Oltec píše:Promiň můj názor, ale kup si radši kytaru na bazaru nebo jestli by to šlo od někoho známýho,nebo jak se říká známýho toho známýho, protože kytara , sorry, ale přes pult za 2.500 není ani na vandr.
je urcite vic na vandr nez tvuj furch, ktery by se na vandru rozpadl.. a s furchama uz bezte nekam...
ja taky nedrbu lidi ve fabiich ze jezdi ve srackach...
ono je fakt uzasne napsat mlademu klukovi, ze si ma koupit neco jineho zua x-krat vic tisic, kdyz ma onen vsemohouci radce 39 let. opravdu me to spise vtipne a nebo spise ubohe.. a budu klidne dal drzy a neprijemny, protoze tohle nesnasim. kdyz chce nekdo neco do x tisic, tak se mu snazim poradit neco do x tisic a nebo ho presvedcit o tom, ze to nema zadnou cenu (napr. kdyz si nekdo kupuje elektriku za dvacet a k tomu 15w tranzistorove kombo za 3000) a ne se predvadet s celomasivnim furchem... ono jde koupit i kytaru z bazace, ale ne vzdy je ta kytara v super stavu a taky ty ceny, kdy nekdo prodava neco za castku, za kterou se ta vec da sehnat nova a nebo o 300 draz, nejsou zrovna extremne vyhodne.
taky bych dotycnemu radci radil, at si jde treba nekdy sednout na kulatou zidlicku nekam do hudebnin a ony chiny od Cortu si vezme do ruky... treba uzna, ze na nauceni par akordu to staci... zvlast kdyz je tady asi tak 50% riziko, ze se bude kytara behem pul roku valet tak akorat v koute...
a uz to nebudu dal resit. pro me jen skoda casu