sháním český manuál na RD-700SX (ale stačil by nejspíš i pro RD-700GX). Před Vánoci jsem koupil starší kus a bohužel manuál jsem dostal jen anglicky. Na základní nastavení mi to stačí, ale pokud se ponořím hlouběji do menu k podrobnějším funkcím, efektům apod. tak už jsem mimo
Manuál pro Roland
Pravidla fóra
Manuál pro Roland
Zdravím všeci,
sháním český manuál na RD-700SX (ale stačil by nejspíš i pro RD-700GX). Před Vánoci jsem koupil starší kus a bohužel manuál jsem dostal jen anglicky. Na základní nastavení mi to stačí, ale pokud se ponořím hlouběji do menu k podrobnějším funkcím, efektům apod. tak už jsem mimo
Budu rád za každou nabídku (zadarmo to nechci). Díky moc všem. mail:honorace@tiscali.cz
Návod ke klávesám Roland
Dobrý den všem,
jsem tu nový a mám na vás dotaz. Pořídil jsem si starší klávesy Roland EM-20, jsem v tomto směru laik a potřeboval bych pomoci s ovládáním kláves. Jedná se o funkční tlačítka na klávesách a nemusí to zrovna být
přímo tento typ. Jestli by měl někdo třeba v PDF soubor, byl bych moc vděčný.
jsem tu nový a mám na vás dotaz. Pořídil jsem si starší klávesy Roland EM-20, jsem v tomto směru laik a potřeboval bych pomoci s ovládáním kláves. Jedná se o funkční tlačítka na klávesách a nemusí to zrovna být
přímo tento typ. Jestli by měl někdo třeba v PDF soubor, byl bych moc vděčný.
Re: Návod ke klávesám Roland
Ne na internetu nejsem nový. Když jsem psal návod, tak jsem myslel v ČEŠTINĚ. Jinak díky za snahu.
Re: Návod ke klávesám Roland
Tady ale nikdo nevidí co si (na co) myslíš.
No a já to sloučím se starším vláknem, ať to tu nestraší 2x.
No a já to sloučím se starším vláknem, ať to tu nestraší 2x.
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Manuál pro Roland
Přesně tak a díky Milane 
P.
P.