Akustická kytara-kombo

Klasické, westernové, hybridní, elektroakustické, ...
Odpovědět
Orbitall

Akustická kytara-kombo

Příspěvek od Orbitall »

Zdravim.
Ve zkušebně bych si chtěl na určitý skldby ozvučit akustiku. Snímače mam ale opravdu se mi nechce kupovat nějaké specializované kombo (akustický). Chtěl se zeptat jak moc bude vadit kytarovému kombu když do něj vpálim španělu :-D. Kombo vlastním Fender Frontman 100w.
Předem díky za odpoveď :-).
Ol'Dawg
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/martink52
Kontaktovat uživatele:

Re: Akustická kytara-kombo

Příspěvek od Ol'Dawg »

Orbitall píše:Zdravim.
Ve zkušebně bych si chtěl na určitý skldby ozvučit akustiku. Snímače mam ale opravdu se mi nechce kupovat nějaké specializované kombo (akustický). Chtěl se zeptat jak moc bude vadit kytarovému kombu když do něj vpálim španělu :-D. Kombo vlastním Fender Frontman 100w.
Bude to hrozný... To tam klidně nech elektriku, možná to ani nepoznáš...
Hrajete dobře, když vám to připadá snadné.
Cort Gold Edge LE + L. R. Baggs Anthem
AER Alpha
http://www.kytara.net
shoooter

Příspěvek od shoooter »

Orbitall píše:Zdravim.
Kombu to rozhodně vadit nebude :lol:
Na tohle demagogické fórum už nechodím.
Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com
jorus

Příspěvek od jorus »

Můj oblíbený muzikant dříve hrál na 12 strunou takamine přes fender twin reverb, znělo to výborně, takže asi záleží na nastavení...
pjung

Příspěvek od pjung »

Na nastavení čeho? Komba pro akustické a elektrické kytary se dost zásadně liší. Když ti kombo pro el. kytaru ořeže frekvence, které jsou pro akustickou kytaru typické a nutné, co chceš pak nastavovat?
"Don't play what's there, play what's not there"
Miles Davis
FilipRocker

Příspěvek od FilipRocker »

Zkus AC-3 od Bosse, simuluje to docela věrně, musíš to ale vést přes linku, do komba to zní hůř. Já chvilku, když byla nouze, hrál s akustikou do lampovýho komba.. A zas tak hrozný to nebylo, trochu to nakreslovalo..no..Bylo to jiný :D
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

On nepotřebuje simulovat, on má akustickou kytaru... To může linkou do PA signál poslat i bez AC3.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
FilipRocker

Příspěvek od FilipRocker »

To jo.. Popř pokud je to ve zkušebně, tak to v nejhoršim může rovnou napálit do toho komba, na ten čistej zvuk to nebude tak hrozný :D
Odpovědět

Zpět na „Akustické kytary“