Bazarové tipy a komentáře

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Odpovědět
necibici
Moderátor
Bandzone: bandzone.cz/attacus

Re: Nejhorší věci v bazaru

Příspěvek od necibici »

Možná se pletu,ale asi to bude nějakej mlaďas,co si sečetl,kolik do toho dal a teď by to chtěl nejlíp za tu cenu prodat..
Letos je to bída všude,nikdo nemá prachy a když už se vám někdo ozve chce poštovný v ceně. :cry:
Tama Superstar,Meinl,Anatolian,Stagg,Evans,Balbex.
Criser

Příspěvek od Criser »

Asi jo, nebo někdo čeká, že na to natrefí totální neznalec a nechá se ojebat. Zajmalo by mě jestli se na to fakt někdo chytí... A náhodou i letos se dá najít dobrá nabídka - já jsem koupil imperialstary s HW a dvojšlapkou (sice jen Basix V4) za 6000...
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Příspěvek od Monikad »

Criser píše:Asi jo, nebo někdo čeká, že na to natrefí totální neznalec a nechá se ojebat. Zajmalo by mě jestli se na to fakt někdo chytí... A náhodou i letos se dá najít dobrá nabídka - já jsem koupil imperialstary s HW a dvojšlapkou (sice jen Basix V4) za 6000...
Pokud ty Tamy byly v dobrém stavu, pak to byl dobrý kauf i bez doubla :wink:
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
Criser

Příspěvek od Criser »

Monikad píše:
Criser píše:Asi jo, nebo někdo čeká, že na to natrefí totální neznalec a nechá se ojebat. Zajmalo by mě jestli se na to fakt někdo chytí... A náhodou i letos se dá najít dobrá nabídka - já jsem koupil imperialstary s HW a dvojšlapkou (sice jen Basix V4) za 6000...
Pokud ty Tamy byly v dobrém stavu, pak to byl dobrý kauf i bez doubla :wink:
Hraju na ně pořád a neztěžuju si, byly na tom Aquariany Performance II takže jsem ani nemusel přeblaňovat - zvuk je výborný. Ještě mi k tomu dal hajtku a dva crashe 101, ale to nestojí moc za zmínku...Jinak tu dvojšlapku jsem samozřejmě poslal o dům dál, takže se dá říct že bez té dvojšlapky mě stály 4500 :)
Bezmozek

Příspěvek od Bezmozek »

Kdyby někdo chtěl utopit pět v mosazi:
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=7 ... =25&order=
A každýmu jsem to tady na tý točně říkal.... :roll:
Moleek

Příspěvek od Moleek »

Zajímavý je, že ve svojí době se mi Paiste 101 18" Crashride (používaný jako crash) docela líbil.
Zajímalo by mě, jak by obstál dneska, kdybych ho po roce nerozmlátil a teď bych ho pověsil mezi ty dva Anatoliany...
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Monikad
Rádce

Příspěvek od Monikad »

Moleek píše:Zajímavý je, že ve svojí době se mi Paiste 101 18" Crashride (používaný jako crash) docela líbil.
Zajímalo by mě, jak by obstál dneska, kdybych ho .....pověsil mezi ty dva Anatoliany...

Zvukově by se mezi nimi ztratil. myslím tím, že Anatoliany by jej zvukově smázly!! :twisted:
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
Criser

Příspěvek od Criser »

http://aukro.cz/bici-oxygen-obaly-cinel ... 67924.html - tak při čtení tohoto inzerátu jsem se vážně pobavil... Cena je podle mě neuvážená, ale dají se najít i horší věci na bazarech. Největším trnem v oku pro mě byl popis inzerátu. Já nevím - i kdyby ta nabídka byla sebelepší, tak bych měl docela blok s někým takovým komunikovat. Jaký názor na to máte vy??
Lukis

Příspěvek od Lukis »

Criser píše:http://aukro.cz/bici-oxygen-obaly-cinel ... 67924.html - tak při čtení tohoto inzerátu jsem se vážně pobavil... Cena je podle mě neuvážená, ale dají se najít i horší věci na bazarech. Největším trnem v oku pro mě byl popis inzerátu. Já nevím - i kdyby ta nabídka byla sebelepší, tak bych měl docela blok s někým takovým komunikovat. Jaký názor na to máte vy??

Já tyhle bicí shodou okolností mám, koupil jsem je před rokem z kytar.cz za 8500,- bez činelů. Nezdá se mi, že by cena byla nějak neuvážená za 8500 plus činely a obaly :) ale taky bych zvážil koupi, minimálně vzhledem k jazykové (ne)gramotnosti pisatele :lol:
Criser

Příspěvek od Criser »

tak nevím jestli jsem se špatně díval, ale zdá se mi že jsem viděl Oxygeny i kolem 6000 - 6500,- ale asi jsem se spletl...Však taky jak jsem psal, že ta cena není to nejhorší na tom inzerátu - šlo spíš o tu (ne)gramotnost...
monty25

Příspěvek od monty25 »

Tak jsem opět našel jednoho podvodníčka!! Posuďte samy! http://hudba.bazos.cz/inzerat/23597031/ ... tiv-DE.php
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

monty25 píše:Posuďte samy!
A my pánové můžeme také posouditi? :)
necibici
Moderátor

Příspěvek od necibici »

Co jako máme posuzovati tvůj(samy),nebo jeho pravopis? Ten Komosný je taky správná čecha..podivte se na jejich výrobu...i po částech lze rozprodat..
A podle čeho jsi poznal,že je to podvodník???
Criser

Příspěvek od Criser »

taky mi to nepřijde nijak moc zly...

ale tady jsem našel další perličku, která ani nepotřebuje komentář - http://hudba.bazos.cz/inzerat/23608015/ ... lickou.php
Monikad
Rádce

Příspěvek od Monikad »

Criser píše:taky mi to nepřijde nijak moc zly...

ale tady jsem našel další perličku, která ani nepotřebuje komentář - http://hudba.bazos.cz/inzerat/23608015/ ... lickou.php

Tývago!!! 18 litrů za tuhle papírovou atrapu bubnů??? pravda i se stoličkou :)))))))))))

To ten člověk má koupěchtivé zájemce o bubnování za tak velký blbce???

Pokud někdo zjistíte, jestli to někdo za tyhle peníze koupí, pak mi prosím zkuste sehnat jméno nebo kontakt na toho kupce. zavazuji se slavnostně, že jeho fotografii i s jménem budeme s kapelou bezplatně vozit po čechách po koncertech a budeme ukazovat úplně zdarma celý rok i na webu! takový člověk toiž musí být vyjmečně hloupý a to si zaslouží velkou reklamu!!!

Ale valstně pokud by byla fotka i s celým jménem toho vykuka co to prodává, tak by to stálo za to jej někde zdarma ukazovat taky!!! :evil:
monty25

Příspěvek od monty25 »

Omlouvám se za tiskovou chybu která nastala v předchozím příspěvku!
A teď k "bicím Magnum", nechal jsem si od prodávajícího poslat fotky a na nich je jasně vidět že jsou to bicí Basix a cedulka Magnum je tam přišroubovaná šrouby!
Přílohy
20130226_153921.jpg
Monikad
Rádce

Příspěvek od Monikad »

monty25 píše:Omlouvám se za tiskovou chybu která nastala v předchozím příspěvku!
A teď k "bicím Magnum", nechal jsem si od prodávajícího poslat fotky a na nich je jasně vidět že jsou to bicí Basix a cedulka Magnum je tam přišroubovaná šrouby!
Nevím jestli je to nějaké vylepšení.... BASIX v určitých řadách je již známá firma, MAGNUM slyším v souvislosti s bubny úplně prvně....
Sam Jr.
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/samjr

Příspěvek od Sam Jr. »

Magnum je stejná značka jako Basix - čína dělaná pro německý ochoďák Musik Produktiv, stejně jako třeba Milenium pro Thomann
Monikad
Rádce

Příspěvek od Monikad »

http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=7 ... =25&order=

To si ta dotyšná slečna Červeňáková fakt myslí že tohle jsou "bicí PEARL"???? Má pravdu ale v tom že je to "těžko sehnatelné" :)))))) takováhle lidová tvořivost na domácí trenažér je ale úžasná. Zvláště pak že tam zručný zámečník použil i moho prvků mátek ;)
necibici
Moderátor

Příspěvek od necibici »

První co mě praštilo,je ta hajtka bez nožiček na plovoučce..
Fakt zajímavý paskvil..
Ta šlapka bude mít asi zkrutnou pružinu..
Je to vůbec možný,že ten modul vyráběl Pearl?
Muj odhad ceny je do 2t. :lol:
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“