Ibanez T80N - výstup

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
mikejz

Ibanez T80N - výstup

Příspěvek od mikejz »

Ahoj. POradíte mi někdo ?
Mám Akustické kombo Ibanez T80N. Má výstupy - Line out L a R - 2 x Jack .
Nikde jse ale nevyčetl jaké má parametry a nic.
Jak a kam to můžu píchnout třeba do mixu ... ?
A jakou šňůrou ? Mono či stereo Jack ?
Poradí mi někdo ?
Přílohy
Ibanez-T150S-Troubadour.jpg
haas12345
Kontaktovat uživatele:

Re: Ibanez T80N - výstup

Příspěvek od haas12345 »

Každý je mono jack a jo píchní to třeba do mixu, nebo aktivní bedny, nebo tak ;)
mikejz

Příspěvek od mikejz »

No nevím nevím ... Hrajeme občas s kamarádem - každej má svoje kombíko - nástroj a mikrofon - otočené do "lidí" a jedno malé kombíčko, které máme na sebe jako odposlech.
Kámoš má Ibanez T35 - line out - šňůra XLR/mono jack do "odposlechu(3 vstupý VanHorn 15W)" a hraje mu to krásně (40% gain na vstupu + 30%master výstup)
Já přes line out mono jack/jack - do stejného "odposlechu" a nehraje to skoro vůbec :-(
Nevím zda to napíšu dobře, ale bylo mi doporučeno ať zjistím, zda výstup je symetrický/nesymetrický ... ale nikde nic jsem o parametrech toho výstupu nevyčetl.
Další možnost - rada - dát mezi DI-box.

Přikládám porovnání parametrů z originál manuálů od obou kombíček. Třeba z toho někdo něco vyčte.
Přílohy
kombíka parametry.doc
(96 KiB) Staženo 105 x
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Je to standardní stereo výstup vyvedený přes dva mono konektory. Nad čím bádáš? Prostě zapoj oba dva ty výstupy.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
mikejz

Příspěvek od mikejz »

Nero píše:Je to standardní stereo výstup vyvedený přes dva mono konektory. Nad čím bádáš? Prostě zapoj oba dva ty výstupy.
To jsem právě udělal a "síla" signálu nic moc ... hrálo to hrozně potichu i když jsem na "odposlechu" dal gain i master doplna :-(
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Vyzkoušej to na jiném aparátu, jestli je problém ve výstupu na Ibanezu nebo v "odposlechu". Ale papírově to je standardní linkový výstup, čili v linkovém vstupu na "odposlechu" by to mělo fungovat normálně.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“