frenzyfish píše:wohma: ja pocitam s tim ze si priplatim, ale ctyri litry? a kdyz to je kytara ktera mi vyhovuje a je na rozdil od normal squieru vic chvalena, tak nevidim problem.. kdyz to vezmu tak ze vychazi ze standart serie, ktery stojej o dva a pul min, tak pro me ma lepsi design (hlavne strat hlava), kvalitnejsi smimac, a celkove bude podle me lip zpracovana..
nevim kolik stoji ta replika seymour duncan, ale kdyz si vezmes ze napr. ten jeden squier vintage co ma tri duncan smicace stoji 9700, nezda se mi cena o 1200 min tak spatna.. pocitam ze tady se priplaci tak tisicovka za to ze je to signaturka, to se mi nezda tak strasny.
snoopy: ale ja myslel ktery presne zkresleni si na to pouzil:-) kamos mel tusim rp 80, tak by me zajimalo co to je
to chvaleni ti trochu vysvetlim... tenhle siganture model si totiz koupi akorat tak 13-16 lety pubertak, pro ktereho je tohle vetsinou prvni kytara a nevi o kytarach vubec nic... videl dericka na Mtv a rekl si, ze je vlastne super hrat na kytaru. pak ji samozdrejme chvali.. ostatni "normalni" modely kupuji i starsi lide, kteri maji treba kytar 5 a chybi jim treba nejake to telatko a nebo stratatko, ktere si koupi jen tak ze srandy za svoji denni vyplatu.... a ti pak vetsinou pisi i ty jedine "rozumne" hodnoceni na harmonycentral apod... vzdy kdyz si ctu nejake recenze na harmony central, tak se divam hlavne na to, co jineho tam o sobe "recenzent napise" a taky jestli pise k veci... pokud napise, ze singly jsou sh*t protoze brumi a nasledne na kytaru umisti minihumbucker, aby na ni pekne vynikl hammering a ztratil se sum, tak pro me samozrejme takova recenze nema smysl... takze asi tak...
jinak vsechny tady ty drazsi modely o squieru budou zpracovany podobne. rozhodne se nemusis bat, ze by byl "derick" udelany lip... je to spis takova maserska marketingova akce na male americke "punkerky" a "punkery"... pro holky mame avril signature, pro kluky mame dericka... ja bych se takovou kytaru asi i stydel nekde vytahnout a ty bys na to asi behem nekolika let nebo spis mesicu taky dosel