Pomoc s výběrem zesilovače a zapojením
Pravidla fóra
-
Dj DonKamillo
Re: Pomoc s výběrem zesilovače a zapojením
No já mu psal tak uvidím .. když tak vemu tu nižší tedy slabší no ..
-
Dj DonKamillo
Tak a závěr
nekoupil jsem nakonec tu P7000 protože pán sice inzeruje ale nechce se ji vzdát
asi láska na první pohled což i chápu .. no a tak jsem nakonec měl možnost pořídit si celkem relativně levně DEXON DAP 1000 a zatím musím říct celkem spokojen tak uvidíme čas ukáže no a tu Ibizu jsem jim vrátil sice ji poslali opravenou a hrála ale popravdě nelíbilo se mi to je to docela rozdíl a bohužel o dost. I tak dík za pomoc a cenné rady chlapi.
Zesilovač k neidentifikovatelnému reproboxu
Ahoj,
jakýmsi šíleným způsobem jsem přišel k velkému reproboxu. Je tam jeden jakejsi velkej basovej reprák a pár nějakejch meních na vejšky. Můj problém je v tom, že k němu nemám zesilovač a rád bych nějaký pořídil. Hodlám s tím zvučit zpěv a takovýty nástroje kolem.
Nevím ovšem, jakej to má odpor. Jde to nějak změřit? Kde se dákoupit nějakej levnej zesilovač, kterej nějak udělá aby to hrálo?
Díky za odpovědi
Honza
jakýmsi šíleným způsobem jsem přišel k velkému reproboxu. Je tam jeden jakejsi velkej basovej reprák a pár nějakejch meních na vejšky. Můj problém je v tom, že k němu nemám zesilovač a rád bych nějaký pořídil. Hodlám s tím zvučit zpěv a takovýty nástroje kolem.
Nevím ovšem, jakej to má odpor. Jde to nějak změřit? Kde se dákoupit nějakej levnej zesilovač, kterej nějak udělá aby to hrálo?
Díky za odpovědi
Honza
Naposledy upravil(a) Hendrek dne 15.10.2013 9:35, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeno s podobným threadem.
Důvod: Sloučeno s podobným threadem.
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Na reprácích by mohly být uvedeny údaje o impedanci a výkonu. Podle propojení repráků bys měl být schopen si celkovou impedanci vypočítat (výpočet impedance viz. komba-zesilovace-reproboxy/zapojeni-rep ... t9439.html).
Až budeš znát impedanci a výkon soustavy, zvolíš podle toho zesilovač.
Až budeš znát impedanci a výkon soustavy, zvolíš podle toho zesilovač.