Pod farm - Metal shop

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Odpovědět
losspetanos
Bandzone: http://bandzone.cz/youreyesseptember

Pod farm - Metal shop

Příspěvek od losspetanos »

Zdravim, Line 6 na svých stránkách nabízí k zakoupení packet metalových zesilovačů pro Pod farm 2. Máte se zakoupením a celkovým zaplacením nějakého produktu od Line 6 zkušenosti ? Díky.
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Re: Pod farm - Metal shop

Příspěvek od pupack »

měl jsem nějaké balíčky u PODxt a bez problémů, jen si nepamatuju jestli sem platil kreditkou nebo paypalem ale to je šumák, je to velká firma, vše v pohodě, nebál bych se.
Jinak musíš být registrovaný a mít POD farm legálně samozřejmě...
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
losspetanos

Prosim tě přiblíž mi nějak postup platby kreditkou
:D
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

No vybereš si co chceš koupit, a pak tě to vyzve ať zadáš číslo karty, adresu a osobu na kterou je psána a pak ten číselnej kód co je v zadu na kartě, vše tam bude určitě popsané i s obrázkem, mě to tam teď nepustí (zkusil jsem to na line6.com jakože koupit) protože už tam nemám registraci. když to bude všechno sedět, prostě se to odečte z účtu ke kterému ta karta patří a pak budeš mít zřejmě link ke stažení.
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
losspetanos

tak kreditkou to nejde a na paypal tam nikde žádnej odkaz nevidim, ale dík moc ;)
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

a čím to jde? jaké jsou možnosti platby? mě to tam nepustí a znova se registrovat nechci tak to nevidím.

Ale ve FAQ píší že: "We sell a number of parts on our Online Store. You may place an order with a valid Visa, American Express or MasterCard."

Takže kartou to musí jít.. čím jíným by se taky dalo online platit. Teda musíš na ní mít povolené online platby (buď nastavit sám v online bankingu u své banky nebo aktivovat přes operátora)
klobasnik

Příspěvek od klobasnik »

Kupoval jsem dva packy, oba kartou (Visa).
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“