Výber správneho komba do 9000 (360 Euro)

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
Amityville

Re: Výber správneho komba do 9000 (360 Euro)

Příspěvek od Amityville »

Znie to naozaj úžasne len či by to malo taký zvuk aj s tou mojou cortkou. Časom chcem kúpiť novú ale zatial by to muselo počkať.
Mikroon

Příspěvek od Mikroon »

jasně to nech na jindy.Kór když ještě hledáš svůj zvuk.Teď si sežeň něco co bude mít dostatečnej výkon a hlavně kvalitní kabel :D pak bych řešil a šetřil na tu kejtru.Myslim že tahle hlava řve asi dost :D
Amityville

Tak myslím, že už som sa rozhodla. Dúfam, že nebude mať nejaké poruchy ale veď ktoré zosilňovače by nemali? Myslím že všade sa môže stať nejaká chyba. A toto vyzerá naozaj úžasne.Asi to objednám len škoda, že si to nemôžem odskúšať v hudobninách lebo toto tam nemali. Potom sa ešte poobzerám po efektoch a hlavne kvalitnom kábli :-)
Naposledy upravil(a) Amityville dne 14.04.2013 17:24, celkem upraveno 2 x.
Latam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latam »

"Nehrál jsem, ale myslím.." "skvělá rada!" Jasně, tranďák za sedmičku bude určitě pecka a bude hrát tutově líp, než marshall MG. Panebože :roll: K čemu se vůbec na něco ptáš, když si stejně vybereš první šmejd, který ti někdo poradí bez vyzkoušení? Padlo tady spoustu užitečných rad a ty se chytíš té nejblbější... Běž do obchodu, nech si nacpat něco od prodavače a zbytečně už neotravuj lidi, kteří se ti jako pitomci snaží pomoct. Zvuk stejně očividně neřešíš, tak je to fuk ne?
LukasMrazoun

Příspěvek od LukasMrazoun »

Hej to Laney má snad ještě horší zvuk než ten muj Marshall MG :D
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

LV300 nebrat. Minimálně kombo ne. Jak to zní s nějakým slušným boxem, nevím.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Amityville

Latam: Vážne ? Tak keď si taký odborník a máš vela skúseností prečo si sa neozval skôr ? Videla som videa a zvuk bol úžasný. Ale keď chceš byť odborník tak čo také by si poradil ? Som zvedavá čo vyberieš. Niekto mi niečo poradí a niekto iný mi tu začne nadávať načo otravujem ľudí. Keď s tým nesúhlasíš píš normálne ako ostatní.
Sajmon

Příspěvek od Sajmon »

Amityville píše:Videla som videa a zvuk bol úžasný.
Já třeba viděl video, že celý svět ovládají židé. Nějak jsem tomu ale nevěřil.
Videa nejsou to stejné, jako když to slyšíš v reále.
A vzhledem k tomu, že ti do rozpočtu zbývaj cca necelý dva litry, tak jsem zvědavý, co si k tomu koupíš za box. Ten box od Laney, co se ti k tomu líbil stojí cca 7-8 tisíc.
Ale co,tvoje peníze. Ať ti to hraje. ( a ať už za dva měsíce nepřemýšlíš, jak se toho zbavit )

A jinak na tvém místě bych nerejpal do ostatních. Poslala se ti tu hromada věcí, na plno z nich si ani nic neřekla. A to tu lítaly docela slušné nabídky. Pak si poslechneš jedno video a chceš něco hned bez rozmyslu objednávat.
Naposledy upravil(a) Sajmon dne 14.04.2013 17:31, celkem upraveno 1 x.
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Latam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latam »

Mě je celkem fuk, na co budeš hrát. Od začátku je jasné, kam tahle debata spěje. Dobré rady už tady padly tak proč bych je opakoval? A mám já povinnost tobě radit? Mě mrzí, že plýtváš časem lidí, kteří se ti snaží pomoct. Nezjistíš si ani elementární základy ohledně výběru aparát a doufáš, že ti někdo poradí nějaký zázrak... Takže jak psal mmjuz, ať to má sto watů a velkou bednu... Tvému egu určitě vyhoví ;) Jinak jestli chceš radu, vem valvekinga.
Amityville

Sajmon : Tvoje rady si cením ale hneď na začiatku som napísala, že môžem priplatiť a zato že do názvu tejto diskusie bolo pridané do 360 € zato nemôžem. A napísala som tiež, že nechcem nič z bazaru a vy ste mi radili veci hlavne z bazaru. Akože to by bolo v pohode keby kúpim niečo z bazaru a zvuk by to malo na prd? A do nikoho nerípem ale keby svoj komentár Latam napísal jemnejšie potešilo by ma to. Latam : Ty svoje komentáre asi vážne nedokážeš napísať normálne, že ? Nemusíš mi radiť ale ani písať do tejto diskusie
PS: Ešte som to nekúpila
Latam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latam »

Amityville píše:Akože to by bolo v pohode keby kúpim niečo z bazaru a zvuk by to malo na prd?
Mnohem lepší, prodáš ho totiž za stejnou cenu, jako koupíš. U nové věci téměř okamžitě ztratíš 40% hodnoty. Já takhle na bazaru prostřídal několik aparátů a kytar, než jsem našel ten správný. A tratil jsem na tom minimum jeslti vůbec něco. Pokud je rozpočet vyšší (jaký?), jdou na bazaru už najít skvělé věci. Pokud ale na nové věci trváš (spolehlivost? já se svým přes 30 let starým marshallem neměl jediný problém), příjde mi to jako dost škoda. Nicméně co se nových věcí týče:

Sice jednokanál, ale skvělý. K tomu by šel sehnat v rámci rozpočtu i hodně solidní reprobox. Za takovouhle cenu už asi dlouho kopit nepůjde
http://www.prag-info.cz/_shop/Zesilovac ... 94404.html
Laney LC15. Ale proč ho kupovat za 8, když na bazaru bývá za 4 žejo
http://kytary.cz/laney-lc15-110/HN102569/
http://www.audiotek.cz/product-41090-eg ... weaker-112
Z výkonějších přichází v úvahu ten valveking.
Amityville

Latam : Taktiež ti ďakujem za rady nemohli sme takto komunikovať od začiatku ? A vidím, že ty sa v tom naozaj vyznáš tak prepáč za moje podpichovanie.Čo si myslíš o tomto IMG stageline 1250R ? A teraz naozaj začínam rozmýšlať aj nadtým bazarom.Predsa len všetko čo si napísal znie presvedčivo .A je naozaj valkeking taký poruchový ? Môj rozpočet je asi tak 12 000 vašich + nejaká tá brigáda.
A ešte som zabudla napísať, že nechcem jednokanál.
Sajmon

Příspěvek od Sajmon »

Tak když nechceš jednokanál a padl blackheart, tak co tohle? Blackheart BH100H
Třeba to o kousek ukecáš a máš v tom všechno. Case,potah,kabel mezi box a hlavu i nástrojovej kabel.

Ukázka: https://www.youtube.com/watch?v=wXrfhamY3Fs

EDIT: Ale bude sranda to tahat :mrgreen:
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Latam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latam »

Amityville píše:Latam : Taktiež ti ďakujem za rady nemohli sme takto komunikovať od začiatku ? A vidím, že ty sa v tom naozaj vyznáš tak prepáč za moje podpichovanie.Čo si myslíš o tomto IMG stageline 1250R ? A teraz naozaj začínam rozmýšlať aj nadtým bazarom.Predsa len všetko čo si napísal znie presvedčivo .A je naozaj valkeking taký poruchový ? Môj rozpočet je asi tak 12 000 vašich + nejaká tá brigáda.
A ešte som zabudla napísať, že nechcem jednokanál.
Škoda, jednokanály mám osobně raděj a v téhle cenové kategorii jsou dostupnější. Nicméně chápu požadavek na dva kanály. S 12 tisící se už dá víc čarovat. Valveking je taková levná klasika, neurazí nenadchne, ale za ty peníze, co je na bazaru je to slušná záležitost. Kolem mě jich pár lidí má a problémy nehlásí :) Nebude to asi uplně bezproblémový aparát, nicméně strach bych neměl. Za víc peněz bych se podíval na to, co už tady padlo - laney VC 50 nebo LC 50, 30, je tam i jeden kus marsahall haze, s trochou štěstí by šlo sehnat kombo JCM 900. Klidně to peavey 6505 kombo. Nebo třeba engl screamer/thunder http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=7 ... =50&order= Všechno by to měly být solidní, spolehlivé a dobře znějící aparáty. Na IMG jsem bohužel nehrál, ale reference to má poměrně solidní.

Co se BH 100 týče, to mi příjde taky předražené. Za ty peníze už jde vybrat nejspíš lepší aparát a navíc by se s bednou nevlezl do limitu. Btw. houdek ho taky doprodával snad za 9 nebo 10 tisíc nový :) tehdy jsem musel hodně odolávat...
Sajmon

Příspěvek od Sajmon »

Latam píše:Co se BH 100 týče, to mi příjde taky předražené. Za ty peníze už jde vybrat nejspíš lepší aparát a navíc by se s bednou nevlezl do limitu. Btw. houdek ho taky doprodával snad za 9 nebo 10 tisíc nový :) tehdy jsem musel hodně odolávat...
Aha,já začal Blackhearty sledovat teprve nedávno, takže jsem viděl ten zesilovač kdesi za 18000, bednu tuším kolem 8, tak mi to po připočtení casu,potahů a kabelů nepřišlo tak hrozné.

A do limitu by se víceméně vešla. 12000+ brigáda = ukecat cestovné a je to v kapse :)
Latam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latam »

Za ty prachy už bych zase šel do něčeho jiného :) U BH 100 bych měl strach z velkého poklesu ceny při případném dalším prodeji. Za tenhle peníz už jdou pořídit např. hlavy od englunebo třeba orange dual terror. V tohle cenovém limitu bych se držel spíš komba, mám dojem, že poměr cena/kvalita je přecejenom lepší. Pokud bys totiž počítal třeba 12 za hlavu a pak třeba 4 za bednu, můžeš mít zase už např. mesa caliber kombo. A to už je zase o trochu lepší kus.
Sajmon

Příspěvek od Sajmon »

To zase jo. :) Mně třeba ENGLy nelákají vůbec, takže mě z mého pohledu ani nenapadly.

EDIT: Pardon za OT, můj pohled sem nepatří.
Latam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latam »

Sajmon píše:To zase jo. :) Mně třeba ENGLy nelákají vůbec, tak na to mám jiný pohled, tě mě z mého pohledu ani nenapadly.
Já je taky moc nemusím. Nicméně tady nahazuju spíš tipy na aparáty, na kterých by se v případě dalšího prodeje moc neprodělalo. Mám takový pocit, že tazatelce by aparát takového konceptu mohl vyhovovat. Nebo takhle, že nemá žádný konkrétní zvukový požadavek. Tzn. sehnat nějaký solidní aparát, který moc nepadne na ceně a za pár let, až bude mít jasnou představu o zvuku, koupit něco jiného.
Mikroon

Příspěvek od Mikroon »

"Nehrál jsem, ale myslím.." "skvělá rada!" Jasně, tranďák za sedmičku bude určitě pecka a bude hrát tutově líp, než marshall MG.

Já si někdy připadám jak tatar.Někomu něco poradim a on řekne že to nechce z bazaru tak odkážu na věci nový s tim že to nedoporučuju protože to neznám ale někdo by mohl ze svojí zkušenosti poradit jestli brát nebo ne.Nakonec se ukáže uvědomělej chlápek,co div né v afektu zopakuje to co tu psalo už několik lidí.Ten odkaz na 15w kombo a zesík :D dobrý proč né.Jinak v pořádku tvoje rady dávaj smysl a zmínit poměr cena/kvalita ohledně komba a hlava+box byla nejspíš nelepší rada :D Vim že už se to na tom fóru řešilo Xkrát a že mohla dostat odpověď pročtením fóra.Ale asi se na to chtěla zeptat po svém.Tak by to chtělo se rozmyslet než něco napíšeš a vzpomenout si kolik si toho o aparátech věděl ty když si začínal.Možná dost.Každopádně jak ti dala najevo,asi jí tenhle styl odpovědi nebyl uplně příjemnej.A ani se moc nedivim.

Jinak vim že tahle odpověď neni žádná rada a jestli to sem nepatří tak se omlouvám ale prostě nemám rád tyhle reakce.Nikdo nikoho nenutí odpovídat
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

Lidi se tu snaží radit.. A zadarmo.. A ni nevíš jak naštve, když se tu musí psát to samé po X-té a ještě se objeví někdo, kdo tu nadhodí krám, s tím, že by snad mohl být fajn :D taky mi připadá, že tu jsou tataři :D

Já bych asi zkusil některý bazarový laney (celolampový)
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“