Hihat Paiste 101 14'' Brass vs. Zildjian Planet Z 14''
Pravidla fóra
Hihat Paiste 101 14'' Brass vs. Zildjian Planet Z 14''
Ahoj, poraďte mi pls jaká z těchto hihats se vám zdá býti lepší potřebuju se rozhodnout kterou z nich prodat (mám obě) ..
-
Nindras
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/vimesvy
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hihat Paiste 101 14'' Brass vs. Zildjian Planet Z 14''
S tím ti asi nikdo moc neporadí - obojí je to mosaznej šrot a ničeho z toho by mi nebylo lítosQara píše:Ahoj, poraďte mi pls jaká z těchto hihats se vám zdá býti lepší potřebuju se rozhodnout kterou z nich prodat (mám obě) ..
Bicí: Sonor Select Force Stage S Drive Set (barva - přírodní; dřevo - to samé, takže javor)
Snares: Pearl Chad Smith Signature 14"x5", Sonor Select Force 14"x6,5"
Činely: Istanbul Mehmet
Hardware: Gibraltar (9XXX), Sonor HW řady 400 + pedál Perfect Balance by Jojo Mayer
Paličky: Vater Manhattan - 7A; Vater Recording
Snares: Pearl Chad Smith Signature 14"x5", Sonor Select Force 14"x6,5"
Činely: Istanbul Mehmet
Hardware: Gibraltar (9XXX), Sonor HW řady 400 + pedál Perfect Balance by Jojo Mayer
Paličky: Vater Manhattan - 7A; Vater Recording
nevím, znějí podobně, na netu je 2x dražší ta od zildjianu..
Pokud se chystáš dál hrát tak si stejně asi budeš co nejdřív kupovat novou, tzn. že bych nejdřív prodal tu, na které nejvíc vyděláš.
novou si kupovat nebudu:D
A proč? Prodal bych obě. A za ty prachy koupil z bazaru lepší.
Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Nikdy? Prečo?sQara píše:novou si kupovat nebudu:D
Carpe Diem
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
Prodej tu, kterou vůbec někdo koupí.... ani jedna z nich není žádná kvalita.
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
Přesně tak, nabídni obě dvě a uvidíš, která půjde do světa dřívMonikad píše:Prodej tu, kterou vůbec někdo koupí.... ani jedna z nich není žádná kvalita.
Mapex Orion, Paiste 2002, double Mapex Falcon
prosim ťa,ked som predaval paiste 101 za 110€ tak o to zaujemcovia biliMonikad píše:Prodej tu, kterou vůbec někdo koupí.... ani jedna z nich není žádná kvalita.
vždyť nová stojí 1500kc to je asi 60euro...pokud se teda pořád bavíme o hi-hatkarku píše:prosim ťa,ked som predaval paiste 101 za 110€ tak o to zaujemcovia biliMonikad píše:Prodej tu, kterou vůbec někdo koupí.... ani jedna z nich není žádná kvalita.
prepac nevyjadril som sa presne,110e(2750kč) cely set ( 14hh,16crash,20ride) ale tym chcem povedat ze ludia to aj tak kupuju,aj ked je to brak,vacsinou to kupuju preto lebo nemaju peniaze-nevyznaju sa a je pre nich vsetko dobre oproti amaty,alebo chcu nieco lacne do skusobne,nechcu si v skusobni rozbijat drahe cinely ktore maju urcene na koncerty.
já přesně tuto sadu teď prodávám za 1500
Pokiaľ je v poriadku bez poskodenia daj ju na bazar za 2000kč,kupca sa najde
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
Tak si gratuluj, narazil si na samé hlupáky co se nejen nevyznají, ale ani neumí počítat, nebo neumí s webovým vyhledávačem.....karku píše:prosim ťa,ked som predaval paiste 101 za 110€ tak o to zaujemcovia biliMonikad píše:Prodej tu, kterou vůbec někdo koupí.... ani jedna z nich není žádná kvalita.
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
ze 4400 (aktuálně na kytary.cz) na těch 2750 to není zas taková obírka, pokud byly všechny plechy v dobrém stavu a bylo to v době, kdy se na bazaru prodávalo daleko líp jak dneska....Monikad píše:Tak si gratuluj, narazil si na samé hlupáky co se nejen nevyznají, ale ani neumí počítat, nebo neumí s webovým vyhledávačem.....karku píše:prosim ťa,ked som predaval paiste 101 za 110€ tak o to zaujemcovia biliMonikad píše:Prodej tu, kterou vůbec někdo koupí.... ani jedna z nich není žádná kvalita.
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Monika,nie vsetci maju prachy na nejaky kvalitny plech,niektori ktori hraju na bicich len rekreacne ( raz mesacne) tak im to staci,mne osobne to nestacilo tak som si kupil aspon komplet zostavu od Paiste PST 5
No právě. Ne všichni máme hromadu peněz. Proto, něž bych dal 4400,- Kč za sadu činelů 101, tak si raději koupím z bazaru slušnou hajtku a uhraju na ni samotnou mnohem víc, než na ty 101. Pro mně je důležitější kvalita než kvantita.
Veškeré své úsilí vynakládám na to, aby nikdo nepoznal, že nic neumím.- Marně!
- necibici
- Moderátor
- Bandzone: bandzone.cz/attacus
Bohužel,tohle nikomu nevysvetlis,co ja už koupil a prodal činelů...za ty prachy už bych měl paiste 2002 
Tama Superstar,Meinl,Anatolian,Stagg,Evans,Balbex.
Já jsem měla do začátku levné, obyčejné činely (hh a crash levné Paisty a ride Stagg), abych měla na co cvičit a hrát a postupně jsem si pořizovala Paiste 2002, hezky jeden po druhém, jak byly penízky. Ale to jsem OTnecibici píše:Bohužel,tohle nikomu nevysvetlis,co ja už koupil a prodal činelů...za ty prachy už bych měl paiste 2002
Mapex Orion, Paiste 2002, double Mapex Falcon