Cubase 5.1.0 (cpr., EQ) Nelze otevřít ve verzi 5.1.1
Pravidla fóra
Cubase 5.1.0 (cpr., EQ) Nelze otevřít ve verzi 5.1.1
Zdravím všechny!
Chtěl bych se optat na pár věcí ohledně verze Cubase 5.1.0 & 5.1.1 LE. Nejdou mi bohužel otevřít projekty, které jsem měl z poloviny nedodělané a napůl rozdělané ve verzi 5.1.0. Teď mám novější verzi tkz. soubory ---> cpr. a EQ soubory u eqvalizeru, mi nelze otevřít! Byl bych moc rád, kdyby někdo z vás nevěděl, jak by se to dalo udělat. Aby mi to běhalo v té nové verzi? Jestli tedy lze tak účinit.
Díky,
Filip.
Chtěl bych se optat na pár věcí ohledně verze Cubase 5.1.0 & 5.1.1 LE. Nejdou mi bohužel otevřít projekty, které jsem měl z poloviny nedodělané a napůl rozdělané ve verzi 5.1.0. Teď mám novější verzi tkz. soubory ---> cpr. a EQ soubory u eqvalizeru, mi nelze otevřít! Byl bych moc rád, kdyby někdo z vás nevěděl, jak by se to dalo udělat. Aby mi to běhalo v té nové verzi? Jestli tedy lze tak účinit.
Díky,
Filip.
Filip David
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Cubase 5.1.0 (cpr., EQ) Nelze otevřít ve verzi 5.1.1
No a co to hlásí za chybu?
P.
P.
Project ,,XXX,, is Cubase Version 5.1.0. Version 5.1.1. of Cubase cannot load it.
Filip David
- Jens Ludwig
- Odborník
a nemohlo se stát, že 5.1.0 bylo Studio nebo full-verze??
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ano - tak nějak mi to taky připadá...
P.
P.
- Jens Ludwig
- Odborník
i když to je divný, protože ve chvíli kdy Cubase neumí nějakej plugin, tak verze 5 a vejš ho umí zbypassovat - ale nejsem si teda jistej jak je to s verzema - zh malejch (LE) do velkejch umí 100%, ale naopak fakt netušim - třeba Protools jsou v tomhle peckový - projekt z HD jsem schopnej s omezeníma otevřít i v M-Powered...
Zdravim všechny:)
Mám problém v tomto programu,že mi nejde zobrazit control panel i když mačkám F2.Když najedu na položku control panel a zaháknu tento panel tak tam stejně není a ani ho nemůžu najít,jako že by byl někde schovaný
Cubase používám už dlouho,ale tohle se mi ještě nestalo.
Předem děkuji
Mám problém v tomto programu,že mi nejde zobrazit control panel i když mačkám F2.Když najedu na položku control panel a zaháknu tento panel tak tam stejně není a ani ho nemůžu najít,jako že by byl někde schovaný
Předem děkuji
Kytara Jackson DXMG,Cort,Hlava Engl - Powerball 100 W, Reprobox Engl standard 4+12 celestion vintage 60,Efekt Boss super chorus CH1,Boss delay D6,mikrofón SHURE SM57
- Jens Ludwig
- Odborník
je schovanej mimo plochu - už se to jednou řešilo na ezone... je to celkem banalita, ale teď si nevibavim, co a jak... zkus pohledat tam, mělo by to bejt v cubase fóru
Ezone?Vůbec nevim o co jde ?Prosim o bližší info.
Předem děkuji
Předem děkuji
Kytara Jackson DXMG,Cort,Hlava Engl - Powerball 100 W, Reprobox Engl standard 4+12 celestion vintage 60,Efekt Boss super chorus CH1,Boss delay D6,mikrofón SHURE SM57
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Teď to jen nastřelím, protože co mám lištu ve win nahoře a občas 2 monitory, tak to docela používám.
Pokud to okno je alespoň trochu normální a ovladatelné windowsem, tak zkus alt+mezerník (vyvolá jakousi nabídku okna, jejíž druhou položkou bývá "přesunout"), pak šipka dolů -> enter -> klepnout na jakoukoliv šipku (okno se pohne a umožní pohyb pomocí myši) a pak myší šmátrat tak dlouho, než se to někde najde.
Pokud to okno není takhle ovladatelné, tak to nepůjde, ale za zkoušku nic nedáš
EDIT: A občas je to taky hned první položka a druhá je "zavřít", takže to by sis pak tou myší mohl jezdit celý den a nic bys nenašel
Pokud to okno je alespoň trochu normální a ovladatelné windowsem, tak zkus alt+mezerník (vyvolá jakousi nabídku okna, jejíž druhou položkou bývá "přesunout"), pak šipka dolů -> enter -> klepnout na jakoukoliv šipku (okno se pohne a umožní pohyb pomocí myši) a pak myší šmátrat tak dlouho, než se to někde najde.
Pokud to okno není takhle ovladatelné, tak to nepůjde, ale za zkoušku nic nedáš
EDIT: A občas je to taky hned první položka a druhá je "zavřít", takže to by sis pak tou myší mohl jezdit celý den a nic bys nenašel
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
Díky Bohu za Reaper 
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge