Plackytary
- Kytara drevena. Nuda. To ma dneska kdekdo, nekteri si ji dokonce dokazou sami vyrobit. Pro zacatek ale fajn zkusenost.
- Kytara neco-laminatova. Sklolaminat, karbonlaminat ci nejaka takova prasecina. Asi bych s tim nebyl prvni, ale co by se dalo delat
- Kytara z nejakyho opravdu total silenyho materialu. Co ja vim, treba z hoven, lidskejch kosti nebo z porcelanu
- Lopato-kytara, kytara z vodovahy nebo nejakou podobnou kravinu. Staci treba 3 struny. 100% znamka punku.
- Nejakej syntetizatoro-generator silenosti. Neco jako Pigtronic Mothership. Ale nevim, zda na to nekdy budu mit znalosti a schopnosti. Takze si to dost mozna jenom koupim.
- Paskovy echo. Ultrahustotrvevintagemojo. A uz na to zacinam shanet material, hodlam to mit totiz ponekud jine konstrukce, nez je zvykem
Pokud mate nejaky kazetaky a podobne blbosti, beru 
A jine silenosti
- Piezokobylkosnimac vyrobenej z male mnoziny zapalovacu (konkretne z sesti). Uz shromazduju material, tak mi cvakaci zapalovace noste. Dekuji

Je mi jasne, ze to asi neni zrovna seznam, v ktery tu nekteri urcite doufali... tak za to se omlouvam.