Salvation Mods

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Re: Salvation Mods

Příspěvek od bubucci »

tady bych souhlasil s Bummerem, časy třech tónů v 3 minutách umřeli zároveň s punkem, ne? :D Navíc mě používání 8-strunek nějak nedává smysl, takže do toho asi ani nemám co kecat :D

2Fade: Mě se ten camerock líbí v té Whitesnake ukázce, tady by mě to nepřesvědčilo ke koupi. Ale vyzkoušel bych si ho rád, o tom žádná.
klobasnik

Příspěvek od klobasnik »

Jde o skladbu kapely Meshuggah s názvem Stengah. Hodnota je v tom, že to zní dobře bez použití digitálních procesů- Tónů je tam víc. Někomu nedává smysl omezení na šest strun.
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Nechci flejmovat, ale zrovna tady mám pocit, že by jich šest stačilo. :D
(a fakt je to skutečná písnička :shock:)
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
klobasnik

Příspěvek od klobasnik »

Tady bych to zastavil a dál bych se k tomu nevyjadřoval. Nedělá to dobrotu. Vy si šmidlejte to svoje, já taky. Měl bych ještě pár poznámek, ale tím bych si protiřečil.
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

klobasnik píše:Tady bych to zastavil a dál bych se k tomu nevyjadřoval. Nedělá to dobrotu. Vy si šmidlejte to svoje, já taky. Měl bych ještě pár poznámek, ale tím bych si protiřečil.
přesně tak to bylo myšleno, žádný flame :wink:
klobasnik

Příspěvek od klobasnik »

Ruku na srdce, zamrzí to. Mohla z toho být konstruktivní debata, která by mohla obohatit celé forum. Takhle to může skončit akorát u piva.
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

ale no tak, neni treba se hned certit. Nekomu se nelibi prirozeny zvuk pokažené tatramatky, jiný si v něm zase libuje.... právě proto se dělala tahle ukázka. Aby se ukázaly široké možnosti modulu Camerock (od whitesnake light crunche az po tohle underpeklo). Tobe, stejne jako me, se nelibi spousta jinych stylů hudby a určitě bysme našli (a nejednou použili) i mnohem ostřejší vyjádření.
Takže proč se hádat, když moduly můžou uspokojit každého ;)

PS: další megakult (tentokrat z úplně jiného konce muzak buznysu) už je otestovaný a jeví se velmi zajímavě
Muzete tipovat co jeste nebylo tonym zmodulizovano a stalo by to za to...
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

ukázka byla cílená právě na djentlemany a to je v poslední době nezanedbatelná část trhu. A v neposlední řadě ukázala i možnosti modulu a šikovnost nahrávačů :lol: Kdyžtak napiš i jaký byl použitý koncák, dík :wink:

ad PS: vrabci na střeše si štěbetali, že by to mohlo být dělitelné nějakým prvočíslem, ne ? :twisted:
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

bubucci píše:ukázka byla cílená právě na djentlemany a to je v poslední době nezanedbatelná část trhu. A v neposlední řadě ukázala i možnosti modulu a šikovnost nahrávačů :lol: Kdyžtak napiš i jaký byl použitý koncák, dík :wink:

ad PS: vrabci na střeše si štěbetali, že by to mohlo být dělitelné nějakým prvočíslem, ne ? :twisted:
myslim ze RM100.
a ten tip je sice rafinovany, ale i kdyz Divided/13 hraje dobre a zakaznik je spokojen, neni to zadny megakult a byla to jenom custom zakazka.
krasty

Příspěvek od krasty »

hyenik píše:Nekomu se nelibi prirozeny zvuk pokažené tatramatky, jiný si v něm zase libuje....
Tatramatka, co mi při ždímání běžela naproti ke dveřím a hned na to vytopila několik partají - zamáčkl jsem slzu při té vzpomínce :lol:

hyenik píše:...další megakult (tentokrat z úplně jiného konce muzak buznysu) už je otestovaný a jeví se velmi zajímavě. Muzete tipovat co jeste nebylo tonym zmodulizovano a stalo by to za to...
Že by byla už hotová moje zakázka? Dumble Overdrive Special?
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

no tenhle tip uz by sedel, pomahal jsem doladovat obvod, ale myslim ze hotovy jeste neni ;)
krasty

Příspěvek od krasty »

Škoda, už se nemůžu dočkat ..... :cry:
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

tak to nevim, kdyz jsem Mark I jeste nedal k zmodulizovani :)
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

je*zis Mark I porad, koho to zajima? ;) Jak je kultovni vidis jasne, kdyz ho nemuzes prodat ani v cesku (vrakovisti M/B pro cely svet ;)

jenom pro zajimavost, jak se popasoval Xtacy modul s Bognerem Ecstasy
http://mtsforum.grailtone.com/viewtopic.php?t=14797

Obrázek

Pred mnoha a mnoha lety to mel byt muj jediny modul (stock XTC) :)
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

copak mark I prodavam? ;) v cesku neprodas spoustu zahranicnich kultu, treba s mark IIC+ to byl taky trochu problem :)
The Edge

Příspěvek od The Edge »

Jaký je rozdíl mezi moduly Rhoadie a Duoplex? Ví to někdo? Duoplex jsem už slyšel,ale nikde nemůžu najít zvukovou ukázku modulu Rhoadie.
Fender Stratocaster, Fender Telecaster, Gibson Les Paul Std, Gibson ES-335, PRS Custom24, VOX AC30CC1, Randall RM22H, Hughes Kettner Tubemeister 112, Boss GT-10, Maxon TOD-9, Boss TU-3
krasty

Příspěvek od krasty »

The Edge píše:Jaký je rozdíl mezi moduly Rhoadie a Duoplex? Ví to někdo? Duoplex jsem už slyšel,ale nikde nemůžu najít zvukovou ukázku modulu Rhoadie.
Možnost zapojení kanálů do "kaskády". Větší gain.
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

aha, ja myslel ze kaskada je uz u normalniho duoplexu.
krasty

Příspěvek od krasty »

Kinx píše:aha, ja myslel ze kaskada je uz u normalniho duoplexu.
Tam je podle mě klasický mix obou kanálů jako u plexiny, ale určitě k tomu dá i něco Hyenik.
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

jsou vlastne shodne (oba maji moznost blend i stacked gainu), lisi se designem a prepinacem Lo/Hi u Rhoadie = vic metal :) Muzou se pouzit i silne snimace a nebudou prebuzovat nizke gainy a vetsi rozsah gainu smerem ke crunchi.
Duoplex vzhledem k orientaci na "more vintage" ma pouze Hi vstup.

PS: taky proto se zatim nedelala ukazka Rhoadie (= duoplex) a dala se prednost jinym modulum. Byla poptavka po Randy Rhoads soundu a nekteri lide proste neveri ze duoplex hraje stejne, tak i proto tohle vizualni rozliseni.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“