Na co hrajete?

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Re: Na co hrajete?

Příspěvek od Bummer »

Co teprve až uvidíš třeba Paula Gilberta. ;) Hammet je (byl) možná rychlej, ale jinak jsem od něj nikdy neslyšel nic, co by vynikalo i něčím jiným.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Stanley Glazoff

Příspěvek od Stanley Glazoff »

Nezlobte se na mne,ale vynikal Hammet nekdy rychlosti?Zadny feeling,prumerna technika,invence take nehrozi,kluci museli byt blahovi,ze Mustaina vymenili za TOHLE :oops: Kdyz ho porovnam s jinyma klasikama v tomhle zanru,jako Skolnick,Friedman,a i ten Mustaine,tak Kirk je vedle nich cvicena opice,nic vic...
Trey
last.fm: http://www.last.fm/user/Roonagu
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/roonagu

Příspěvek od Trey »

když pominu fakt že je to OT, tak to zase jedna z těch "modních vln" jak je vlastně Hammet na houby?
Není nejrychlejší, ani nejtechničtější, (ikdyž http://www.youtube.com/watch?v=455-CIgc7co ) ale jeho sola jsou ikonický, Mustaine moc dobře ví proč si k sobě bere hráče jako Friedman a Broderick.
Dustborn - http://bandzone.cz/dustborn
Arthemion - http://bandzone.cz/arthemion
Strandberg Boden NX7, Badstroke Invader 7, Ibanez RGA420Z, Jackson RR24, DOWINA DCE111-LE
Quad Cortex, Marshall JVM410H, ENGL E650 Ritchie Blackmore,
mikrofony: Shure SM7B, T.bone SCT2000
Stanley Glazoff

Příspěvek od Stanley Glazoff »

Je to OT,ale nedalo mi to.Kdyz co tak to muzem probrat jinde :) Na modu kaslu,ale Kirk opravdu neni zadny zazrak,Mustaine mozna potrebuje k sobe takovy kytaristy,ale i sam je o nekolik trid vys.Tak zbyva jen poprosit Milana at nam to premisti do threadu o Metallice(nebo Megadeth,podle toho co ma rad min :D )
Hooker

Příspěvek od Hooker »

To Harakiros:
Ďakujem. A s tými prstami to nie je také zlé,doťahujem zanedbané, dávam tomu tak rôčik..))
petrzelk
V karanténě

Příspěvek od petrzelk »

hraju na el kytaru shadow
MilanT

Příspěvek od MilanT »

Tak to je pěkné.
A prozradíš nám výrobce (AXL, LTD, BC Rich, Ibanez...)?
Peťan V.

Příspěvek od Peťan V. »

Shadow je právě ten výrobce nebo spíše značka. Tyto kytary se vyráběly v Hořovicích, proto se sem tam nějaký kousek v ČR ukáže, ale víc o Shadow nevím.

Edit:
Toto je fotka jednoho kousku dodatečně dodělanýho přímo v Hořovicích. jsem od tam měl pár kytar, ale to je asi pět možná šest let zpátky.
Přílohy
Foto 01 Horovice, 22-10-2006.jpg
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
MilanT

Příspěvek od MilanT »

Peťan V. píše:...ale víc o Shadow nevím.
Já právě vůbec. :oops: Bazar nesleduji.
Díky za nakopnutí :D Taktéž díky Bummerovi, který reagoval přes SZ.
Lacodekany

Příspěvek od Lacodekany »

K tomu Hammetovi, moje nejoblíbenější solo je v písničce unforgiven a i když není bůhví jak rychle, je to asi nejhezčí solo co sem kdy slyšel.
No a k věci, mojí Cort KX-5 se konečne dostali EMG 81/85 a už sem z ní konečně udělal kytaru :D
griper

Příspěvek od griper »

Já mam todle:
Elektriky:
1, Jolana Strat - první kytara, RM pickups, docela ujde, ale má v háji krk - neladí v oktávách a má velkej dohmat.

2, Fender Classic Player Jaguar HH - Moje láska největší :D Parádní zvuk, plynulý štelování mezi HB a SC. Prostě sedla jak ... no sedla si.

3, Fender Telecaster Modern Player Plus - předělanej na Tele Plus, Lace sensor snímače (HB a SC). Parádní spare kytara.

Akustika:
4, Cort Earth 70NS - Za ty prachy krása, nízkej dohmat, polomasiv, zvuk jak víno.

Pak tady mam teda ještě banjo Washburn B9, ale k tomu sem se ještě nějak moc nedostal.
Naposledy upravil(a) Bejk dne 1.05.2013 14:53, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Earth 70ka je jen polomasiv (masivní přední deska). Jen to jen maličkost, ale aby se to nepletlo tak jsem to upravil.
Lacodekany

Příspěvek od Lacodekany »

Tak já si právě pořídil Washburn WD7SCE, snad to píšu dobře, no za ty peníze paráda. Zvuk super a hraje se na ni tak pohodlně, má ještě tenší krk než metalový ibanezky :D
Ushi

Příspěvek od Ushi »

Elektrika:
Fender Telecaster
Roland Microcube
Rat 2 (disortion) + Cry Baby wah-wah
řemen Fender economy :D

Akustika:
Ibanez V72 (levoruká)
OndrejCvrk

Příspěvek od OndrejCvrk »

Ushi píše:Elektrika:
Fender Telecaster
Roland Microcube
Rat 2 (disortion) + Cry Baby wah-wah
řemen Fender economy :D

Akustika:
Ibanez V72 (levoruká)
Nechtělo by to ten telecaster hnát přes něco jiného, co se týče aparátu? :) Mně by to přišla škoda kdyby ne
Bejk
Moderátor

Příspěvek od Bejk »

Mě přijde Roland super modeling. kombíčko. Ikdyž ty čisté zvuky znějí lépe, když je kombo trochu vyhulné, zkreslení je pak parádní. Je fakt, že bych byl alespoň pro 15XL nebo 20X ale...
Podívej se někdy na telecaster Jima Roota a přes co to žene- to se zblázníš :D.
radovan

Příspěvek od radovan »

Zdravím, zakoupil jsem kytaru Michael Kelly Patriot Decree Black.
Za ty peníze se to jeví jako slušná kytara.Vyzkoušel jsem v podobné cenové relaci ( do 10000kč ) vícero kytar.
Kelly a Cort byly asi jen dvě slušné značky které mě zaujaly.Ephipone,Squier nic moc - neřeším teď typ kytar -
samozřejmě jsem si vyzkoušel i Gibsona ale to je jiná liga jak finanční tak v provedení a hlavně na to člověk musí umět hrát.
Tak že ten kdo nechce investovat velké prachy a chce pěknou a funkční kytaru můžu doporučit ale vybírejte pečlivě, i na krasavici se najde nějaká ta vada.
Bejk
Moderátor

Příspěvek od Bejk »

Gibson jiná liga? To už dávno neplatí :D
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=7 ... rder=datum
O té krasavici nám pak můžeš napsat recenzi: recenze-vasi-vybavy/
Fořt

Příspěvek od Fořt »

Bejk píše:Gibson jiná liga? To už dávno neplatí :D
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=7 ... rder=datum
O té krasavici nám pak můžeš napsat recenzi: recenze-vasi-vybavy/
No to je velký lákadlo. Škoda, že toho je tolik jinýho k placení. :roll: Ale beztak už je prodaná nebo zamluvená, a prodejce to jen ještě nestáhnul ...
Bejk
Moderátor

Příspěvek od Bejk »

Mr.Bl4ck si pro ni má jet tuším do pár dní, jestli ji ještě někdo nevzal. Je to lákadlo, ale jak říkáš, peníze se jen tak neobjevují kde si člověk vzpomene, no ikdyž... http://www.novinky.cz/domaci/304828-pol ... -lidi.html :lol:
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

no lákadlo to je ale měl jste někdo nějakou tuhle faded v ruce? Má to strašně široký krk. Mě to moc příjemné do ruky nebylo. :(
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“