Blink 182

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět

Co se vám více líbí?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

zub182

Blink 182

Příspěvek od zub182 »

Ahoj podle nicků to vypadá že je tady dost fandů Blinků.
Co se vám na nich líbí?
Co říkáte na nové projekty AvA a +44?
Co se vám líbí víc?
GUITAR: Cort Zenox Z - Custom (Seymour Duncan SH1 & SH4JB)
KOMBO: Laney LG35R
EFEKT: Korg AX5G Multiefekt
BASS: Cort GB 24
KOMBO: Stagg CA 20B
:)
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

No takže :-) Blink 182 byla jedna z kapel kterou jsem absolutně nesnášel, kvůli tomu, že opravdu nic neumí co si budeme povídat. To by nevadilo, páč si myslím ani nehrajou na to že jsou mistři, jenže moje pubertální spolužačky (opakuju, je to tak 2-3 roky zpět) tvdily jak je milujou, jak jsou božský jak uměj všechno nejlíp...no znáte. Takže tím se mi naprosto zhnusili. Teď už mi zdaleka tak nevaděj...teď je vystřídali my Chemical Romance, kvůli mému debilnímu spolužákovi...
Jinak z těch nově vzniklejch projektů se mi zdá lepší +44...
Naposledy upravil(a) KIWI dne 22.11.2008 23:47, celkem upraveno 1 x.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

EHM...ze by tady chybela moznost ani jedno???...neni co dodat ne???...
kECuP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kECuP »

+44 jednoznačně... mimozemšťan si to u mě pokazil ...
It's only fuckin' rock'n'roll
zub182

Příspěvek od zub182 »

KIWI píše:No takže :-) Blink 182 byla jedna z kapel kterou jsem absolutně nesnášel, kvlůl itomu že orpavdu nic neumí co si bdueeme povídat. To yb nevadilo, páč si myslím ani nehrajou na to že jsou mistři, jenže moje pubertální spolužačky (opakuju, je to tak 2-3 roky zpět) tvdily jak je milouj, jak sjou božský jak uměj všechno nejlíp...no znáte. Takže tí mse mi naprosto zhnusili. Teď už mi zdaleka tak nevaděj...teď je vystřídali my Chemical Romance, kvůli mému debilnímu spolužákovi...
Jinak z těch nově vzniklejch projektů se mi zdá lepší +44...
Jasný nejsou to žádný virtuózové ale na druhou stranu bych řekl že z pop-punkovejch (ten název nemám rád) kapel jsou asi nejlepší.
Travis Barker = Jeden z nejlepších bubeníků(snad souhlasíš).
Tom DeLonge = Tak hraje v celku to co každém ale zase když haj jenom
jednu kytaru a ještě zpívá nemůže dávat sóla přes celej
rozsah hmatníku jinak mám rád ty jeho vyhrávky a tu
rychlost na prvních albech.
Mark Hoppus = Punková basa ale alespoň taky zpívá.

A jinak AvA se mně líbí mnohem více než +44 tam právě DeLonge dokazuje že umí víc než tři akordy ale že si umí i pohrát se zvukem a je hodně kreativní. +44 mně přijdou jako kopie blinků a že by hrály něco víc se mně ani nezdá.
zub182

Příspěvek od zub182 »

Mylann píše:EHM...ze by tady chybela moznost ani jedno???...neni co dodat ne???...
Tak si 2 singly poslechni a zahlasuj:
AvA
http://www.youtube.com/watch?v=JFg9IuZ27y4
+44
http://www.youtube.com/watch?v=RB8VWAQajyk
kuba182
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kuba182 »

mě se AvA vůbec nelíbila taková prostě něco uplně jinýho, pak se mi to začlo líbit nevim proč :roll: jinak blink byli jednoduchý ale myslím, hodně lidí by nehrálo na kytaru bez takových skupin (včetně mě)
kuba182
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kuba182 »

jinak Angels and airwaves koukněte na tohle to je singl

http://www.youtube.com/watch?v=lwfT0okfmEY

a +44 http://youtube.com/watch?v=c-S0wKuSKoc
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

To jsou mi teda vymluvy, ze kdyz zpiva tak nemuze hrat nic narocnyho... Doporucuju ocheckovat Mikaela Akerfeldta z Opeth nebo Stevena Wilsona z Porcupine Tree, tihle panove skvele zpivaji a jeste do toho kolikrat hraji veci, nad kteryma zustava rozum stat a na ktery budem jeste muset par let trenovat :))
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
zub182

Příspěvek od zub182 »

Wohma píše:To jsou mi teda vymluvy, ze kdyz zpiva tak nemuze hrat nic narocnyho... Doporucuju ocheckovat Mikaela Akerfeldta z Opeth nebo Stevena Wilsona z Porcupine Tree, tihle panove skvele zpivaji a jeste do toho kolikrat hraji veci, nad kteryma zustava rozum stat a na ktery budem jeste muset par let trenovat :))
Ok to jo ale je jasný že kdyby hrál 2 kytaru tak toho zahraje daleko víc
kuba182
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kuba182 »

co si budeme nalhávat v týhle hudbě nejde moc o propracovanost :lol: teda až na to jejich poslední album to je taková změna :)
xalatan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xalatan »

myslite ze hudba je o tom "zahrat to co nejsloziteji"? kdyz to lidi strhne tak at je to klidne i jeden akord...

slozitejsi neznamena lepsi a kdyby nemeli takove napady tak je asi nezna pulka sveta... muzou byt lidi instrumentalne zrucni a vymysli uplny ho**o... takze asi tak...
Za mnohé ze svých starých příspěvků se hluboce stydím.
kuba182
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kuba182 »

xalatan píše:myslite ze hudba je o tom "zahrat to co nejsloziteji"? kdyz to lidi strhne tak at je to klidne i jeden akord...

slozitejsi neznamena lepsi a kdyby nemeli takove napady tak je asi nezna pulka sveta... muzou byt lidi instrumentalne zrucni a vymysli uplny ho**o... takze asi tak...
mám stejný názor :wink:
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

xalatan píše:myslite ze hudba je o tom "zahrat to co nejsloziteji"? kdyz to lidi strhne tak at je to klidne i jeden akord...

čekla jsem že tímhle budě někdo kontrovat...jenže pravdilo v jednoduchosti je síla se netýk ázrovna Blinků...ti jsou jen na to aby na ně člověk zapařil....nejsou moc o hudbě samotné...alejak říkám ně nic si myslím nehráli, takže v pohodě..
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
zub182

Příspěvek od zub182 »

kuba182 píše:mě se AvA vůbec nelíbila taková prostě něco uplně jinýho, pak se mi to začlo líbit nevim proč :roll: jinak blink byli jednoduchý ale myslím, hodně lidí by nehrálo na kytaru bez takových skupin (včetně mě)
A co říkáš na nové album AvA. Podle mě je daleko lepší než první
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Vsak to tady nikdo netlaci, ale osobne teda nevim, koho by strhnul jeden akord :)) Ja jen reagoval na vtipnou poznamku, ze kdyz nekdo zpiva, tak prece nemuze solovat, chudak malej :lol:
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
zub182

Příspěvek od zub182 »

Wohma píše:
Vsak to tady nikdo netlaci, ale osobne teda nevim, koho by strhnul jeden akord :)) Ja jen reagoval na vtipnou poznamku, ze kdyz nekdo zpiva, tak prece nemuze solovat, chudak malej :lol:
Jo to jsem zrovna dvakrát dobře nepodal, je jasný že někteří borci to dávaj ale mně by se to snad ani u Blinků nesedělo.
kuba182
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kuba182 »

zub182 píše:
kuba182 píše:mě se AvA vůbec nelíbila taková prostě něco uplně jinýho, pak se mi to začlo líbit nevim proč :roll: jinak blink byli jednoduchý ale myslím, hodně lidí by nehrálo na kytaru bez takových skupin (včetně mě)
je to takový trochu rychlejší a je tam dost písniček dost odlišnejch, to třeba na tom prvním nebylo....jinak se mi dost líbí až na nějaký písničky třeba lifeline by byla super ale to intro zní tak nějak divně :lol:
zub182

Příspěvek od zub182 »

kuba182 píše:
zub182 píše:
je to takový trochu rychlejší a je tam dost písniček dost odlišnejch, to třeba na tom prvním nebylo....jinak se mi dost líbí až na nějaký písničky třeba lifeline by byla super ale to intro zní tak nějak divně :lol:
Jasný ale některý intra jsou dost hustý.
kuba182
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kuba182 »

jinak celkově je to pohodový :)
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“