Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele
Re: Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele
Všechno zbytečné. 1. Používej upravit. Máš zase dva posty pod sebou
2. To pořád v pořádku není, když tam pořád píšeš blbosti a k tomu všechno podkládáš ukázkama z YT.
Příklad: Podle mě člověk může v pohodě přežít skok z 10. patra, chcete důkaz? Viděl jsem to přece ve videu na YT.
2. To pořád v pořádku není, když tam pořád píšeš blbosti a k tomu všechno podkládáš ukázkama z YT.
Příklad: Podle mě člověk může v pohodě přežít skok z 10. patra, chcete důkaz? Viděl jsem to přece ve videu na YT.
nejak sem to potreboval oddelit , inak upravuju po sobe jak posedlej míval
jo , ale skokani na rozdil od kupujicich riskujou život , ne že budou mit kejtru horši jako gibson... to je prirovnani gratuluju .
jo , ale skokani na rozdil od kupujicich riskujou život , ne že budou mit kejtru horši jako gibson... to je prirovnani gratuluju .
nedelejte že to nevíte , sem stredoevropan heterosexual ... ať to neni tady nejaka pozitivni diskriminace jo ?
Ty musíš mít na všechno odpověď. Už táhni do háje, nikdo tady není na tebe zvědavý.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Sice se tomu 5 let bráním, ale mám dojem, že se blíží okamžik, kdy padne první ban za blbost.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Nejde zabanovat IP adresa? Protože jazzman, ricardo, jazzban se nám bude vracet pořád...
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
Jde to. Ale pokud je za NATem, mohlo by to zablokovat i potencialniho slusnyho uzivatele (pokud by byl za nejakou vetsi siti)
Hodně budem někde...
- Nero
- Rádce
Jde a už se tak stalo. Že se sem nepodívají další jeho sousedé napojení na jeho wifi je malou daní 
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Bezva. Jen se trochu bojím že ho to neodradí. Jazzym bude prudit odkudkoliv...Nero píše:Jde a už se tak stalo. Že se sem nepodívají další jeho sousedé napojení na jeho wifi je malou daní
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
a hrať se musi aji na levne nastroje.
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
Jastude, neboj. Ja mu proxy neudelam jako tobe 
Hodně budem někde...
- Nero
- Rádce
Naše možnosti jsou omezené a vždy se dají obejít, když víš jak na to. Vše je jen otázkou toho, jak moc ho to bude bavit a jak dlouho ho to bude bavit.
PetrPeter 1975 - 2008
Za 1 IP jsou třeba i celý vesnice či města (klienti od jednoho WISP), krom pár lidí co mají vlastní veřejku..SUK píše:Jde to. Ale pokud je za NATem, mohlo by to zablokovat i potencialniho slusnyho uzivatele (pokud by byl za nejakou vetsi siti)
Na tohle demagogické fórum už nechodím.
Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com
Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com
- Nero
- Rádce
Věc se má aktuálně tak, že krom jazzyma nikdo jiný z fóra tu samou IP nepoužíval. Takže snad to nebude představovat komplikace pro "nevinné".
PetrPeter 1975 - 2008
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Není tu na to vhodný thread, tak píšu sem, neboť to tu zase déle nezaznělo a myslím, že je to špatně.
Takže bych chtěl jen vyjádřit svou spokojenost s prací kterou tu císař a moderátoři odvádí a poslat jim velké dík. Hlavně pak Milanovi, který je teď opravdu všude kam se hnu a jeho příspěvky mají hlavu a patu a především rozum, na nikoho neútočí a vždy svěle reaguje. Trochu škoda, že Bull už vzdal své dohadování s místními uživateli.
Takže ještě jednou děkuji.
Takže bych chtěl jen vyjádřit svou spokojenost s prací kterou tu císař a moderátoři odvádí a poslat jim velké dík. Hlavně pak Milanovi, který je teď opravdu všude kam se hnu a jeho příspěvky mají hlavu a patu a především rozum, na nikoho neútočí a vždy svěle reaguje. Trochu škoda, že Bull už vzdal své dohadování s místními uživateli.
Takže ještě jednou děkuji.
- Nero
- Rádce
Děkujeme
Na druhou stranu, smysluplnou kritiku vždy vítáme - však tu na fóru nehlídkujeme jen kvůli sobě
Na druhou stranu, smysluplnou kritiku vždy vítáme - však tu na fóru nehlídkujeme jen kvůli sobě
PetrPeter 1975 - 2008
A gratulujeme k povyseni na oranzoveho generala 
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Za sebe děkuji (i když tu nejsem sám nový oranžový
)
Chci tohle vlákno taky využít a poděkovat bývalému globálnímu moderátorovi wikxzenovi, který pokračuje jako modrý Rádce. I když jsem služebně mladší než on, tak vím, kolik práce a času věnoval tomuto fóru svým slušným a odborným projevem. Plným právem tady pokračuje jako Rádce. Petře díky.
Chci tohle vlákno taky využít a poděkovat bývalému globálnímu moderátorovi wikxzenovi, který pokračuje jako modrý Rádce. I když jsem služebně mladší než on, tak vím, kolik práce a času věnoval tomuto fóru svým slušným a odborným projevem. Plným právem tady pokračuje jako Rádce. Petře díky.
Taky se chci připojit ke gratulaci k nové frčce. Nevím, kdo jiný by si ji tu zasloužil víc. 
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
Taky gratuluji
Velmi tu snahu a vynaložený čas oceňuji 
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Já také gratuluji
Jsme moc rád, že jsi to ty