Pomoc s výběrem zesilovače a zapojením

Aktivní reproboxy, pasivní reproboxy, zesilovače, ...
Dj DonKamillo

Re: Pomoc s výběrem zesilovače a zapojením

Příspěvek od Dj DonKamillo »

No já mu psal tak uvidím .. když tak vemu tu nižší tedy slabší no ..
Dj DonKamillo

Příspěvek od Dj DonKamillo »

Tak a závěr :) nekoupil jsem nakonec tu P7000 protože pán sice inzeruje ale nechce se ji vzdát :) asi láska na první pohled což i chápu .. no a tak jsem nakonec měl možnost pořídit si celkem relativně levně DEXON DAP 1000 a zatím musím říct celkem spokojen tak uvidíme čas ukáže no a tu Ibizu jsem jim vrátil sice ji poslali opravenou a hrála ale popravdě nelíbilo se mi to je to docela rozdíl a bohužel o dost. I tak dík za pomoc a cenné rady chlapi.
jeniksoft

Zesilovač k neidentifikovatelnému reproboxu

Příspěvek od jeniksoft »

Ahoj,
jakýmsi šíleným způsobem jsem přišel k velkému reproboxu. Je tam jeden jakejsi velkej basovej reprák a pár nějakejch meních na vejšky. Můj problém je v tom, že k němu nemám zesilovač a rád bych nějaký pořídil. Hodlám s tím zvučit zpěv a takovýty nástroje kolem.

Nevím ovšem, jakej to má odpor. Jde to nějak změřit? Kde se dákoupit nějakej levnej zesilovač, kterej nějak udělá aby to hrálo?

Díky za odpovědi :)

Honza
Naposledy upravil(a) Hendrek dne 15.10.2013 9:35, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeno s podobným threadem.
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

Na reprácích by mohly být uvedeny údaje o impedanci a výkonu. Podle propojení repráků bys měl být schopen si celkovou impedanci vypočítat (výpočet impedance viz. komba-zesilovace-reproboxy/zapojeni-rep ... t9439.html).
Až budeš znát impedanci a výkon soustavy, zvolíš podle toho zesilovač.
Odpovědět

Zpět na „Zesilovače a reproboxy“