Kůlnička Sektorovy přítelkyně

Stavba a úpravy efektů, footswitchů a dalších zařízení
Sektor

Kůlnička Sektorovy přítelkyně

Příspěvek od Sektor »

Kompletně z vinylové desky, vyřezáváno lupenkovou pilkou, vnitřek pravá kůže :)

Home made by my girlfriend :-)
*Dárek k narozenínám :mrgreen:

Obrázek
Acoustic, electro-acoustic and electric guitar. Piano, Zoom H4n & Zoom H1 V2, flute, harmonica and other musical instruments.
haas12345
Kontaktovat uživatele:

Re: Desková krabička na trsátka :)

Příspěvek od haas12345 »

Tak to je hodně drsný, že chválím dobrou práci :) Vypadá to moc pěkně
Sektor

Příspěvek od Sektor »

Děkuje :) Pro zajímavost, práce asi na 5 hodin. Krabička je také z gramofonové desky a hrany jsou seřízlé o 45 stupňů, vyhlazené. Taková titěrná práce :) Ale vyhrála si s tím. Třeba ty struny na kytaře jsou z nití a nápis na trsátku je odolný vůči smytí. Jen vybrnkávání s trsátkem lehce drhne, byť je to také vyhlazeno. Zvuk gramofonové desky na akustice je překvapivě dobrý :-D
Acoustic, electro-acoustic and electric guitar. Piano, Zoom H4n & Zoom H1 V2, flute, harmonica and other musical instruments.
viwalda
Bandzone: sklad by walda

Příspěvek od viwalda »

Já chci taky...
Moc pěkné,precizní...že chválím.. a LP skvělý nápad..
vwld...el.kytara WASHBURN wl14+RM pickups(krk:colour sound+kobyla:custom alnico)+PRS SE 24 custom+GODIN A6 ultra+dreadnougt IBANEZ pf 20...
BOSS RC 20 looper+DIGITECH Timebender..TC ELECTRONIC corona chorus..RADIAL London Bones dist. ..HOT CAKE dual(replika Matěj Dupal)..MICHALÍK wah/volume..ROLAND cube 40XL...
SHURE PG58..TC HELICON voiceton..ZOOM H1...kabeláž:WIDARA cables xxl ,homemade aj...trsátka G. Dennis 0,88...sluchadla AKG K403...
http://bandzone.cz/skladbywalda
http://bandzone.cz/zor
Sektor

Příspěvek od Sektor »

viwalda píše:Já chci taky...
Moc pěkné,precizní...že chválím.. a LP skvělý nápad..
Možná by udělala nějakou další krabičku, můžu se zeptat :D V plánu má i jiné věci ... teď dostala nápad na kytarový box/kombo ve stylu Amerických 60' let :)
Sektor

Protivětrný kryt (chlupatý) - ZOOM H1

Příspěvek od Sektor »

Zdravím :)

Po krabičce na trsátka z vinylové desky udělala má přítelkyně další užitečnou věc, a to protivětrný kryt na mikrofon ZOOM H1.

Kdyby měl někdo zájem, je možno udělat na míru kryt pro jakýkoliv jiný typ (z praktického hlediska hlavně pro ten Zoom H1). Domluvit se však dá na čemkoliv. Na fotce je "prototyp", který má plnit jediné - být funkční. Druhý na řadu přijde se stahovací gumičkou a výkrojem na připojení jacků. Fotku zase dodám ;)

Snad se bude líbit :)

Obrázek
majso
Kontaktovat uživatele:

Re: Protivětrný kryt (chlupatý) - ZOOM H1

Příspěvek od majso »

Kde kúpim takú priateľku?
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

Já bych to sloučil do threadu "Dílnička sektorovy přítelky, pojďte si zazávidět" :D
Sektor

Příspěvek od Sektor »

:mrgreen: Tak já ji zase něčím "zaúkoluju", ať je legrace :D
Sektor

Bezmála 100 let stará židlička k piánu :)

Příspěvek od Sektor »

Do třetice se musím pochlubit prací mé přítelkyně :-)
-Zrestaurovala totiž bezmála 100 let starou Tonetku, ať mám na čem sedět.

Vše je originální (včetně šroubů) a plně funkční. Jediná měněná věc je pravá kůže.

Obrázek
Pikus

Re: Kůlnička Sektorovy přítelkyně

Příspěvek od Pikus »

Jen se zeptám, co že přesně tvoje přítelkyně dělá? (abych věděl, kde hledat nějakou podobnou) :lol:

Jinak, pochval ji i za mě :D.
Sektor

Příspěvek od Sektor »

Střední má uměleckou se zaměřením na opracování drahých kovů nebo tak něco (prstýnky a tak...) a v současnosti studuje zubního technika (takže ti udělá komplet zuby od keramiky po zlato) :)

Update: V současnosti má rozpracovány náušnice. Jelikož jsme na hudebním fóru, můžete hádat, jak budou zaměřeny :) Přijde mi to jako hotové, ale ještě to prý musí doladit. Fotky tedy dodám později.
Pikus

Příspěvek od Pikus »

Díky za odpověď, v září jdu na lov :D :D :D.

Tak pak pošli fotky ;).
martina72
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od martina72 »

Sektor píše:Střední má uměleckou se zaměřením na opracování drahých kovů nebo tak něco (prstýnky a tak...) a v současnosti studuje zubního technika (takže ti udělá komplet zuby od keramiky po zlato) :)

Update: V současnosti má rozpracovány náušnice. Jelikož jsme na hudebním fóru, můžete hádat, jak budou zaměřeny :) Přijde mi to jako hotové, ale ještě to prý musí doladit. Fotky tedy dodám později.
Hmmm, takže rozlámaná elpíčka a afroháčky?
Nebo to budou puzetky?

Kód: Vybrat vše

Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.
Sektor

Příspěvek od Sektor »

Správně, „rozlámaná" LP a afroháčky :) Už to má hotové, jen přemýšlí zda na to dát nějaké kamínky. Vím, že díky škole moc nemá ráda levnou bižuterii (okrasné kamínky - 10Kč za X kusů), ale zase je nemá v plánu nosit (nemá v uchu ani dírky za celý život), takže se nechám překvapit a dodám fotku až se rozhoupe :)
martina72
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od martina72 »

Dodej fotky, možná budu i ochotný to prodávat.

Kód: Vybrat vše

Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.
Sektor

Příspěvek od Sektor »

martina72 píše:Dodej fotky, možná budu i ochotný to prodávat.
Nějak mi tento příspěvek unikl, omlouvám se :) Z důvodu vytížení (praxe, škola ...) se teď věnuje jiným věcem, ale má něco rozděláno. Určitě sem později dodám fotky.

Další krabička na trsátka :)

Na rozdíl od 1. verze (výše) není vystlána kůží, ale semišem (myslím). V případě, že by měl někdo nějaké speciální přání, stačí se ozvat. Pokud bude po ruce potřebná technika (hlavně ta zubařská) a čas, dá se vytvořit prakticky cokoliv z jakéhokoliv materiálu.

Obrázek
Naposledy upravil(a) MilanT dne 23.12.2013 6:45, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučil jsem ti dva příspěvky psané za sebou. Nauč se používat tlačítko UPRAVIT. Díky.
Sajmon

Příspěvek od Sajmon »

To je strašně pěkná práce! :)
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Sektor

Příspěvek od Sektor »

Děkuje(me) :) Přítulidlo je strašně kreativní (i mimo hudební tématiku) :)
Tengli

Příspěvek od Tengli »

Jj. Zubní technika je fajn. Teď se mi podařilo "ukořistit" Chiranu 669,a na takové to domácí žvýkání je to supermašinka...
Jen si zajet k zubaři pro použité "vrtáky" (zatím mám jen pár kousků na zkoušku) a začít...
Pěkné Vánoce Tobě i přítulkyni :wink:
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“