Hrací blána jako rezonanční

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Odpovědět
Crazy
Bandzone: bandzone.cz/fan/sidvic
Kontaktovat uživatele:

Hrací blána jako rezonanční

Příspěvek od Crazy »

Měl bych možná trošku blbej dotaz - jaký by byl výsledek toho, kdybych použil hrací blánu jako rezonanční? Mám doma nevyužité kvalitní hrací blány a zároveň postrádám kvalitní rezonanční, tudíž bych chtěl vědět jestli by bylo možné to nějak zkombinovat. Díky za odpovědi.
Moleek

Re: Hrací blána jako rezonanční

Příspěvek od Moleek »

Crazy píše:Měl bych možná trošku blbej dotaz - jaký by byl výsledek toho, kdybych použil hrací blánu jako rezonanční? Mám doma nevyužité kvalitní hrací blány a zároveň postrádám kvalitní rezonanční, tudíž bych chtěl vědět jestli by bylo možné to nějak zkombinovat. Díky za odpovědi.
Na snare těžko, budou moc tlusté a bubínek necitlivý. Na tomy se běžně dávají dospod například jednovrstvé Ambassadory apod. Samozřejmě pokud máš Pinstripy nebo nějaké fakt tlusté blány, tak ty bych tam asi nedával.
Ale vlastně moc nechápu, proč se ptáš. Píšeš, že ty blány máš, tak co může být jednoduššího, než to zkusit a zjistit, jestli se ti to bude líbit nebo ne?
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Příspěvek od Monikad »

Přesně jak píše kolega....máš ty blány, tak si udělej hodinku času a vyzkoušej. :wink:
každopádně rezonanční bláně sluší obecně tenčí provedení, takže buben bude znít asi víc humpolácky a jakoby méně citlivě (nejen snare i když tam to bude v reakci na struník markantnější)..... ale nikdy mě ani nenappadlo to zkoušet, takže taky jen teoretizuju :?
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
necibici
Moderátor
Bandzone: bandzone.cz/attacus

Příspěvek od necibici »

Já to kdysi zkoušel,ale nehraje to.Je to dobrý tak na utlumení bubnů na doma. Dají se takhle použít blány,který se dávají na nový bubny,ty nejsou tak silný. :roll:
Tama Superstar,Meinl,Anatolian,Stagg,Evans,Balbex.
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“