Koupe - BEHRINGER - Baskytarové kombo BXL 1800A
Pravidla fóra
-
adi-override
- Kontaktovat uživatele:
Koupe - BEHRINGER - Baskytarové kombo BXL 1800A
*deleted*
Naposledy upravil(a) adi-override dne 4.03.2026 12:21, celkem upraveno 1 x.
Re: Koupe - BEHRINGER - Baskytarové kombo BXL 1800A
nekupuj to nestojí to za to. možná to má velký výkon, ale jeho výkone se muže srovnávat s kombama slabšíma značek laney, ibanez, atd. a rep. nějaka ruská značka:-! raci bych si koupil 65 ibanez, kamoš ho má a je s ním spokojený, a vem si že když budeš hrát koncert tak bude se napojíš na mixák a nebo ti to dají přes mikrák ale do zkušebny to stačí a nebudš to mít ani nahlas

- framikoin
- Kontaktovat uživatele:
bude treba lepsi naky ten laney? treba tenhle?
http://www.a-znastroje.cz/?akce=show&id ... ise=&find=
http://www.a-znastroje.cz/?akce=show&id ... ise=&find=
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Já mám behringera BX 4210A a podle mě je to kvalitně hrající aparát, má takové pěkné vychytávky jako ultrabass, kompresor, vypínatelnou hornu a se 450w výkonu vystačí jak do zkušebny tak na středně velká pódia i open-air.je pravda že aparáty jiných výrobců (jako Fender nebo zmíněný Laney) mají třebas lepší zvuk, ale Behringer je podle mě takový nejlepší kompromis mezi cenou a kvalitou. já jsem s ním naprosto spokojen. 
Behringer nebrat
Behringera nebrat, nebrat!!! I když začínáš tak radši investuj, ono se to časem vyplatí. Behringer má podle mě poloviční výkon než uvádí a i tak to vůbec nehraje... Navíc když se toho pak budeš chtít zbavit, tak to prostě neprodáš. Mrkni se na hudebnibazar.cz a tam uvidíš, kolik je tam nabídek na prodej jakýchkoli věcí od Behringera, ale nikdo to nechce, protože je to sh*t... Radši bych opravdu doporučil nějaké Laney, Hocke, nebo tak něco...
-
adi-override
- Kontaktovat uživatele:
- DJmanasek
- Rádce
- Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
- Kontaktovat uživatele:
behringer
Já mám do ve zkušebně behringera BX600 ma to 60w, hraje to docela slušně za 5 tacu. Akorat jediná věc, když zkoušíme víc jak 7 hodin, tak už to potom začíná ztrácet na kvalitě ten zvuk. Stačí ale na půl hoďky to vypnout, nećhat trosku vychladnout a můžeš pokračovat.....
co mám zkušenost mezi BX600 a BX1200(120w, skoro to samé) tak ta 60ka hrála lépe než ta 120ka, sice neudělala takový kravál ale měla pěkný basový zvuk, každopádně na větší koncerty toto kombo není určené. (na malý klub vystačí, taky záleží co hraješ)
co mám zkušenost mezi BX600 a BX1200(120w, skoro to samé) tak ta 60ka hrála lépe než ta 120ka, sice neudělala takový kravál ale měla pěkný basový zvuk, každopádně na větší koncerty toto kombo není určené. (na malý klub vystačí, taky záleží co hraješ)
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

pockej az budes mit moznost hrat na neco lepsejsiho.
Srovnas si to v hlave a pak budes mluvit o svem behringerovi jinak
MTD Beast 5, Marshall MB 4210, Warwick RockKejbl 6m, Warwick YellowLejbl
Audix OM2s
Klarinet, Melodica, fletny, nejake klapky, jambo, spanela, ...
--------------------------
Jolana Superstar misto luku =)
zmena: www.skazenaskarlet.wz.cz
Audix OM2s
Klarinet, Melodica, fletny, nejake klapky, jambo, spanela, ...
--------------------------
Jolana Superstar misto luku =)
zmena: www.skazenaskarlet.wz.cz
- DJmanasek
- Rádce
- Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
- Kontaktovat uživatele:
hehe
JJ hral jsem na nakeho trace & Elliota, nevim co to bylo za typ, ale bylo to takove zelene za 70 hadru, presto na zkousky jsem se svym behringerem spokojeny. Na koncerty hraju vetsinou pres Gallien-Krueger lampač.du-lo píše:pockej az budes mit moznost hrat na neco lepsejsiho.
A s tim kombem me tak napadlo mas mozna pravdu, zatim mam basu docela k nícemu. Nake Apollo kopie Precission bassu za 4k a hraje to hrozne, slap na tom zni jak kdybys klepal koberce. Takze ty vady zvuku se asi tolik neprojevi. Ale chystam se koupit Mayones BE-5. Je to osazene 2x MEC J/J aktivni(nebo bartollini), aktivni elektronika, 2pasmovy eq. balance, shape, proste kraska a stoji okolo 23 000,- Pristi tyden bych ji snad mel mit doma, potom asi budu mluvit o behringerovi trosku jinak
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV

-
metalforever
nezalezi jenom na kombu, ale taky jaky mas snimace na baskytare 
A taky záleží na prstech 
Basa: WARWICK Corvette $$ Double Buck
Fretless: WARWICK Corvette Standard
Aparát: Marshall VBA400
Repro: Marshall VBC412
Bezdrát: AKG WMS40PRO INSTRUMENT SET DUAL
Kapela: http://www.paradoxband.cz
Fretless: WARWICK Corvette Standard
Aparát: Marshall VBA400
Repro: Marshall VBC412
Bezdrát: AKG WMS40PRO INSTRUMENT SET DUAL
Kapela: http://www.paradoxband.cz
to je jasný, že to není jenom o kombu a o prstech jak píše Saxon. Ovšem tady je problémem kvalita komba a to jestli se za dané peníze nedá na bazaru koupit něco lepšího.metalforever píše:nezalezi jenom na kombu, ale taky jaky mas snimace na baskytare
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
ahoj nevíte jestli na toto kobo behringer BXL 1800 pujde hrát i s aktivní baskytarou???
Ano, půjde. Nicméně to nic nemění na tom, že je to příšerný výrobek.mkb123 píše:ahoj nevíte jestli na toto kobo behringer BXL 1800 pujde hrát i s aktivní baskytarou???
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
Na všechny komba a aparáty lze hrát s aktivní basou. To, že některé maji pro aktivní basy i specifický vstup je jen jejich výhoda.
Naučit se pentatoniku je jako naučit se plazit. Pokud nechceš žvýkat hlínu, nauč se teorii.
http://www.bandzone.cz/fan/nesst
http://www.bandzone.cz/fan/nesst