Ak sa môj príspevok nehodí práve sem,upozornite ma prosím,som tu nový.
Tak od začiatku. Rád by som si zhruba po 30 rokoch zadovážil elektriku a kombíčko na doma /tranzistor/ a chcem sa spýtať,či sa veci znalý gitarista do konca marca nechystá k Thomannovi. Na nákladoch by som sa samozrejme podieľal. Mám vybraté dva Gibsony, jeden 60, druhý 70 tribute, oba s traditional weight relief telom. Po rokoch som v tejto problematike lamka a hoci som už zopár nástrojov odskúšal,nepocítil som TO správne oslovenie o vlkoch nevraviac,možno som ich ani nezaregistroval. Viem,že v predajni nemusia byť nástroje zrovna perfektne zoštelované,ale je tam možnosť výberu z viacerých nástrojov. Venujem sa RnB /Clapton,Gallagher.../,zatiaľ trénujem prsty na akustike s rovnakou menzúrou. Samozrejme sledujem pravidelne bazár.Predpokladaný strop 25 K.
Ak by sa niekto našiel,mal by som k disp. auto,bohužiaľ Clio 2-dverák, takže dvaja pasažieri,vzadu gitara, v kufri kombo a trocha O2 by ostalo aj pre nás.
Prípadne ak má niekto Les Paula s dirty Fingers HB,hoci aj chambered, budem vďačný aj za názor.
Sorry dodatočne. Bývam v Prahe