Kombinace značek činelů

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Odpovědět
patrik.safar

Kombinace značek činelů

Příspěvek od patrik.safar »

zddravim chtěl bych se zeptat nevim jestli to neni blbej dotaz na bici hraju jen tak o kourove kdyz mame ve zkušebně pauzu jo ale zajimalo by me jak je to s kombinaci značek činelů ... mame sadu PAISTE tak pravě se chci zeptat jestli někdo má proste kombinaci třeba Meinl k tomu jestli to neni třeba zvukově nepřijatelný ..diky
karku

Re: Kombinace značek činelů

Příspěvek od karku »

jasne ja mam 16 crash a 20 ride paiste a 18 crash meinl
Moleek

Příspěvek od Moleek »

Já mám hajtku půl na půl Paiste a Zildjian, ride Amati a crashe Anatolian. Nevidím v tom problém.
U slavných bubeníků většinou uvidíš jen jednu značku, ale to je hlavně proto, že s ní mají smlouvu, takže ani nemají jinou možnost
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Příspěvek od Monikad »

Vždy jde v první řadě o zvuk, ne o značku. I v rámci stejné značky najdeš činely, které se k sobě zvukově nehodí....... já se tedy poslední roky snažím mít vždy plechy od jedné značky, ale vždy tomu tak nebylo a nemyslím si že by to bylo v něčem zlé....
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
Kajda
Rádce

Příspěvek od Kajda »

Monikad píše:Vždy jde v první řadě o zvuk, ne o značku. I v rámci stejné značky najdeš činely, které se k sobě zvukově nehodí....... já se tedy poslední roky snažím mít vždy plechy od jedné značky, ale vždy tomu tak nebylo a nemyslím si že by to bylo v něčem zlé....
Přesně tak, napsala bych to stejně :)
Mapex Orion, Paiste 2002, double Mapex Falcon
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“