Dobrý den všem,
naskytla se možnost koupit Vox AC30 cc1. Vždycky jsem chtěl jako jakési "finální" kombo právě AC30, ale spíše C2, abych si ho pak mohl vylepšit pravými Alnico Blue.
Zajímá mne, jestli máte někdo zkušenosti s tímto kombem, jestli po upgradování reproduktorů na Gold a případně dokoupení boxu bude na úrovni C2X a jestli to vůbec stojí za ty peníze (2x 5k za reproduktor + bedna), které bych do toho musel do budoucna investovat (což bych ale musel do jakékoliv verze).
Četl jsem hodně o poruchovosti, zároveň ale poměrně chválu na kvalitu zvuku těch Neodog reproduktorů, takže se nemohu úplně rozhodnout. Celé to kombo bych mohl koupit přibližně za 17 tisíc i s casem, což je fajn, ale pro case nemám úplně využití a navíc je příliš malý pro využití na případné 2x12" acčko.
Děkuji za odpovědi.
Vox AC30 CC1
Pravidla fóra
Re: Vox AC30 CC1
Custom Classic je docela fajn. Dokážu si představit jej koupit jetý za cca 13-14t., víc bych dnes nedal.
Ten neodog speaker není nic moc, upgrade na Celestion Gold (nebo Celestion Creamback) určitě pomůže.
U řadě CC jsem tady toho napsal už poměrně dost, takže prosím hledat...
PS - AC30 bude AC30 imho pouze s 2xBlue, to je prostě nepřekonatelná klasika. 1x Gold bude fajn a nebude to hrát zle a bude se to líp nosit, ale pocitově bude ta klasická AC30 s dvěma Blue prostě tak trochu někde jinde. (Doma mám AC30 s Blue, 112 kombo s Gold, můžu tedy směle porovnávat).
Ten neodog speaker není nic moc, upgrade na Celestion Gold (nebo Celestion Creamback) určitě pomůže.
U řadě CC jsem tady toho napsal už poměrně dost, takže prosím hledat...
PS - AC30 bude AC30 imho pouze s 2xBlue, to je prostě nepřekonatelná klasika. 1x Gold bude fajn a nebude to hrát zle a bude se to líp nosit, ale pocitově bude ta klasická AC30 s dvěma Blue prostě tak trochu někde jinde. (Doma mám AC30 s Blue, 112 kombo s Gold, můžu tedy směle porovnávat).