Kytarový popruh, řemen, pás...

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
Flajtr

Re: Popruh, pás, řemen na těžkou kytaru

Příspěvek od Flajtr »

woro90-1 píše:Kdy začneme kytary nosit na nosném řemení jako zbraně a výbavu do války?
Ten popruh je fakt otřesnej, ale situaci nejspíš vyřeší dobře :D ale oblíkat se do kytary...možnost to je, aby věděl.

Jinak je zajímavý, že ibanezky rád nemám tak z 97% a ty kytary mi nic neříkají, ale tahle se mi i přes to líbila a teď mám doma 2 ( jenže ta první mě vyšla na 1800 )
prenoska

Re: Kytarový popruh

Příspěvek od prenoska »

tenhle planet waves se mi taky líbí (v jiném provedení), jen nevím, jestli je lepší tento s těmito plastovými konci (nevím, jestli by to dělalo dobrotu, protože na akustice mám držák na patce krku ze spodu) nebo raději s klasickými koženými konci (myslím, že to dělají v obojím provedení)
wawelin

Re: Široký popruh na kytaru

Příspěvek od wawelin »

Pokud sem dobře četl - krom těch fyzikálních úvah :D - o šířce; širší popruh je tedy lepší na těžkou kytaru? Moje LP má 5,5 kg. Mám celkem úzká ramena, nevím jestli 8 cm není moc. Určitě to i půjdu vyzkoušet do šopu, jen se tak ptám.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Tak všeobecně - širší pás lépe rozloží váhu, méně bude "řezat" do ramene. 8 cm je sice už nadprůměr, ale pořád v klidu na ramenu bude sedět.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
wawelin

Příspěvek od wawelin »

Tak jsem si ho koupil za 500 kč. Fakt že doporučuju! Vyborny je, vubec neřeže do krku a nevím proč, připadámi, že když si dám kytaru výše už nevypadám jako trotl :D rozhodně ji mám výš než předtím, vypadá to normálně - aspoň co zrcadlo říká :D - a pohodlnost maximální. Mám ten ORX. Jen jediná věc, měl jsem si já idiot koupit černý, né hnědý :twisted:
ITIetalista
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od ITIetalista »

Ja si kúpil dajaký 6cm-ový za 10€ :lol: je s nylónu a konce v kože... určite neodporúčam radšej do-šetriť na pohodlný kožený tento dosť reže.... :roll:
This account don't exist longer.
Bejk
Moderátor

Re: Popruh, pás, řemen na těžkou kytaru

Příspěvek od Bejk »

Petr7118 píše:tento člověk vám vyrobý popruh dle vaší představy je to machr. http://www.krizleather.cz/kat_kyta.jpg
Jsi někde z jeho okolí? Ptám se protože to mám k němu celkem za humny a za měsíc si u něj chci objednat 2 řemeny :) .
casey

Příspěvek od casey »

Pouziva niekto pas Dimrzio Cliplock strap ? Zaujimali by ma neake prakticke skusenosti ci je to dobra investicia :D
ESP LTD MH 350 NT
Ibanez RG 470
Cort B4 OPM
MilanT

Příspěvek od MilanT »

Sloučil jsem témata "Kytarový popruh" a "Řemen".
Ushi

Popruh- elektrická kytara

Příspěvek od Ushi »

Čau lidi. Mám telecastera na kterýho hraju momentálně převážně doma a v hudebce, s kapelou začnem až v létě. A mám jeden dotaz ohledně popruhu. Mám ho používat i když jen cvičím "sám na židli" ? Jen jestli to může nějak prospět kytaře, třeba že ji tak neškodí přenášení na krátký vzdálenosti jako když např. držíš jen krk kytary.. Předem dík
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: Popruh- elektrická kytara

Příspěvek od Nero »

Nemůže to prospět ani uškodit, hraj si, jak je ti to pohodlný.

Sloučeno se starším threadem, příště hledej.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
MilanT

Re: Popruh- elektrická kytara

Příspěvek od MilanT »

Ushi píše: A mám jeden dotaz ohledně popruhu. Mám ho používat i když jen cvičím "sám na židli" ?
Můžeš a nemusíš. Záleží jen na tobě (na tvém pohodlí).
Ushi píše: Jen jestli to může nějak prospět kytaře, třeba že ji tak neškodí přenášení na krátký vzdálenosti jako když např. držíš jen krk kytary.. Předem dík
Tuhle větu moc nepobírám. Jako jestli té kytaře nevadí, že s ní chodíš na krátké vzdálenosti a máš jí pověšenou za popruh na svém krku? A viděl jsi někdy třeba Anguse Younga co s tou kytarou dělá na pódiu? Jinak kytaru můžeš nosit i za krk kytary.
Chtěl jsem to sloučit, ale než jsem dopsal, Nero reagoval.
fanineček

Popruh

Příspěvek od fanineček »

Ahoj nemá někdo z vás tušení kde se dá obědnat popruh na kytaru s vlastním potiskem pokud se vůbec někde dá???? :D
MilanT

Re: Kytarový popruh, řemen, pás...

Příspěvek od MilanT »

Tak kde se dá obědnat, to fakt netuším. Ale kdyby sis ho chtěl objednat, tak si pročti tohle 24stránkové téma, se kterým jsem to tvoje sloučil. Omlouvá tě jen to, že jsi na fóru teprve 3 roky.
Nebo se někdo slituje a doporučí ti třeba popruhy ORX.
Bejk
Moderátor

Příspěvek od Bejk »

Já ti ještě doporučím http://www.krizleather.cz/vsechno2.html
Naprostá spokojenost, udělá co si vymyslíš, záleží na domluvě. Ikdyž stránky nemá nic extra, přesto dělá skvělé řemeny. Doma mám 4 řemeny a pásek (na kalhoty :D) a naprostá spokojenost se vším.
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

U ORX se dá objednat naprosto cokoliv si řekneš. Nemůžeš čekat, že to bude za dvě stovky, ale výsledky jsou moc dobrý a asi na celej život.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Bejk
Moderátor

Příspěvek od Bejk »

Ano, to jsem zapomněl zmínit. Jiří Kříž ti tu doživotní záruku garantuje. Tím nechci pošpinit nebo nějak vymlouvat ORX, jen jsem si na to vzpomněl :D
petrzelk
V karanténě

Šířka popruhu Gibson Lightning

Příspěvek od petrzelk »

Jaká je šířka popruhu GIBSON Lightning Bolt Style 2" ?
Naposledy upravil(a) Bejk dne 9.05.2013 18:15, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraveno do srozumitelné formy
krasty

Re: dobrý den nevíte někdo jak je tento popruh široký

Příspěvek od krasty »

2"
Bejk
Moderátor

Re: dobrý den nevíte někdo jak je tento popruh široký

Příspěvek od Bejk »

Takže 5,08 cm, jen pro upřesnění :).
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“