IE to nejede, ale IE používají jen... lidi co si neumí nainstalovat jiný prohlížeč .
Ano, asi mě vy ostatní zlynčujete a odsoudíte ale já na kytarách úplně žeru klasickou černou v kombinaci a bílými a chromovými doplňky. Působí to na mně krásně elegantně a vůbec ne jako plast. Dalo mi zabrat sehnat výbavu v jedné barevné kombinaci
Zacky Vengeance-ZV Mirror custom; Epiphone Les Paul CUSTOM PRO AW
Peavey Valveking 100H
Harley Benton G212 Vintage 30
--------------------------------------------------------------- http://bandzone.cz/countdowntomadness