Co je modelingová kytara?
Pravidla fóra
Co je modelingová kytara?
co je modelingová kytara
- Hegrik
- Kontaktovat uživatele:
Re: co je modelingová kytara a modelingové kombo
uh tak na tohle musím zareagovat. to se ani neumíš normálně zeptat nebo si to najít sám? vždyt tady toho je mraky. nekrmí tě náhodou maminka ještě nebo ti do školy nezavazuje tkaničky?
kdybys alespon poprosil či poděkoval nebo tomu dotazu dal nějakou formu tak bych nějaký odkazy možná našel jako obvykle ale tohle je moc 
To je kytara ve tvaru modelky:

- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Kandidát do threadu nejhnusnějších kytar...
Co je modelingové kombo, najdeš zde: komba-zesilovace-reproboxy/to-zakladni- ... 20315.html
Jako intelektuální cvičení doporučuju si z toho odvodit, co je modelingová kytara, případně se třeba podívat na popisky nějakých takových kytar, jako například Line6 JTV.
Inspirace:
elektricke-kytary/line6-variax-t15064.h ... v*%20kytar*
Překvapivě tu ještě téma o modelingových kytarách všeobecně nemáme. Takže nezamykám, pouze přejmenovávám.
Co je modelingové kombo, najdeš zde: komba-zesilovace-reproboxy/to-zakladni- ... 20315.html
Jako intelektuální cvičení doporučuju si z toho odvodit, co je modelingová kytara, případně se třeba podívat na popisky nějakých takových kytar, jako například Line6 JTV.
Inspirace:
elektricke-kytary/line6-variax-t15064.h ... v*%20kytar*
Překvapivě tu ještě téma o modelingových kytarách všeobecně nemáme. Takže nezamykám, pouze přejmenovávám.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
-
Stanley Glazoff
Hezky
Ale asi nema jackovou dirku na prislusnem miste?
Jak to vypada s novou mysi,sice je to OT,ale uz tu radi dalsi borec 
Už jsem ho umlátil TouchPadem.Stanley Glazoff píše:Jak to vypada s novou mysi,sice je to OT,ale uz tu radi dalsi borec
-
Amityville
Myslím, že toto forum je tu nato a by sme si navzájom radili a nie si nadávali.Len sa opýtal tak hneď nemusíš urážať.Hegrik píše:uh tak na tohle musím zareagovat. to se ani neumíš normálně zeptat nebo si to najít sám? vždyt tady toho je mraky. nekrmí tě náhodou maminka ještě nebo ti do školy nezavazuje tkaničky?![]()
![]()
kdybys alespon poprosil či poděkoval nebo tomu dotazu dal nějakou formu tak bych nějaký odkazy možná našel jako obvykle ale tohle je moc
Re: Co je modelingová kytara?
Ale jde i o to, jak se zeptal. Dotaz se dá formulovat i slušně a trochu na úrovni.
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Někoho uráží odpověď a mě třeba urazil ten "dotaz". Když chci od někoho poradit, existují taková zázračná slovíčka. A "abraka dabraka" to rozhodně nejsou. Dále mě uráží prznění češtiny. Na začátku věty chybí velké písmeno a na konci otazník. Je-li to tedy dotaz a tudíž věta tázací. To všechno patří k základnímu vzdělání a slušnému chování se ve společnosti, byť jsme všichni schováni za monitory.Amityville píše:Myslím, že toto forum je tu nato a by sme si navzájom radili a nie si nadávali.Len sa opýtal tak hneď nemusíš urážať.
Staří mazáci tady na fóru by si nedovolili tímto stylem položit dotaz.
Proto chápu Hegrika, že odpověděl tak, jak odpověděl. Ono v Čechách stále platí "na hrubý pytel hrubá záplata" a "jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá". Proto i já jsem reagoval jak jsem reagoval.
A Hegrik rozhodně nikomu nenadával. Žádnou nadávku tam nevidím. Zrovna Hegrik patří k těm uživatelům, kteří se snaží pomoci jak radou, tak případně navedením na odpověď.
Tímto ukončuji tuto debatu, která nesouvisí s tématem tohoto vlákna.
.
-
Amityville
Ja rozhodne nechcem nikoho podráždiť.Ale vidíš ty si dôvody prečo sa ti to nepáči sformuloval dobre.MilanT píše:Někoho uráží odpověď a mě třeba urazil ten "dotaz". Když chci od někoho poradit, existují taková zázračná slovíčka. A "abraka dabraka" to rozhodně nejsou. Dále mě uráží prznění češtiny. Na začátku věty chybí velké písmeno a na konci otazník. Je-li to tedy dotaz a tudíž věta tázací. To všechno patří k základnímu vzdělání a slušnému chování se ve společnosti, byť jsme všichni schováni za monitory.Amityville píše:Myslím, že toto forum je tu nato a by sme si navzájom radili a nie si nadávali.Len sa opýtal tak hneď nemusíš urážať.
Staří mazáci tady na fóru by si nedovolili tímto stylem položit dotaz.
Proto chápu Hegrika, že odpověděl tak, jak odpověděl. Ono v Čechách stále platí "na hrubý pytel hrubá záplata" a "jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá". Proto i já jsem reagoval jak jsem reagoval.
A Hegrik rozhodně nikomu nenadával. Žádnou nadávku tam nevidím. Zrovna Hegrik patří k těm uživatelům, kteří se snaží pomoci jak radou, tak případně navedením na odpověď.
Tímto ukončuji tuto debatu, která nesouvisí s tématem tohoto vlákna.
.
- ombre
- Bydliště: Východní čechy,ještě v Evropě,jak říkají někteří, za Českou Třebovou už je Asie
A co je to modelingová kytara?Prosím pěkně?
SG Epina-gibson snímače,Fender Squier- Macho snímače,Blackheart Killer Ant,Pod 2,asi dvacet různých efektů.Fender Telecaster Squier,Akustika Sigma guitar,Zoom G1on.
-
Stanley Glazoff
Tady je modelingovy kytarista 
Já bych řek, že typická modelingová kytara je tohle: http://www.jolana.info/bigbeat/bigbeat.html

EDIT: hmm tak nic spletl jsem si pojmy...

EDIT: hmm tak nic spletl jsem si pojmy...
Naposledy upravil(a) morolidin dne 14.04.2013 20:06, celkem upraveno 1 x.
Kytary: Ibanez RGDIX6PB Iron Label, Squier Bullet Mustang HH
Komba/Zesíky: Mooer GE200, Blackstar ID:CORE 40H, Blackstar FLY-3
Komba/Zesíky: Mooer GE200, Blackstar ID:CORE 40H, Blackstar FLY-3
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Kytara schopná modelovat digitálně zvuk, který by samotné snímání strun elektromagnetickými nebo piezoelektrickými snímači nevytvořilo. Jeden nástroj ti tak může znít jako strat, tele, LP, SG, pololubovka, superstrat, akustika... Často umožňuje i pracovat s laděním nebo nabízí efekty.ombre píše:A co je to modelingová kytara?Prosím pěkně?
Příklady: Line 6 JTV, Fender VG Strat, Gibson Les Paul X...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008