Cim to je?? Větší hlasitost!
Pravidla fóra
Cim to je?? Větší hlasitost!
zdravicko. vcera jsem si po pul roce privezl domu kombo ze zkušebny zapojim ho, dam ho jak sem byl doma zvyklej na nějaky 3/8 hlasitosti, vezmu kytaru, zapnu kombo jednou udeřím a malem mě to odhodilo od komba......... dělalo to kraval jak blazen, nevite cim to je??? nijak mi to nevadi, ale zajimalo by mě cim to muze byt
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Re: Cim to je?? Větší hlasitost!
Ve zkušebně bejvá hluk, takže ti to tolik nepřijde, jako v pokoji, kde je ticho. Taky záleží na velikosti místnosti, co tam všechno je, skříně atd. od kterých se to odráží...Caggan píše:zdravicko. vcera jsem si po pul roce privezl domu kombo ze zkušebny zapojim ho, dam ho jak sem byl doma zvyklej na nějaky 3/8 hlasitosti, vezmu kytaru, zapnu kombo jednou udeřím a malem mě to odhodilo od komba......... dělalo to kraval jak blazen, nevite cim to je??? nijak mi to nevadi, ale zajimalo by mě cim to muze byt
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
může to být i třeba jen akustikou místnosti... pokud máte holí stěny tak se tam nebude dat vydržet... my když sme do prázdné místnosti dali virbl a bubeník do něj bouchl tak nás to málewm zabilo
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Presne tak, jestli tam treba neni koberec ani zadnej nabytek, tak tam ten zvuk nema co tlumit. Pravdepodobne to bude akustikou mistnosti, rozdil muze delat i poloha komba (nemelo by byt v rohu a moc u steny)
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
ja sem to myslel jinak, kdyz sem kombo měl pred tim doma, nadaval sem na něj jak hraje potichu, kkdyz sem ho měl temer na polovinu. a ted kdyz ho mam na osminu tak to rve pres cely barak. je mozne ze se třeba mohlo rozehrat nebo tak?
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
Tos to myslel stejne jako ja.Caggan píše:ja sem to myslel jinak, kdyz sem kombo měl pred tim doma, nadaval sem na něj jak hraje potichu, kkdyz sem ho měl temer na polovinu. a ted kdyz ho mam na osminu tak to rve pres cely barak. je mozne ze se třeba mohlo rozehrat nebo tak?
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Nejsem si jist zda to bude šnurou taková změna, korekce možná trochu, větší tlak, ale více se přikláním k turbomackovu názoru ohledně akustiky...pigdestroyer píše:korekce /jinaci nastaveni/ a nebo snura. kazdopadne - bud rad ne?
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
- Jens Ludwig
- Odborník