search.php?keywords=Epiphone+LP+Custom+AW&fid[0]=1 To jen tak pro upřesnění kolik tady toho je. Nevím, jestli ti ho moderátoři povolí a nebo ti tvůju dotaz někam přesunou, uvidíme

.
Pročti si tady toho zatím co nejvíc.
http://www.epiphone.com/Products/Les-Pa ... oyale.aspx Ještě mě napadl tenhle model, když jsi na tu bílou a zlatou, ale nevím jak hraje, stejně bude vždy záležet na konkrétním kusu.
Je mi jedno, že jde o rozdílné kytary

Můj záběr je docela široký a tak mě typ kytary tolik neomezuje.
To bych řekl, že tě omezuje z toho důvodu, že nejspíš potřebuješ velkou univerzálnost, ale spíš sem fakt napiš co od kytary čekáš, chceš, aby ti trochu twangovala nebo straty nebo telecastery nebo bys raději humbuckery a mahagonové tělo s lepeným krkem jako má LP. Tohle si bohužel musíš ujasnit. Těžko říct co je "lepší investice". Stačí vybrat pěkný kousek, který není hluchý a bude to dobrá investice, ale ten zvuk se musí líit hlavně tobě. Pokud budeš sledovat bazar tak budeš stejně asi sledovat obě kytary a pak si je budeš muset jet někam vyzkoušet a tam sám uvidíš.
Já sám bych si asi vybral jazzmastera, tahle série je prej povedená a je tam velká šance pěknýho kousku a sedí mi víc než Epi custom, ale to je můj osobní dojem a ty ho můžeš mít jinak, když jsem zvyklý na LP.