Jaké používáte trsátko???
Pravidla fóra
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
dam na prikladu mam kombo 70w img(tranz) nic moc nomStanley píše:Jasně, ale základ je v technice a taky v gainu, bez zkreslení ti to nezapíská, ale i na clean je tam ten flažolet cítit, když ho zahraješ dobře. Obecně, čím špičaťejší trsátko a víc gainu, tím snažší a výraznější flažolety. Doma s Jacksonkou, měkkym (pod .50) a ohoblovanym trsátkem a kombem Peavey Blazer, bez krabičky a kanálovým zkreslením, nijak velkým, spíš hardrockovým(ono to moc nekreslí, ale zvuk mooc pěknej) se z toho ty suchý flažolety loudily dost těžko, člověk je musel provádět opravdu přesně, jinak nezněly. Ale když jsem to dostal do ruky, tak byly přímo medový![]()
Sorry, to OT jsem trochu nepobralnevím co tím myslíš
a tady jsem precetl ze je lepsi si koupit reprobednu k tomu kombu zapojit to a ze je to o dost lepsi zvuk nez kdyz mas 50w lampu
- misadlouhy
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Zkoušel jsem, nijak zvlášť mě neoslovilo, na kytaru nepoužitelné (nezahraješ umělý flažolety), na basu to bylo lepší, ale za pár dní bylo na dva kusy. Výhoda toho, že ho nemusíš držet a máš všechny prsty volný je limitováno odolností trsátka a tím, jak ti bude držet na palci. Palcový trsátko a prstýnky patří spíš na bluegrassový banjo.LordAli píše:Máte ještě někdo zkušenosti s těma trsátkama na palec? Přemýšlím o tom to zkusit.
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
- the_nameless
ja osobne nedam dopustit na BRAINY....na el. kytaru pouzivam 0.88 az 1 mm .ale na spanelu treba i o neco mekci....
vyrabej se v cechach a jsou dost v pohode ....dobre se drzej, neklouzou a jentak je nesjedete
Driv jsem pouzival americky Dunlopy ale brain mi vyhovuje vic a slysel jsem ze Dunlop si kvalitni trsatka nechava v americe a pro nas jde nejaky odpad
ale neim mno....kazdopadne mi prijde ze se i rychleji sjedou
vyrabej se v cechach a jsou dost v pohode ....dobre se drzej, neklouzou a jentak je nesjedete
Driv jsem pouzival americky Dunlopy ale brain mi vyhovuje vic a slysel jsem ze Dunlop si kvalitni trsatka nechava v americe a pro nas jde nejaky odpad
pouzivam Dunlop 0,84 a rekl bych ze tak akorat , mozna casem zkusim tvrdsi ... ale trsatko kery bych strasne chtel je to z filmu TENACIOUS D , nekdo muze znat pod nazvem , kralove rocku .... jenomze to trsatko , stoji 100 a jeste postovny z UK nebo nejaky prdele vod kat to jede ...
Kytary: Fender strat. classic 60s HSS, Thomas superstrat floyd HSS
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Ještě k tomu palcovýmu, tadyten týpek s nim hraje a fakt nářez:
http://www.youtube.com/watch?v=25RvDYU0qEc
Že bych ho zas po dlouhé době koupil?
http://www.youtube.com/watch?v=25RvDYU0qEc
Že bych ho zas po dlouhé době koupil?
Basuju: Jackson C20
jj...dřív to bylo dobrý, akorád teď už je třeba T-Mobile dělá strašně tenký...prostě by z toho bylo tak 0,15 trsátko...Marko007 píše:Učitel si je stříhal z těch karet na kredit třeba od oskara a říkal že to je paráda a je to zadačoa přesně na míru
Moderátoři jsou tu pro vás nebojte se napsat nápad, návrh, stížnost...
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
Vyzkoušel jsem trsátek hodně, ale ted uz 4 roky pouzivam BRAIN 0,88. Tvrdost uplne akorat, dobre padne mezi prsty, ma jeden z nejlepsich protiskluzovejch povrchu co znam (maly ostry pyramidovy hacky). Navic dobra cena 7kc/kus, takze se mi jich doma vali nespocet a neni problem jedno najit kdyz je potreba 
Live out HeartCore & Loud! Love is a VERB
kapela: SequelOfDecay.wz.cz
Cort EVL Z4, Guyatone Flip Valve Metal Monster, Kodiac BSM 60, samodomobox 2x50W Eminence Legend
kapela: SequelOfDecay.wz.cz
Cort EVL Z4, Guyatone Flip Valve Metal Monster, Kodiac BSM 60, samodomobox 2x50W Eminence Legend
jj takže chlapi kupuju staré oskar kredit kartyTom49 píše:jj...dřív to bylo dobrý, akorád teď už je třeba T-Mobile dělá strašně tenký...prostě by z toho bylo tak 0,15 trsátko...Marko007 píše:Učitel si je stříhal z těch karet na kredit třeba od oskara a říkal že to je paráda a je to zadačoa přesně na míru
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Přítelkyně mi chtěla udělat radost a v USA v hudebninách mi kupovala trsátko.Vybrala Jim Dunlop se žalvičkou 1,14
Jsem zvyklej hrát na Georg DEnnis 0,88 sharp,ale žalvičku sem koštnul a hraje se mi dobře,je to sice tvrdší,ale některé věci se s tím hrají lépe
Jsem zvyklej hrát na Georg DEnnis 0,88 sharp,ale žalvičku sem koštnul a hraje se mi dobře,je to sice tvrdší,ale některé věci se s tím hrají lépe
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com