Jaka je podle vas nejhnusnejsi kytara?
Pravidla fóra
- Rocky_MK
- Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaka je podle vas nejhnusnejsi kytara?
Podle me patri spis sem 
Venco, dovolím si tě trochu opravit a doporučit jazzymoricardovi spíše toto vlákno - co-se-nikam-jinam-neveslo/co-se-vam-zda ... zd%C3%A1loBejk píše:Ricardo na to tu máme speciální téma elektricke-kytary/vase-sny-t1342-3240.html
Díky Milane, nicméně to bylo takhle řečeno schválně jen jako malé rejpnutí ze srandy právě tím dvojsmyslem
.
Bejku precet sem si hodne tvych prispevku .. co si me navrhnul na zvanila .. a to s tim "do vase sny" byl tvuj pvni vtipnej dle myho gusta
Milanovi se to dari už nejakou dobu
gratuluju tesim se za tebe.
ostatne v tom snu se jednalo o fakt hnusnu kytaru , diky bohu sem na takovou u Gibsna zatim nenarazil ..tak si namlouvam ze mam snad i vkus.
ostatne v tom snu se jednalo o fakt hnusnu kytaru , diky bohu sem na takovou u Gibsna zatim nenarazil ..tak si namlouvam ze mam snad i vkus.
nedelejte že to nevíte , sem stredoevropan heterosexual ... ať to neni tady nejaka pozitivni diskriminace jo ?
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
proti gustu žádný dišputát... nemám nikomu za zlé, že se mu vkus zastavil před cca 40 lety...Rocky_MK píše:Podle me patri spis sem
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
ricardo píše: ostatne v tom snu se jednalo o fakt hnusnu kytaru , diky bohu sem na takovou u Gibsna zatim nenarazil ..tak si namlouvam ze mam snad i vkus.

Račte si vybrat
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
-
Stanley Glazoff
Hm,nikdy jsem nebyl na Les Pauly,ale tohle je nadheraNero píše:ricardo píše: ostatne v tom snu se jednalo o fakt hnusnu kytaru , diky bohu sem na takovou u Gibsna zatim nenarazil ..tak si namlouvam ze mam snad i vkus.
Račte si vybrat
- Nero
- Rádce
Mě se líbí ten fládrovaný a obláčkový, akorát bych tam nedal zlatý HW a tuhle barvu krytek poťáků.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
-
Stanley Glazoff
Treba cerny HW by tomu slusel,ale nevim jestli to gibson dela,videl jsem to jen na novych diamantkachNero píše:Mě se líbí ten fládrovaný a obláčkový, akorát bych tam nedal zlatý HW a tuhle barvu krytek poťáků.
to je možný? presne z meho sna ..
enem nevim jestli me nedesilo vic, že ho musim zaplatit a bez kufru , kdyz sem si prave koupil ten oranžovej
hele a oranžovej nemáte?
nevysolil bych za to , snad jedine jako posledni Gibson nasvete bych bral v tehle barve
enem nevim jestli me nedesilo vic, že ho musim zaplatit a bez kufru , kdyz sem si prave koupil ten oranžovej
hele a oranžovej nemáte?
nevysolil bych za to , snad jedine jako posledni Gibson nasvete bych bral v tehle barve
Nero píše:
Račte si vybrat
nedelejte že to nevíte , sem stredoevropan heterosexual ... ať to neni tady nejaka pozitivni diskriminace jo ?
- Nero
- Rádce
Kufr, nebo LP? Oranžovej, nebo zlatej?ricardo píše:tkdyz sem si prave koupil ten oranžovej![]()
PetrPeter 1975 - 2008
- Rocky_MK
- Kontaktovat uživatele:
Všechny ty zelené jsou krásné 
no v tom snu sem si koupil ja sám oranžovej a dali mi k nemu i kufr.. ale k tomu zelenymu ne
Tohle klidne múžu http://www.themusiczoo.com/images/2-19- ... 0063_1.jpg
no a oblačkovej ne fladrovanej byl ve snu , to sem se jen nevyznal

Tohle klidne múžu http://www.themusiczoo.com/images/2-19- ... 0063_1.jpg
no a oblačkovej ne fladrovanej byl ve snu , to sem se jen nevyznal

Fender Std. Strat, Laney CUB12
Adonis Jazz Bass, Roland CB-30
Adonis Jazz Bass, Roland CB-30
karel-d: uch, tak to je fakt hnuj. Superstraty od Ibanezu se mi nelibi zadny, ale v tehle barve je to uplny zoufalstvi. Nicmene na nejaky hair-metal by to bylo to pravy orechovy. K tomy tygrovany kalhoty, trvalou, hezkej make-up a par decentnich satku 
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
- Rocky_MK
- Kontaktovat uživatele:
Michal David signature?
To bude nejspíše reinkarnace Vaiových modelů z 80.let a RG modelů z přelomu 80.-90.let. Kdysi jsem měl RG v reflexní žlutý a byla super! Na pódiu ve tmě k nepřehlédnutíjastud píše:karel-d: uch, tak to je fakt hnuj. Superstraty od Ibanezu se mi nelibi zadny, ale v tehle barve je to uplny zoufalstvi. Nicmene na nejaky hair-metal by to bylo to pravy orechovy. K tomy tygrovany kalhoty, trvalou, hezkej make-up a par decentnich satku
Coz je to nejlepsi co se o jejim vzhledu da rictkrasty píše:
To bude nejspíše reinkarnace Vaiových modelů z 80.let a RG modelů z přelomu 80.-90.let. Kdysi jsem měl RG v reflexní žlutý a byla super! Na pódiu ve tmě k nepřehlédnutí
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje