Fungovalo asi tak měsícBummer píše:RSS nefunguje.
Tady je řešení: http://www.svetkytar.cz/hudebnibazar-rss
Fungovalo asi tak měsícBummer píše:RSS nefunguje.
RSS už fachá. Měl jsem za to, že to nikdo nepoužíváBummer píše:To je pomalý, já chci vědět o všem, co se tam šustne, hned.
Doufám, že to zadávání okresů už je bez chyby i v Chrome. Jinak to potvrzování vložení přes email vážně zvažuju.Latam píše:Mě taky v chromu nejede. Kopie odpovědi do mailu je fajn, ale měla by být volitelná. Na druhou stranu mi pořád schází potvrzení vložení inzerátu přes email. Takhle se může stát, že prodejce vloží špatně adresu a nejde ho kontaktovat, případně umožňuje vkládat anonymní inzeráty různým provokatérům.
Ahoj, předpokládám, že je to tím, že máš zapnutej filtr lokality/okresu. Staré inzeráty, které se vložily před změnou, jí nemají přiřazenou, takže proto vidíš jen některé. Poněvadž je životnost inzerátu 2 měsíce, tak za tuto dobu už budou mít všechny inzeráty správně lokalitu.bubucci píše:ono je teď na bazaru nějak změněno zadávání kategorií ? Vždycky jsem byl zvyklý kliknout na ''kytary a baskytary'' a teď mi to ukáže jenom zlomek inzerátů, které by tam měli patřit...
to právě nemám, ale spíš je to samé s kategoriemi, kdy to po těch 2 měsících nebo oživení bude ok.VladaM píše:Ahoj, předpokládám, že je to tím, že máš zapnutej filtr lokality/okresu. Staré inzeráty, které se vložily před změnou, jí nemají přiřazenou, takže proto vidíš jen některé. Poněvadž je životnost inzerátu 2 měsíce, tak za tuto dobu už budou mít všechny inzeráty správně lokalitu.bubucci píše:ono je teď na bazaru nějak změněno zadávání kategorií ? Vždycky jsem byl zvyklý kliknout na ''kytary a baskytary'' a teď mi to ukáže jenom zlomek inzerátů, které by tam měli patřit...