Ohnutí krku s tvrdýma strunama
Pravidla fóra
Ohnutí krku s tvrdýma strunama
Mám proublém... potřeboval bych zvuk sedmistrunky, takže jsem si objednal struny od GHS 011/ 014/ 018/ 036/ 052/ 070, ale teď se obávám, že mi to asi dost napruží krk, co? Víte někdo co s tím, kromě toho, že bych to musel celý seštelovat, což nechci...:-/
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Proboha, co to je v tom nadpise?
Jinak štelovat to asi moc nemusíš, uvidíš, jak se to bude chovat, až tam ty dráty natáhneš, pak maximálně sešteluješ výstuhu krku, možná dohmat. Zvuku sedmistrunky jedenáctkama ale stoprocentně nedosáhneš, to budeš muset sáhnout asi po většim kalibru (.13 možná se dělaj i .14, ale to nevim jistě) a hodně podladit, pro začátek drop C, pak možná níž, ale nevím jaký máš snímače, levný by to nemusely stíhat,...
Jinak štelovat to asi moc nemusíš, uvidíš, jak se to bude chovat, až tam ty dráty natáhneš, pak maximálně sešteluješ výstuhu krku, možná dohmat. Zvuku sedmistrunky jedenáctkama ale stoprocentně nedosáhneš, to budeš muset sáhnout asi po většim kalibru (.13 možná se dělaj i .14, ale to nevim jistě) a hodně podladit, pro začátek drop C, pak možná níž, ale nevím jaký máš snímače, levný by to nemusely stíhat,...
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
No, ale 12 adario jsou klasicky dimenzovaný struny, kde bude E končit okolo 52. Ty boomers (tady myslim že jde o zakk wylde sig) maj E 70 a to nacpat do běžnýho nultáku je skoro nemožný...
Pominu-li teda pomoc kamarádky rašple a definitivní znehodnocení nultáku pro jiné použití...
Pominu-li teda pomoc kamarádky rašple a definitivní znehodnocení nultáku pro jiné použití...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008