Kytara Gibson Les Paul Traditional do 25 000,-Kč

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Hooker

Kytara Gibson Les Paul Traditional do 25 000,-Kč

Příspěvek od Hooker »

Zdravím všetkých.
Ak sa môj príspevok nehodí práve sem,upozornite ma prosím,som tu nový.
Tak od začiatku. Rád by som si zhruba po 30 rokoch zadovážil elektriku a kombíčko na doma /tranzistor/ a chcem sa spýtať,či sa veci znalý gitarista do konca marca nechystá k Thomannovi. Na nákladoch by som sa samozrejme podieľal. Mám vybraté dva Gibsony, jeden 60, druhý 70 tribute, oba s traditional weight relief telom. Po rokoch som v tejto problematike lamka a hoci som už zopár nástrojov odskúšal,nepocítil som TO správne oslovenie o vlkoch nevraviac,možno som ich ani nezaregistroval. Viem,že v predajni nemusia byť nástroje zrovna perfektne zoštelované,ale je tam možnosť výberu z viacerých nástrojov. Venujem sa RnB /Clapton,Gallagher.../,zatiaľ trénujem prsty na akustike s rovnakou menzúrou. Samozrejme sledujem pravidelne bazár.Predpokladaný strop 25 K.
Ak by sa niekto našiel,mal by som k disp. auto,bohužiaľ Clio 2-dverák, takže dvaja pasažieri,vzadu gitara, v kufri kombo a trocha O2 by ostalo aj pre nás. :? Najradšej v strede týždňa od rána,keď tam nával nebude.
Prípadne ak má niekto Les Paula s dirty Fingers HB,hoci aj chambered, budem vďačný aj za názor.

Sorry dodatočne. Bývam v Prahe :oops:
911

Re: Pomoc s výberom gitary.

Příspěvek od 911 »

Párkrát jsem u Thomanna byl,ale je tam blázinec,tak už tam nejezdím a nechávám si to poslat.Mám měsíc na vrácení zboží ,tak to neřeším,doprava zdarma ,jen cesta zpět se musí zaplatit.Tam na místě jsem stejně v tom zmatku poznal prd,potřebuji se s kytarou pomazlit sám v klidu a hlavně až po čase odhalíš pozitiva,či nedostatky.Akorát 25tkč je jen 1000euro a to se žádný zázrak asi dít nebude,taková moje zkušenost,ale třeba bude něco ve slevě.
Naposledy upravil(a) 911 dne 17.03.2013 21:09, celkem upraveno 1 x.
Parker Fly Select Artist 3TB USA ,
Gibson LP Custom Light USA ,Parker DF 722 MaxxFly FR BB USA,Carl Martin Quattro, sound KV2 Audio,

MilanT

Příspěvek od MilanT »

Hooker: tvoje téma jsem přejmenoval. Název vlákna "Pomoc s výberom gitary." není nejvhodnější a je aspirantem na lock nebo na sloučení s jiným, 100x omílaným tématem. Předpokládám, že se jedná o Les Paul a ne třeba véčko.
Na sjednání společné cesty a nákupu u Thomanna použij toto vlákno :arrow: co-se-nikam-jinam-neveslo/nakupoval-nek ... 20thomanna

911: Prosím, používej náhled nebo po sobě kontroluj příspěvek. Někdo by nemusel rozluštit tvoje "ěřtkč" :D Jenom doufám, že Hooker výrazem 25 K myslel české koruny a ne svojí měnu Euro :P
Hooker

Příspěvek od Hooker »

Ok,vďaka.Skúsim tam. A s tým ěřtkč mi došlo,že iná klávesnica,alebo bez FN
911 píše:Párkrát jsem u Thomanna byl,ale je tam blázinec...
Poväčšine som tam bol predpol.,alebo okolo poludnia a stávalo sa mi,že som mal skúšobňu aj 2 hoďky pre seba.
S kuriérmi nemám dobré skúsenosti,aj keď je tam 30 dní na vrátenie,prípadnú výmenu, ide o to,že počas tohto obdobia popri práci a eufórii z hľadania zvukov asi neprídem na nič svetoborného,okrem možných hrubých vád v továrnom vyhotovení,plus čas na doladenie u gitarára.
Vedel by som dohodnúť aj na termín niekoľko ks. rovnakého typu = ušetrený čas sklad - predajňa.
Hodil som oko na hot deals,aj výpredaj,nič v tej konštelácii som nenašiel a ak, tak na došetrenie okolo 10 TK a áno,mal som na mysli CZK menu.
Zázrak nečakám, vo finále možno predsa vyberiem sám a rád by som to stihol do dôchodku,už mi cca. rok srdce piští.
Vďaka za príspevok.
Naposledy upravil(a) MilanT dne 17.03.2013 19:16, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučil jsem ti 2 posty. Příště prosím edituj. Díky. Dále jsem opravil citaci.
MilanT

Příspěvek od MilanT »

Hooker píše: A s tým ěřtkč mi došlo,že iná klávesnica,alebo bez FN
Notebooková klávesnice bez numerických kláves + nepoužití Shift.
911

Re: Kytara Gibson Les Paul Traditional do 25 000,-Kč

Příspěvek od 911 »

Sorry ,jsem to nedomáčknul/shift/ a nepřečetl po sobě,moje chyba.
Parker Fly Select Artist 3TB USA ,
Gibson LP Custom Light USA ,Parker DF 722 MaxxFly FR BB USA,Carl Martin Quattro, sound KV2 Audio,

Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“