-

Vše o kapelách a hudebnících ...
Oltec

-

Příspěvek od Oltec »

--
Naposledy upravil(a) Oltec dne 15.01.2008 17:08, celkem upraveno 1 x.
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

Jj ... Je to hrozne Hip hop je vsude :(
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

kdyz clovek vi kam jit, tak si sve najde :) ale jinak v podstate souhlas. ted mame satelit a je tam par hudebnich kanalu... ani jeden se me zatim nejak nezalibil (nejmainstreamovejsi pop prokladany hip hopem nebo obracene, nekdy pro zmenu navonena, vykonstruovana kapelka)
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
MrDuck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrDuck »

Moje řeč, všude hrajou básničky nebo něco elektrickýho, ale živá kytarová muzika chudák dostává na zadek :-(
Yamaha RGX320 -> Hartke GT60 -> Celestion G12T-100
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

už se o tom tady někde mluvilo, klasicke nastroje střídají syntenzátori, apod....... mě by teda uměla hudba ani nevadila (viz depeche mode apod) ale co nesnesu je kopec tuctovych hiphoperu........ a ted kdyz o tom tak uvazuju napada me prozajicka otazka

Je vubec ted nějaka skupina ktera je prostě MEGA? Takova ktera se bude pamatovat? jako byli beatles, rolling stones, atd? samozrejme ty starsi kapely ktery si odbyli svoje nepocitam, ale nějake z "mladších" kapel..... třeba ted jsem tesknil po metalice, kdys to byla super kapela, ale ted je to rok od roku horsi, upadek jako blazen, a myslim si ze v jednech chvilich to byla neznamnejsi kapela jaka byla, sice jen kvuli nothing else matters, ale to uz je detail.... a nějak se profarili........ ted me napada jedina poradna kapela Red hoti..... jinak nic
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

jj jedině red hoti ..
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

ale no jo .... no přeci tokio hotel! :))
Sami
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sami »

Caggan píše:už se o tom tady někde mluvilo, klasicke nastroje střídají syntenzátori, apod....... mě by teda uměla hudba ani nevadila (viz depeche mode apod) ale co nesnesu je kopec tuctovych hiphoperu........ a ted kdyz o tom tak uvazuju napada me prozajicka otazka

Je vubec ted nějaka skupina ktera je prostě MEGA? Takova ktera se bude pamatovat? jako byli beatles, rolling stones, atd? samozrejme ty starsi kapely ktery si odbyli svoje nepocitam, ale nějake z "mladších" kapel..... třeba ted jsem tesknil po metalice, kdys to byla super kapela, ale ted je to rok od roku horsi, upadek jako blazen, a myslim si ze v jednech chvilich to byla neznamnejsi kapela jaka byla, sice jen kvuli nothing else matters, ale to uz je detail.... a nějak se profarili........ ted me napada jedina poradna kapela Red hoti..... jinak nic
Tak já jsem nikdy nepřišel nothing else matters na chuť. Nevím proč :roll:
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Sami píše:
Caggan píše:už se o tom tady někde mluvilo, klasicke nastroje střídají syntenzátori, apod....... mě by teda uměla hudba ani nevadila (viz depeche mode apod) ale co nesnesu je kopec tuctovych hiphoperu........ a ted kdyz o tom tak uvazuju napada me prozajicka otazka

Tak já jsem nikdy nepřišel nothing else matters na chuť. Nevím proč :roll:
mě docela trhá srdce . jinak zrovna jsem si vzpomel ze jeste foo fighters je docela mladá a dobra kapelka :)
Oltec

Příspěvek od Oltec »

--
Naposledy upravil(a) Oltec dne 15.01.2008 17:08, celkem upraveno 1 x.
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Delat se s tim neda zrejme nic, krom tedy toho aby se clovek drzel sveho stylu a razil si svou cestu "ke slave". No kazdopadne je vzdycky lepsi se tim nezaobirat moc intenzivne. Clovek by se mel predevsim soustredit na sebe, tvorit to sve a snazit se to cizelovat ci dovadet do osobni spokojenosti nebo dokonce ke spokojenosti jinych. To co se deje v mediich, to jaka hudba ted vladne svetu, je mozna z pohledu cloveka z "jineho brehu" tristni se na to koukat a hlavne poslouchat, ale samotneho to neomezuje prece v tom, co chce delat, nebo snad jo?
Y06hurt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Y06hurt »

Je to sh*t, celkem dobrá degenerace současné mládeže...Mě s tím naštěstí neštvou rádio sem neslyšel už tak přes rok a půl takže ani neznám současné hitovky :D Pokud budou děcka chtít, snad se z toho hnusu vymaníjou...Jinak je to děsný koukat,jaká je to továrna na beznázorne lidi :D
Strat QTX SlipKnoT+Misfits Y06hurt signature model
Jackson Kelly

1 kliknutí nikdy nikoho nezabilo
Yô6hµ®±
Michalowic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michalowic »

No, obcas kouknu na ocko atd. a to co tam slysim je fakt silenost. Ale s akcema, aspont tady, to neni az tak zly. Kdyz clovek vi kam zajit, tak tady neni problem, zajit na kvalitni punk, grunge, i Hladik tady ted hral :)
Kytara: Cort KX5, Cort Stat3T, akutsika SQUIER SA-105
Trsátko: George Dennis 0.88
Struny: Epiphone, Fender 0.09
Hraju přes: Lexion Alpha + AmpliTube3
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

s tim se asi neda udělat nic, už i muzikanti jsou na tom docela spatně. v patek sem blaznive letal po skole a shanel nekoho kdo by se mnou jel v letě na maideny, a basak na mě "sak to je strasna kapela, co je na nich tak zazracneho ze na ne musis jet??" a jel bych na ne i kdyz je téměř neposloucham....... nebo když byl u nas ve městě pavlíček, ja sem po prvni pisnicce malem udělal :D a on tvrdil jak to bylo hrozne......

cca 85% mé generace (je mi 15) mají naprosto zkreslený nazor na hudbu, někde na foru se tu resilo ze nějaka holka rekla ze tokio hotel sou na tom instrumentalně stejně jako led zeppelin...... za coz by měla byt do pekla..... je to prstě hruza :(

(omlouvam se za to ze cely tento prispevek je jedno velke pomlouvani)
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Tokio hotel na urovni Led Zeppelin ? :D
brazdil.radek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brazdil.radek »

Tak se vam to pokusim vysvětlit...jako "teenager" o tom něco wim :D Já osobně hip-hop nesnáším, a snažím se mu vyhnout. Hodně děcek poslouchá Hip-hop z toho důvodu, že ho poslouchají všichni! Je to prostě moderní styl poslochat Hip-hop a techno...Nehledě toho, že od té doby, co je hip-hop se přestává poslouchat techno, protože hip-hopeři zkrátka řekli, že kdo poslouchá hip-hop a zároven techno je... Tak nějak tak :D Jinak tady na Moravě je naštěstí toho Bigbítu pořád ještě dost, a co se toho hip-hopu týče, poslouchá se jenom tak, děcka si stejně zajdou i tak na ten bigbít, ale aby se neřeklo že vystupují z řady, přece musí ten hip-hop poslouchat, je to přece moderní ne??? :x
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

No je to smutný, ale my s tim moc neuděláme, v našich končinách jsou aspoň zalezlí v těch svejch smradlavejch diskotékách a naštěstí nám bigbíťákům moc v knajpě jukebox netúrujou a my tam větráme ty naše megařežby 8) Ale je pravda, že tuhle, když jsem pořádal skáčko, tak to málem skončilo průserem :? Hopeři a pankáči se sešli v jednom klubu obojí celkem v hojném počtu a vyhazovač stál za h***o, málem se to tam servalo :lol:
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

No tady ve Statlu je je rockovych/metalovych akci dost, ale hroznej problem je ZVUK. Nevim, jestli jsem cim dal narocnejsi, nebo ty akce maji cim dal horsi zvuk, ale jen malo kapel ma alespon 'prijatelnej' zvuk a vylozene maloktera kapelka ma na koncerte dobrej zvuk. Je to docela na pytel, protoze na ceske scene je dost technicky i autorsky vyspelych kapel, jenze kdyz na koncerte slysite jen kopak, vokal a zbytek je ve zvukove stredokouli, tak z toho nic nemate.
A BTW, i z metalu se ted pomalu, ale jiste stava trend. Staci se podivat na navstevnost metalovych festivalu anebo klidne jen rockovych/metalovych klubu...
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

U nás bývá zvuk celkem pěknej, teďka ve Varech stál teda za h****o, ale v Tachau a v ML máme celkem dobrý zvukaře :wink: Jinak nejlepší zvuk, na kterej jsem hrál, byl na Basinfire Festu 07, to bylo bezvadný. S tim metalem je to celkem pravda, je to zas na vzestupu :D
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Ja zase znam moc lidi co posloucha od vseho trochu jak hip hop tak treba ac/dc az k disku ,ale uplne nenavidim ty hopirky co si o kazdym punkacovy nebo metalakovy ,rockerovy myslej ze sou to spiny atd..znam lidi(hopery)co kdyz videj nekoho v palestine tak hned si rikaj co je to za smazku...to mi vzdycky tuhnou pesti
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“